Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 15 Οκτωβρίου

0

Καλή Εβδομάδα σε όλους! Ο Ερμής σήμερα συναντά την Ανάδρομη Αφροδίτη και φέρνει καταιγισμό από μηνύματα, νέα και συναντήσεις, από παλαιούς έρωτες για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, σου βγαίνει το πείσμα, ακούς τη διαίσθησή σου και κατευθύνεις τους γύρω σου στα δικά σου «θέλω». Έχεις ακατανίκητη πειθώ κι αυτό σε βοηθάει να τους βάλεις όλους σε τάξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ, θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να το παροτρύνεις να πει κάποια πράγματα, που ακόμη δεν έχει εκφράσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αφορούν. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν, αφού το πλανητικό σκηνικό σήμερα σ’ ευνοεί αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, Ταύρε, κάνεις σήμερα τα ξεκαθαρίσματά σου και μάλιστα, αυτό γίνεται μέσα από τη μεγάλη σιγουριά που εκπέμπεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, περνώντας ρομαντικά και ερωτικά. Με τον Ερμή από το Σκορπιό να σ’ ευνοεί, μπορείς να επανορθώσεις πολλά λάθη που ίσως είχαν γίνει. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα προκύψει η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε επίπεδο, απ’ όπου μπορείς πολύ εύκολα να γνωρίσεις την επιτυχία. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Δε φοβάσαι ν’ αντιμετωπίσεις τους γύρω σου, Δίδυμε, έχεις μεγάλο θάρρος και πλέον βάζεις τους όρους σου. Σήμερα, νιώθεις πιο δυνατός κι αυτό εισπράττουν κι οι γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο θετικό μάτι κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμέ μου, σήμερα θα έχεις έντονο άγχος και πολλή κούραση. Θα καταφέρεις όμως να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θ’ αρχίσουν να καλυτερεύουν και θ’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγχώνεσαι με το παραμικρό, Καρκίνε μου, κι έχεις σήμερα μια ιδιαίτερη ευαισθησία, που αποπνέει τη μέτρια ψυχολογία σου. Οι δικοί σου άνθρωποι θα σε βοηθήσουν να βρεις πάλι την ισορροπία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Καρκίνε μου, σε προβληματίζουν κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου, αλλά δε μιλάς. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, θα δεις πολλούς στόχους που έχεις θέσει, σταδιακά να επιτυγχάνονται. Οι συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα σήμερα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θα τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που μέχρι τώρα σε αγχώνουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αισθάνεσαι την ανάγκη, Λέων, να προστατέψεις τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, δίνοντας τη συμβουλή σου. Μην εξάπτεσαι όμως μαζί τους, αν δεν την ακούσουν, καθώς μάλλον δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να δεχθούν τη βοήθειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Λέων, σήμερα θα τα πας πολύ καλά. Μπορείς να διώξεις το άγχος που έχεις από άλλες υποθέσεις και να περάσεις το βραδάκι χαλαρά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, θα είναι γενικώς καλά, ενώ μερικές καθυστερήσεις που συμβαίνουν, ας μη σε πτοήσουν, αφού θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα. Τα θέματα των οικονομικών σου ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό που έχεις πάντως, είναι σίγουρο ότι θ’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Μην αφήσεις σήμερα, Παρθένε, μια συγκεκριμένη πτυχή των εξελίξεων να επηρεάσει τις επιλογές σου. Θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις και σίγουρα θα πράξεις το σωστό, αφού θα σε διακρίνει μια απίστευτη ευφυΐα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στα αισθηματικά σου και σου εγγυώμαι, ότι θα νιώσεις υπέροχα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, οι δυνατότητες που έχεις για να καταφέρεις αυτά που θέλεις, είναι πολλές. Φρόντισε σήμερα να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό. Στα οικονομικά σου, μην προχωρήσεις σε άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, τα οποία στο μέλλον δε θα μπορείς να καλύψεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Θ’ ακούσεις πολλές ιδέες από τους γύρω σου, Ζυγέ, πάνω σ’ ένα θέμα που σε απασχολεί. Αν νιώσεις ότι συγχύζεσαι από τις αντίθετες απόψεις που ακούς, πάρε το χρόνο σου και η λύση θα έρθει πιο σύντομα απ’ όσο περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ, θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Μπορείς αυτή την περίοδο να πεις αυτά που θέλεις στο ταίρι σου για να περνάτε ακόμη πιο όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Ζυγέ, κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Στα οικονομικά σου, κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Δε χρειάζεται να τα βάζεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, Σκορπιέ μου, επειδή διαφωνούν μαζί σου, αφού ούτε σε αδικούν, ούτε σε ακυρώνουν. Θα πρέπει να δεις πιο καθαρά, ότι απλά έχετε διαφορετικές απόψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις, να συζητήσεις με το ταίρι σου για κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς για κάποια πράγματα που δε σου έρχονται όπως θέλεις. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει άμεσα να καλύψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Θέλεις σήμερα την ηρεμία και την ησυχία σου, Τοξότη, κι αυτό επειδή έχεις ανάγκη να κάνεις την αυτοκριτική σου. Με την ισχυρή σου θέληση, θα ξεκαθαρίσεις ό,τι σε βαραίνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Τοξότη, να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου. Θα τις δεχτεί και θα περάσετε πολύ όμορφα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι μια καινούργια γνωριμία θα σε κάνει να ξεχαστείς από όλα αυτά, που παλιά σε προβλημάτιζαν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, σήμερα θα προχωρήσεις σε καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν πολλή επιτυχία. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά να έχεις σταθερά στο νου σου τι είναι αυτό που πραγματικά σε συμφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Καταλαβαίνεις, Αιγόκερέ μου, ότι η ζωή έχει σκαμπανεβάσματα και δε διατηρούμε πάντα εμείς τον έλεγχο σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Χαλάρωσε, λοιπόν, και περίμενε κάποια πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν καθοριστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Αιγόκερε, να διαφυλάξεις την σχέση σου από τρίτα άτομα, που θέλουν να διαστρεβλώσουν μερικά πράγματα και να δημιουργήσουν πρόβλημα

