Τα αξεσουάρ που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει

0

Πολλές φορές ένα κολιέ αρκεί ώστε να κάνει και το πιο απλό ντύσιμο να φαίνεται διαφορετικό. Για την ακρίβεια, η κατάλληλη επιλογή μπορεί να φτιάξει όλο το στυλ…

Κάθε γυναίκα μπορεί να βάλει ένα όμορφο σύνολο, αλλά τα αξεσουάρ είναι αυτά που θα τονίσουν την θηλυκότητά και την δυναμική της πλευρά. Υπάρχουν έξι βασικές κατηγορίες των αξεσουάρ, που κάθε γυναίκα δεν πρέπει να αποχωρίζεται. 

Κολιέ

Ένα εντυπωσιακό κολιέ μπορεί πάντα να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω του και να μετατρέψει ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο σε μία εμφάνιση άκρως εντυπωσιακή.

4d217ef2b6698f8565ea8776fc2be35c

Βραχιόλια

Tα statement κοσμήματα και ειδικότερα τα βραχιόλια, αποτελούν hot τάση, μιας και αποτελούν το αξεσουάρ που θα απογειώσει την εμφάνισή σας.

Δαχτυλίδια

Λεπτά ή λίγο πιο χοντρά, απλά, minimal, τα δαχτυλίδια είναι το πιο in αξεσουάρ της εποχής και από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ όλων των γυναικών, σε όλα τα σχέδια και σχήματα.

rings1-624x937

Σκουλαρίκια

Τα σκουλαρίκια μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της μέρας. Είτε έχετε κοντά μαλλιά, είτε μακριά, το αποτέλεσμα είναι πάντα πολύ εντυπωσιακό.

cross_statement_style

Σκουφάκι

Ένα όμορφο σκουφάκι αναμφίβολα θα δώσει άλλον αέρα στο στυλ σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για σκουφακια γυναικεια με φουντα

Ρολόι

Το ρολόι έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια σε ένα must αξεσουάρ που συμπληρώνει και παράλληλα υπογραμμίζει το στυλ όλων των γυναικών.

watches-trends-2015-6

Content by AD prestige

Share.

About Author