Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου

0

Καλή Εβδομάδα σε όλους κι ας αρχίζει έντονα! Τετράγωνο Ήλιου-Άρη σήμερα και Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των αρχών του 2ου δεκαημέρου, μάλλον το παρακάνουν με τον εγωισμό τους και προκαλούν καυγάδες, εντάσεις και ρήξεις!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θα επιδιώξεις την αυτογνωσία και να καταλάβεις ποια λάθη έχεις κάνει στο παρελθόν, ώστε να τα διορθώσεις. Μια συζήτηση με κάποιο δικό σου άτομο, θα σου κάνει πάρα πολύ καλό, καθώς θα σου επισημανθούν αυτά που εσύ δεν μπορείς να δεις. Κάτι τέτοιο θα κάνει καλύτερο το μέλλον σου, ώστε να απεμπλακείς από υποθέσεις που ακόμη σε ταλαιπωρούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, Κριέ, αφού ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση, θα ανατρέψουν πλήρως τυχόν προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δε θα υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, Κριέ, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα τα ξεπεράσεις όλα με πολλή ευκολία και θα πας για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, σήμερα δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Η προσπάθεια που κάνεις για αύξηση των εσόδων σου, αρχίζει να αποδίδει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε μου, θα επιλέξεις ένα διαφορετικό δρόμο, αφού η τακτική που μέχρι τώρα ακολουθείς, δε βγάζει κάπου. Βιάζεσαι να κατακτήσεις στόχους, που όμως ακόμη δεν έχει φτάσει η στιγμή για να τους πετύχεις. Κάποια φιλικά σου άτομα, που είναι πιο συγκρατημένα, θα προσπαθήσουν να σε καθοδηγήσουν, ώστε να διαλέξεις την οδό που σου ταιριάζει και θα σου φέρει επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ταύρε, πολλά κακώς κείμενα θ’ αρχίσουν ν’ αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε σήμερα να εκμεταλλευτείς τις νέες καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δείξε λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα και φρόντισε ν’ αποφεύγεις κόντρες κι εγωισμούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μέτρα καλά μερικά πράγματα, Ταύρε μου, επειδή ίσως κάνεις λανθασμένες ενέργειες στην εργασία σου και να μην το έχεις αντιληφθεί. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με δικά σου άτομα και να πάρεις την άποψή τους. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Έχεις περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή σου, Δίδυμε, αλλά τώρα αυτές φτάνουν στο τέλος τους. Οι αντοχές σου βέβαια είναι λίγο πεσμένες και γι’ αυτό το λόγο αποφασίζεις να διαθέσεις το χρόνο σου, κάνοντας πράγματα που θα σε δυναμώσουν ψυχικά και σωματικά. Αρωγός σου σε όλη αυτή την προσπάθεια θα είναι ένα δικό σου άτομο, που με το χιούμορ και την αισιοδοξία του θα σε ανεβάσει ακόμη περισσότερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να βάλεις τα δυνατά σου, Δίδυμέ μου, για ν’ αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι τα συναισθήματα που έχεις για εκείνον, είναι αληθινά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα νιώθεις έντονη πίεση σήμερα, Δίδυμε, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, οπότε θα ζητήσεις και τη βοήθεια συνεργατών σου. Πρόσεξε το άγχος σου, για ν’ αποφύγεις πιθανές προστριβές. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση στον τομέα των εσόδων, ενώ θα σου γίνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η ευαισθησία σου, Καρκίνε, είναι για μία ακόμη φορά στα ύψη της. Φρόντισε σε μερικές καταστάσεις να κινηθείς με πάρα πολύ μεγάλη αντικειμενικότητα, καθώς αν τις δεις συναισθηματικά, θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Καλό είναι να συμβουλευτείς και κάποιο άτομο που εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε μου, σήμερα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις, σχετικές με το σύντροφό σου, δεν εξελίσσονται όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να πάρεις μεγάλα ρίσκα στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, αλλά και ν’ αλλάξεις πράγματα. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα, αλλά, να ξέρεις, είναι τελείως περαστικά. Μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα, Λέων, τα οποία πρέπει ν’ αντιμετωπίσεις και συνεχώς βρίσκεσαι σε τρέξιμο, για να λύσεις τις υποθέσεις που σε αφορούν. Αυτή τη στιγμή, οι καταστάσεις είναι λίγο στάσιμες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα βρουν τις λύσεις που εσύ θέλεις. Μην ανυπομονείς, απόφυγε να εκνευρίζεσαι και θα δεις, ότι όλα θα έρθουν όπως θέλεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα, Λέων, για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα, αν δε βλέπεις εγωιστικά μερικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην αγανακτείς για τις συνθήκες των αισθηματικών σου. Θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, Λέων, τόσα, που στο παρελθόν σε κούραζαν. Κάποιες καταστάσεις που καθυστερούν, τώρα θα δεις να παίρνουν τη φυσιολογική τους ροή. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα κλιμακωθούν. