Πως το λάδι καρύδας θα σε βοηθήσει να χάσει το περιττό βάρος από το σώμα σου

0

Σίγουρα τώρα στις διακοπές σου ψάχνεις τρόπους έτσι ώστε να γλιτώσεις τις περιττές θερμίδες από το φαγητό σου για να χάσεις τα 2-3 περιττά κιλάκια των διακοπών. Όμως ο οργανισμός δεν πρέπει να στερείτε κάτι τόσο σημαντικό γι’ αυτόν όπως είναι το λάδι γι’ αυτό δες τις σου βρήκα για να μην έχεις τύψεις την επόμενη φορά που θα φας μία σκέτη σαλάτα.

#1. To λάδι καρύδας αυξάνει την ενέργεια στο σώμα σου.

Το λάδι καρύδας εμπεριέχει τριγλυκερίδια. Είναι αυτά τα “καλά” λιπαρά οξέα για τον οργανισμό που μεταβολίζονται και πιο εύκολα. Γι’ αυτό πρέπει να δώσουμε βάση στα φαγητά τα οποία περιέχουν αυτά τα λιπαρα για να τα καταναλώνουμε πιο συχνά. Ο οργανισμός δεν τα αναγνωρίζει ως λίπος αλλά αντιθέτως να μετατρέπει σε ενέγεια γι’ αυτό καλό θα είναι να ασκηθούμε όσο πιο πολύ μπορούμε!

increased-energy-levels

#2. To λάδι καρύδας μειώνει την πείνας αλλά και σε περιορίζει από την υπερβολική κατανάλωση φαγητού.

Όπως είπαμε και πριν τα καλά τριγλυκεριδια τα χωνεύει ο οργανισμός πολύ πιο εύκολα! Έτσι εκτός από όλη αυτή την ενέργεια που θα σου προσφέρει θα λειτουργήσει και σωτήρια στην μείωση της όρεξης σου.

Δοκίμασε να το χρησιμοποιείς στο φαγητό σου 2-3 φορές την μέρα και θα δεις αμέσως την διαφορά.

decreases-hunger-and-curbs-cravings

#3. Με το λάδι καρύδας καις πιο εύκολα λίπος.

Αν μετράς ακόμα και τις θερμίδες που έχει το κάθε σου γεύμα μες την μέρα το λάδι καρύδας θα είναι μια πολύ καλή λύση τα φαγητά σου να μην παχαίνουν όπως με το ελαιόλαδο αλλά παράλληλα να μην κάνεις κακό στην υγεία σου. Το λάδι καρύδας αφήνει τον οργανισμό να απόρροφήσει όλα τα θρεπτικά συστατικά των τροφών σου χωρίς να νιώθεις αδύναμος μες την μέρα όπως με μία εξαντλητική δίαιτα!

burns-fat-faster

#4. Το λάδι καρύδας σε βοηθάει να ρυθμίσεις τις ορμόνες σου.

Σε βοηθάει να συνθέσεις τις ορμόνες σου όπως είναι αυτές της διάθεσης η’ του θυρεοειδούς αδένα αλλά και θα κάνει τον οργανισμό σου να μεταβολίζεται πιο εύκολα το φαγητό.

balance-your-hormones

Οπότε είναι ένας πολύ καλός σύμμαχος στο να ρυθμίσεις και το στρες η’ το άγχος που σε κυριεύει καθημερινά!

Share.

About Author