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις που, αν προχωρήσουν, θα ενισχύσουν τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Νομίζεις ότι χάνεις τη δύναμή σου, Υδροχόε μου, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Θα συνειδητοποιήσεις, ότι και δύναμη και κουράγιο έχεις, κι όλο αυτό θα σε κάνει να βγεις δυναμικά μπροστά, επιλύοντας μικρά, καθημερινά προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μίλησε σήμερα με το ταίρι σου, Υδροχόε, και πες του ό,τι μπορεί να σε απασχολεί αυτή την περίοδο στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε μου, σήμερα θα έχεις κάποια προβλήματα, που δεν περίμενες. Φρόντισε να μην εκνευριστείς και θα τα λύσεις όλα, με πολύ μεγάλη ευκολία. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν καλές εξελίξεις και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Έχεις την αίσθηση σήμερα, Ιχθύ μου, ότι παραπατάς και πως οι καταστάσεις σε κάνουν να χάνεις λίγη από την αίγλη σου. Τελικά όμως θα κινηθείς προς τα δικά σου «θέλω» κι έτσι θ’ ανακτήσεις τη δύναμή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ μου, απόφυγε να εκνευριστείς στη σχέση σου, διαφορετικά θα χάσεις τον έλεγχο και θα πεις λόγια, που θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σ’ ενθουσιάζει, μην κάθεσαι. Καλή επικοινωνία έχεις, εξυπνάδα διαθέτεις, ε, τί άλλο απομένει για να κάνεις την κατάλληλη κίνηση και να έρθει μια καινούργια γνωριμία;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου, πρέπει να λύσεις πολλές υποθέσεις που ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν εκτός του προγράμματός σου

Share.

About Author