Πως να συντηρήσεις τα jeans σου, για να κρατούν περισσότερο

0

Είναι γεγονός οτι οι άντρες κολλάνε με τα jeans και τις περισσότερες φορές μ ένα συγκεκριμένο.!

Είτε γιατί μας αρέσει η γραμμή του, είτε γιατί το έχουμε συνδέσει με εμπειρίες και καταστάσεις. Για να ενισχύσουμε λοιπόν την άποψη αυτή, συγκεντρώσαμε τρία βασικά κλειδιά για να συντηρήσεις τα αγαπημένα σου σχέδια.

Το πρώτο σημείο αφορά το πλύσιμο, που ως γνωστόν αλλάζει τη φόρμα των jeans. Για το λόγο αυτό, προτιμούμε τα raw denim που δεν έχει υποστεί βιομηχανικό πλύσιμο.

Εδώ θέλει προσοχή: Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, το πρώτο πλύσιμο στο σπίτι πρέπει να γίνει μετά από 120 ημέρες. Γι αυτό το λόγο πρέπει να προσέξουμε να μην το λερώσουμε.

Επίσης συμβουλευτείτε την ετικέτα από μέσα για την θερμοκρασία και τον τρόπο πλυσίματος. Μην ξεχνάς, οτι κάθε jean έχει τις δικές του προδιαγραφές και το μισό πρόγραμμα είναι μια χαρά.

Ένα δεύτερο σημείο είναι η επιδιόρθωση ενός σκισίματος σε συγκεκριμένα σημεία. Όπως θα δείτε στο παρακάτω παράδειγμα, καλύτερα είναι να το αναθέσετε σ έναν ειδικό. Θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα και φυσική όψη.

Πάμε στο τρίτο σημαντικό στοιχείο που είναι η αποθήκευση. Αποφύγετε να τα διπλώνετε με τον κλασικό τρόπο και δοκιμάστε μια εναλλακτική μέθοδο που προστατεύει το σχήμα του. Όπως θα δείτε και στην εικόνα που ακολουθεί, ο σωστός τρόπος είναι να το κρεμάσουμε.!

Share.

About Author