Πόσο συχνά πρέπει να λούζεις τα μαλλιά σου ανάλογα με τον τύπο τους

0

Πόσο συχνά πρέπει να λούζομαι; Eίναι μια συχνή ερώτηση που οι περισσότερες γυναίκες κάνουν στην κομμώτρια τους.

Σίγουρα οι περισσότερες από εμάς νομίζουν ότι πρέπει να λούζονται κάθε μέρα για να έχουν τέλεια μαλλιά, ενω οι υπόλοιπες πιστεύουν ότι τα μαλλιά τους πρέπει να λαδώσουν για να είναι υγιή !

Σαφώς και τίποτα απ τα δύο δεν ισχύει γιατί πρέπει να λουζόμαστε ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών μας αλλά και με τον τύπο τους.

Τα προϊόντα που χρειάζεται ο δικός σου τύπος μαλλιών θα τον βρεις στο Hair and the city στον Πύργο!

062216-hair-washing

Αν έχεις τέλεια μαλλιά

Τα τέλεια μαλλιά συνήθως χάνουν γρήγορα το σχήμα τους έτσι το να τα λούζεις κάθε μέρα μάλλον είναι κάτι που πρέπει να το κάνεις έτσι ώστε να έχεις λαμπερά μαλλιά που δεν βαραίνουν.

Λεπτά μαλλιά

Αν έχεις λεπτά η’ κατεστραμμένα μαλλιά το καλύτερο θα είναι να λούζεσαι ανά 2 μέρες. Οι ειδικοί προτείνουν να τα χτενίζεις συχνά έτσι ώστε το φυσικό λάδι που έχουν τα μαλλιά σου να εξαπλωθεί και στα υπόλοιπα. Μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς κανονικά ενυδατικό σαμπουάν, λάδι αλλά και μάσκα για να ενυδατωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο!

Λιπαρά μαλλιά

Το καλύτερο είναι να λούζεσαι μέρα, παραμέρα και όχι κάθε μέρα! Για κάποιους ανθρώπους που το δέρμα τους εκκρίνει συνεχώς λάδι το να λούζει το κεφάλι του καθημερινά το μόνο που πετυχαίνει είναι να το κάνει να παράγει ακόμα περισσότερη λιπαρότητα. Πρόσεξε τα προϊόντα που χρησιμοποιείς να είναι ειδικά για εσένα!

Βαμμένα μαλλιά

Όπως ξέρουμε πολύ καλά τα πολλά λουσίματα ξεθωριάζουν το χρώμα γι’ αυτό χρησιμοποίησε προϊόντα χωρίς parabens τα οποία δεν θα τα επιβαρύνουν παραπάνω!Σγουρά η’ μαλλιά με χοντρή τρίχα

Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να τα λούζης ανά 3-4 ημέρες. Το σαμπουάν και η μάσκα σου μπορούν να τα κρατήσουν ενυδατωμένα για περισσότερο οπότε εφόσουν δεν έχουν λαδώσει ακόμα και η μπούκλα σου είναι άψογη, διατηρούνται περισσότερο σε φόρμα!

Content by AD prestige

Share.

About Author