Συμβουλές για να φτιάξουμε σπαστά μαλλιά από κορυφαίους hair stylish!

17
Tα σπαστά μαλλιά

Το ζητήσατε και voila! Πάμε να δούμε πώς κάνουμε τα σπαστά μαλλιά που τόσο σας αρεσουν!

IMG_0410

IMG_0433

Αφού λουστούμε και βάλουμε και τη μάσκα μας στεγνώνουμε τα μαλλιά και τους κάνουμε ένα απλό φορμάρισμα.Δεν χρειάζεται να τα ταλαιπωρούμε κάνοντας το τέλειο ίσιωμα.

IMG_0450

IMG_0478

Αφού λοιπόν φορμάρουμε τα μαλλιά μας παίρνουμε ένα κεραμικό ψαλίδι και ξεκινάμε. Να θυμάστε ότι τα κεραμικά ψαλίδια δεν καίνε τα μαλλιά σε αντίθεση με τα σιδερένια που τα καταστρέφουν. Καλό θα είναι βέβαια πριν ακουμπήσετε οποιοδήποτε ψαλίδι στα μαλλιά σας να τους βάλετε ένα προϊόν που να τα προστατεύει από την θερμότητα.

IMG_0486

IMG_0489

Παίρνουμε μικρά μικρά τουφάκια και τα τυλίγουμε στο ψαλίδι. Το μυστικό είναι ότι δεν κρατάμε το κάθε τουφάκι πάνω από 10 δευτερόλεπτα.Αυτό το κάνουμε για να μη γίνουν τα μαλλιά μας μπούκλες αλλά να αποκτήσουν αυτό το ελαφρύ σπάσιμο, σαν να έχουμε βγει μόλις από τη θάλασσα. Επίσης δεν τα τυλίγουμε στο ψαλίδι όλα με την ίδια φορά.

IMG_0490

IMG_0495

Αν παρατηρήσετε με προσοχή αυτή τη φωτογραφία θα δείτε πόσο απαλός είναι ο κυματισμός στα μαλλιά. Δεν είναι τελείως ίσια αλλά ούτε και μπούκλες!

IMG_0500

Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία και στο υπόλοιπο κεφάλι. Αν θέλετε αφήστε και κάποια τουφάκια ίσια για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Δεν αγαπάμε τα τυποποιημένα μαλλιά άλλωστε!

IMG_0502

Είμαστε σχεδόν έτοιμοι! Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και λίγη λακ για πιο ροκ και σέξυ αποτέλεσμα. Extra tip: το σπάσιμο είναι πολύ καλύτερο τη δεύτερη μέρα του ισιώματος που τα μαλλιά δεν ειναι φρεσκολουσμένα!

IMG_0512

IMG_0511

via
Share.

About Author