Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 02/06/14

19

Κριός

Θα είναι εύκολο για το ζωδιο του κριου να καταφέρει αρκετά σήμερα, καθώς η σεληνη στο ζωδιο του λεων εναρμονίζεται με τον ενεργητικό πλανητη αρη. Ίσως μπείτε στον πειρασμό να αφήσετε στην άκρη τις υποχρεώσεις σας για να κυνηγήσετε την απόλαυση, αλλά μάλλον δεν είναι καλή ιδέα να ανταλλάξετε τις υποσχέσεις σας με κάτι άλλο. Μην προσπαθήσετε να ρίξετε τις ευθύνες για ένα δίλημμα που αντιμετωπίζετε σε κάποιον άλλον. Απλά σκεφτείτε τις συνέπειες. Βρείτε έναν δημιουργικό τρόπο να προχωρήσετε τη μέρα σας.

 

Ταύρος

Αν και δεν μπορείτε να αποφύγετε εντελώς τις ευθύνες σας σήμερα, αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο είναι να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και όχι να κάνετε τη δουλειά σας. Η ρομαντική σας καρδιά θα έρθει σε σύγκρουση με το πρακτικό σας μυαλό, με αποτέλεσμα να δυσκολευτείτε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Ακόμα και αν δεν έχετε το κίνητρο να προχωρήσετε, μην κάνετε κάτι δραστικό. Επιτρέψτε στην συναισθηματική ένταση να μειωθεί πριν λάβετε δράση.

 

Δίδυμοι

Οι συνεργάτες ή οι φίλοι θα σας κρατήσουν απασχολημένους σήμερα, και έτσι ακριβώς σας αρέσει. Είστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού, επιδεικνύοντας την γοητεία και την εξυπνάδα σας περνώντας από τη μία δραστηριότητα στην επόμενη. Όμως χτίζονται κάποιες ισχυρές επιθυμίες, για αυτό μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε περιττά ζητήματα. Κρατήστε λίγη από την ενέργεια αυτή, καθώς θα τη χρειαστείτε τις επόμενες ημέρες. Υιοθετήσετε έναν εφικτό ρυθμό που θα βελτιώσει τις πιθανότητες επιτυχίας στο μέλλον.

 

Καρκίνος

Αφοσιώνεστε τόσο στα συναισθήματα των άλλων, που μερικές φορές είναι δύσκολο να ξέρετε πως πρέπει να ανταποκριθείτε. Ωστόσο, σήμερα θα αντιδράσετε άμεσα σε μία δύσκολη κατάσταση αντί να περιμένετε όπως συνήθως. Μην υιοθετήσετε παρορμητική συμπεριφορά για να αποδείξετε πως έχετε δίκιο. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση θα σας οδηγήσει σε απροσεξίες, που θα δημιουργήσουν νέα προβλήματα αντί να λύσουν τα παλιά. Πάρτε το χρόνο σας για να ακούσετε τι θέλουν οι άλλοι. Μόνο έτσι θα ανακαλύψετε λύσεις διαρκείας.

 

Λέων

Είστε ανοιχτό βιβλίο για τους άλλους τώρα που η σεληνη βρίσκεται στο ζωδιο σας και στον 1ο οικο σας. Αν και κάποιοι συνεργάτες δεν θα το αναγνωρίσουν, εσείς θα είστε σε επαφή με τα συναισθήματά σας, τα οποία προσπαθούν να βγουν στην επιφάνεια. Οι σκέψεις σας θα αποκτούν όλο και περισσότερο βάρος, όσο εσείς δεν τις εκφράζετε. Μόλις μοιραστείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας, η ένταση θα εξαφανιστεί. Όμως δεν υπάρχει λόγος να σοκάρετε τους άλλους.

 

Παρθένος

Δεν θέλετε όλοι να ξέρουν τις σας αρέσει και τι όχι, έτσι θα κρατήσετε τις προτιμήσεις για τον εαυτό σας. Μπορείτε να δικαιολογήσετε με ευκολία τις επιθυμίες σας, καθώς δεν θέλετε να πληγώσετε τα συναισθήματα των άλλων. Ωστόσο, η κατάσταση δεν θα βελτιωθεί με την απομάκρυνσή σας από αυτή. Το να παραμένετε σιωπηλοί συνεισφέρει στο πρόβλημα και όχι στη λύση. Μιλήστε για τα συναισθήματά σας με ευαισθησία. Κανείς δεν θα μπορέσει να φροντίσει τις ανάγκες σας αν δεν πάρετε το ρίσκο να τις αποκαλύψετε.