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι σε περιττές αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η μέρα, Παρθένε, θα σου φέρει χαρά κι αισιοδοξία, επειδή θα βλέπεις ότι οι προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα, φέρνουν αποτέλεσμα και πως οι κόποι σου δεν πήγαν χαμένοι. Ο δρόμος για σένα είναι πλέον ανοιχτός κι από σήμερα μπορείς να υλοποιείς πολλά από τα όνειρά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε, και να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις, ώστε τα πράγματα να εξελιχθούν καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Παρθένε, να δημιουργήσεις αντιπαλότητες με τους συνεργάτες σου, αφού στο μέλλον θα χρειαστείς τη βοήθειά τους. Μην κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα συζητήσεις μ’ ένα δικό σου άτομο για κάποια λάθη που κάνει στη ζωή του. Οι υπεκφυγές του θα σ’ εκνευρίσουν αφάνταστα. Προσπάθησε να συγκρατήσεις το θυμό σου και με λογικά επιχειρήματα να του δείξεις, ότι αυτό που κάνει, δεν είναι το σωστό. Έχεις πάρα πολύ άγχος για να καθοδηγήσεις ορθά αυτό το άτομο, αλλά και για τις δικές σου υποθέσεις που τρέχουν αυτή τη στιγμή και θέλουν λύση μόνο από σένα. Αυτό που σε βεβαιώνω είναι, ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο, Ζυγέ, να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, καθώς, είναι αυτονόητο, αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην προσπαθείς να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Μπορείς κι εσύ να ζητήσεις τη συνδρομή των συνεργατών σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε τις κινήσεις που κάνεις, για να μην οδηγηθείς εκτός προγραμματισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μπαίνεις σε μία καινούργια περίοδο της ζωής σου, Σκορπιέ, η οποία θα φέρει πολλές ανακατατάξεις κι αλλαγές, τις οποίες δεν περιμένεις. Είσαι από τα ζώδια που τολμούν και δε φοβούνται να κάνουν οτιδήποτε είναι ριψοκίνδυνο. Έτσι και σήμερα, θα κινηθείς με τρόπο δυναμικό, για να πραγματοποιήσεις όλα αυτά που θέλεις. Θα δεις το οικογενειακό σου περιβάλλον με άλλο μάτι και θα επιμείνεις στις απόψεις σου για το πως πρέπει να συμπεριφερθείς στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα τα πας μια χαρά, Σκορπιέ, στα αισθηματικά σου. Δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου ξεπερνάς ενδεχόμενες παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ό,τι και να κάνεις σήμερα στο χώρο της εργασίας σου, Σκορπιέ, απαιτεί απόλυτη μυστικότητα, αλλά και σοβαρότητα. Μην παρασυρθείς από «δήθεν» άτομα, διαφορετικά θα προκύψουν λάθη, που δε θα μπορούν να διορθωθούν. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα, που τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Θέλεις, Τοξότη, να ξεκινήσεις καινούργιες δραστηριότητες για το μέλλον. Η συμβουλή μου είναι, καλύτερα να περιμένεις και αυτή την περίοδο να τελειώσεις πρώτα με θέματα, τα οποία ακόμη σε προβληματίζουν. Μετά, ας κάνεις νέα πράγματα τα οποία θα σου φέρουν αρκετή χαρά στη ζωή. Τα φιλικά σου άτομα, με τα οποία θα συζητήσεις για τα σχέδιά σου, ίσως να σου πουν να προχωρήσεις, για να μη σου χαλάσουν την καρδιά, αλλά το σωστό είναι να περιμένεις πρώτα να τελειώσεις με τα ήδη υπάρχοντα θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση, Τοξότη, σήμερα θα σε κάνει πιο ερωτικό και θ’ αρχίσεις να διώχνεις τυχόν αμφιβολίες που έχεις για το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, και σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό είναι ν’ αφήσεις τους άλλους ν’ αποφασίσουν. Μην πάρεις εσύ κάποιο ρίσκο. Κληρονομικά ή φορολογικά θέματα θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε σήμερα να είσαι αρκετά συγκρατημένος απέναντι σε χρηματικές συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα θελήσεις να λύσεις κάποια θέματα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Έχεις πάρα πολλά δικά σου που πρέπει να τακτοποιήσεις, οπότε αυτό που προκύπτει με ένα άτομο της οικογένειας, θα σε βγάλει λίγο από το πρόγραμμά σου. Ευτυχώς είσαι χαρακτήρας που έχει καλό προγραμματισμό κι έτσι θα τα βάλεις όλα σε μία σειρά, για να πετύχεις αυτά που θέλεις και στα δικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κλειστείς στον εαυτό σου, Αιγόκερέ μου, και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, Αιγόκερε, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, ώστε ν’ αποφύγεις τις παγίδες. Μην ανακοινώσεις σήμερα τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου γενικά θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε πάντως να κινηθείς έξυπνα σε κάποιες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Έχεις πάντα το δικό σου σκεπτικό, Υδροχόε, κι η τακτική σου είναι να χαράσσεις την πορεία που υπαγορεύει ο νους σου. Αυτό κατά διαστήματα σε φέρνει σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα, που δε συμφωνούν με τις απόψεις σου. Τα επιχειρήματά σου είναι πάρα πολύ σωστά, αλλά μερικές φορές σε πιάνει ο εγωισμός σου και δε δίνεις στους άλλους να καταλάβουν τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Σήμερα, απομακρύνσου από άτομα τοξικά για σένα, αφού μόνο πίσω μπορούν να σε φέρουν στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε, θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις για κάτι που αφορά την εργασία σου, Υδροχόε, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή, χωρίς να εξετάσεις τα πράγματα εις βάθος. Απόφυγε να παρασυρθείς από συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα ή άσκοπες αγορές, που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, θα κάνεις πάρα πολλές σκέψεις για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις τις επόμενες μέρες. Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις και κάποια θέματα πρέπει να λυθούν άμεσα. Μην αγχώνεσαι και, προπάντων, μην πέφτεις ψυχικά. Υπάρχουν δίπλα σου άτομα τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε τους ζητήσεις. Αυτό που σε βεβαιώνω είναι, ότι οι υποθέσεις σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο κι η επιτυχία που περιμένεις, δε θ’ αργήσει να έρθει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να λύσεις παρεξηγήσεις, Ιχθύ, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να βοηθήσεις τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τακτοποιήσεις σήμερα στη δουλειά σου, Ιχθύ, θέματα που είναι σε στασιμότητα. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις σχέδια. Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

Share.

About Author