 

Ζυγός

Σας αρέσει να εκφράζετε την στοργή σας για τους φίλους και τους συνεργάτες σας, αλλά προτιμάτε να το κάνετε με αποστασιοποιημένο τρόπο. Ωστόσο, θα είναι αρκετά δύσκολοι να το παίξετε ψύχραιμοι μόλις ξεκινήσετε να αποκαλύπτετε τις επιθυμίες σας, καθώς οι γύρω σας θα ανταποκριθούν σε αυτές πολύ πιο έντονα από όσο περιμένετε. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τη δική σας αμφισημία, ειδικά αν κάποιος αντιδράσει με μεγάλη ένταση. Αν και θα διστάσετε στην αρχή να δείξετε την ευαισθησία σας, θα νιώσετε καλύτερα μόλις αποκαλύψετε τα πάντα. Πάρτε το ρίσκο και ανοίξτε τη καρδιά σας.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα εκπλήξετε τον ίδιο σας τον εαυτό με την ταχύτητα και την ένταση των αντιδράσεών σας, απέναντι σε ένα γεγονός που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Αν και θέλετε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων, θα δυσκολευτείτε να υιοθετήσετε ευελιξία τώρα που η σεληνη βρίσκεται στο ζωδιο του λεων. Ευτυχώς, τα περισσότερα πράγματα θα εξελιχθούν μια χαρά, αν έχετε τη θέληση να πατήσετε σε άγνωστες περιοχές και να αντιμετωπίσετε με θάρρος τις αντιστάσεις. Αφήστε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στα σχέδιά σας και θα κερδίσετε μεγαλύτερο χώρο για ανάπτυξη.

 

Τοξότης

Σήμερα θα ενθουσιαστείτε με κάποιον που έχει αρκετές μεγάλες ιδέες που θα καταπλήξουν το μυαλό σας και θα σας παρουσιάσουν μία αναπάντεχη ευκαιρία. Ωστόσο, κατά βάθος προτιμάτε να μείνετε έξω από όλα, πράγμα που δεν πρόκειται όμως να σας ωφελήσει. Όπου και να πηγαίνετε τώρα, οι φιλοσοφικές συζητήσεις φαίνεται πως σας κυνηγούν. Ευτυχώς, μπορείτε να μάθετε κάτι πολύτιμο από αυτές. Ακόμα και αν οι λεπτομέρειες σας έχουν κατακλύσει, οι νέες πληροφορίες θα συνεχίσουν να διευρύνουν τον ορίζοντά σας με έναν τρόπο που θα απολαύσετε οπωσδήποτε.

 

Αιγόκερως

Τίποτα δεν είναι απλό σήμερα. Αν και σχεδιάζετε να τηρήσετε το πρόγραμμά σας, δεν νιώθετε την ανάγκη να ακολουθήσετε μία αρκετά περίπλοκη συζήτηση. Ίσως προτιμήσετε να πηδάτε από το ένα θέμα στο άλλο, ή να βυθιστείτε στα ονειρα σας έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να σας ενοχλήσει. Μην κρίνετε τον εαυτό σας σκληρά αν δεν μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις προσδοκίες των άλλων. Τώρα ήρθε η περίοδος για εσάς να διασκεδάσετε και να αντισταθείτε στην εργασία.

 

Υδροχόος

Αν και θα φαίνεστε αρκετά ευέλικτοι σήμερα, το μυαλό σας είναι αποφασισμένο και τα γεγονότα δεν θα φέρουν κάποια αλλαγή. Δυστυχώς, το πείσμα σας θα οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα. Δεν θα κερδίσετε τίποτα αν αφήσετε τους καταπιεσμένους φόβους να κυβερνήσουν την συμπεριφορά σας. Ο εξυπνότερος τρόπος να μειώσετε τον αρνητισμό πριν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα είναι να συζητήσετε με ένα φίλο ή συνεργάτη. Ρίξτε φως στο υποσυνείδητό σας και θα έχετε κάνει το πρώτο βήμα για να ανακαλύψετε τον εαυτό σας.

 

Ιχθύες

Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους πάντες με την απίστευτη εργασιακή ηθική σας, αλλά θα είναι αρκετά δύσκολο να κάνετε αυτά που θα πείτε. Δυστυχώς, οι άμεσες ανάγκες σας είναι αντίθετες σε σχέση με τους μακροχρόνιους στόχους σας, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε τι να κάνετε στη συνέχεια. Ηρεμίστε και ακούστε το ένστικτό σας, αντί να προσπαθείτε να βρείτε τις λύσεις εκεί έξω. Στο τέλος, το να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας είναι αυτό που δείχνει το χαρακτήρα σας.

Via

Share.

About Author