Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 8 Οκτωβρίου

0

Καλή Εβδομάδα σε όλους! Μία δύσκολη Δευτέρα είναι εδώ με την Σελήνη στο Ζυγό να Τετραγωνίζει τον Κρόνο και να φέρνει δυσκολίες, πληγές και ψυχολογικές καταπτώσεις ιδίως στις διαπροσωπικές σχέσεις των Παρορμητικών του 1ου δεκαημέρου!

Κριός 

Γενικά
Όμορφα θα νιώσεις σήμερα, Κριέ, επειδή η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη. Τα κοντινά σου άτομα θα σου δώσουν ευχάριστα νέα και θα αισθανθείς, ότι όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου, Κριέ, κι άφησε στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα ευνοηθείς από τους πλανήτες, ώστε να βρεις το καλύτερο για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Φρόντισε να μη βγεις από το πρόγραμμά σου, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου έχουν πια ισορροπία. Μπορείς σήμερα να κάνεις κινήσεις, για να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Ταύρος

Γενικά
Το άγχος σε κατακλύζει, Ταύρε μου, κι έχεις χάσει λίγο τον έλεγχο. Σήμερα, καλό θα ήταν να βρεις τις ισορροπίες σου. Προσπάθησε να μην ξεσπάς στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα στη σχέση σου, Ταύρε, πηγαίνουν μια χαρά, και μπορούν να εξελιχθούν ακόμη καλύτερα, αν εξωτερικεύσεις τον έντονο ερωτισμό που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις έτοιμα από τα παρελθόν. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό στις κινήσεις σου, αφού ήδη έχεις βγει από τον προϋπολογισμό σου.

Δίδυμοι

Γενικά
Η μέρα σου ξεκινάει ευχάριστα, Δίδυμε, αφού μπαίνεις στη διαδικασία ν’ αποκτήσεις μεγαλύτερη ελευθερία, να συμβουλεύσεις τα δικά σου άτομα και γενικά να ασχοληθείς με τους γύρω σου. Θα έχεις μεγάλη έμπνευση, πράγμα που πρέπει να εκμεταλλευθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να περάσεις μια πολύ καλή μέρα με το ταίρι σου, αν χαλαρώσεις λίγο από το άγχος που σου φέρνουν τα θέματα της καθημερινότητας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Δίδυμε, φρόντισε να μη φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως και πηγές, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος

Γενικά
Η οικογένειά σου θα σε απασχολήσει σήμερα με τα δικά της μικροπροβλήματα, Καρκίνε, οι φίλοι σου όμως θα είναι αυτοί που θα σε παρασύρουν σε ευχάριστες συναντήσεις, βοηθώντας σε να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αναδύεις σήμερα έντονο ερωτισμό, Καρκίνε, και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη από πλευράς σου θα έδινε ξεχωριστή νότα στη μέρα σας και θα χαροποιούσε το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, σήμερα θα τα πας αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για τα καινούργια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, θα τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν, και ειδικότερα ζητήματα νόμου.

Λέων 

Γενικά
Περιστρέφεσαι γύρω από τη σκέψη, Λέων, να κάνεις μια απόδραση κι είναι η μέρα που μπορείς να τα καταφέρεις. Θα περάσεις ανέμελα και πολύ όμορφα. Σήμερα, πιθανόν να σκεφτείς ακόμη και μια αλλαγή ακινήτου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Λέων, να μην εκνευριστείς από κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, διαφορετικά θα έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά θέματα σε απασχολούν στη δουλειά σου, Λέων μου, αλλά φρόντισε να μην αγχώνεσαι, αφού θα τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Παρθένος

Γενικά
Λίγο ο φόβος της αδικίας, Παρθένε μου, λίγο η ψυχολογία σου που δεν είναι και στα καλύτερά της, θα σε κάνουν σήμερα να είσαι κάπως απόμακρος από το φιλικό σου περιβάλλον. Θα δεις όμως, ότι κι εσύ έχεις παρεξηγήσει κάποιες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να εξωτερικεύεσαι περισσότερο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού σε περιμένει μια νέα γνωριμία και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, για να ισορροπήσεις μερικές καταστάσεις. Θα τα καταφέρεις, με πολλή επιτυχία. Στα οικονομικά σου, σήμερα απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα ή να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

Ζυγός

Γενικά
Καλό είναι, Ζυγέ μου, σήμερα να κάνεις μια ενδοσκόπηση, για το τι είναι αυτό που πραγματικά σε οδηγεί στο να απομακρύνεσαι από τους γύρω σου. Ένα πάντως είναι σίγουρο: Αυτή είναι μια κατάσταση που γρήγορα θα ξεπεράσεις και θα γευτείς στιγμές χαράς με τ’ αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, μπορείς να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που ίσως οδηγήσουν σε εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, αρχίζουν να καλυτερεύουν. Πρόσεξε πάντως σήμερα τις συνεργασίες που θα κάνεις και τις συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου θα παραμείνουν σε ισορροπία, αν κάνεις σωστό προγραμματισμό και δεν παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.

Σκορπιός

Γενικά
Ευχάριστα ξεκινάει η μέρα για σένα, Σκορπιέ, αφού έχεις πάρει πλέον την απόφαση ν’ αλλάξεις τα πάντα γύρω σου και μάλιστα αυτό σε κάνει σήμερα απέναντι στην οικογένεια σου πιο ευχάριστο και συγκαταβατικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα, Σκορπιέ, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να γίνουν ιδανικές μερικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα κάνεις τη γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Σκορπιέ, πηγαίνει αρκετά καλά. Οι συμφωνίες, οι συνεργασίες, αλλά και τα γραφειοκρατικά θέματα σήμερα θα ευνοηθούν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θέλεις για να σε ικανοποιήσουν. Απόφυγε, λοιπόν, να κάνεις πολλά έξοδα.

Τοξότης

Γενικά
Ανακτάς σήμερα τη δύναμή σου, Τοξότη, βγαίνεις μπροστάρης στο να προστατεύσεις τους δικούς σου ανθρώπους κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα το να δεχθείς το θαυμασμό των γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, Τοξότη, αρχίζουν ν’ αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι ότι οι πλανήτες σε ευνοούν και αν κινηθείς δυναμικά, θα κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, σήμερα πρόσεχε σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

Αιγόκερως

Γενικά
Θα θυσιάσεις σήμερα λίγο το χρόνο σου, Αιγόκερε, για ν’ ασχοληθείς με προβλήματα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Θα δώσεις λύσεις στους ανθρώπους σου, όμως αυτό θα σε κουράσει. Φυσικά, η κίνησή σου θα σε γεμίσει χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα στη σχέση σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, αλλά προσπάθησε κι εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα είναι αρκετά ισορροπημένη, αν έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού. Οι προσεκτικές χρηματικές συναλλαγές και τα γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Υδροχόος

Γενικά
Σκέψεις, σκέψεις, και πάλι σκέψεις, Υδροχόε μου. Θα έλεγα ν’ αφήσεις λίγο την ημέρα να περάσει ήρεμα, επειδή σε βλέπω κάπως καταβεβλημένο. Σταδιακά, θα κλείσεις τ’ ανοιχτά μέτωπα που έχεις με τους γύρω σου και, πίστεψέ με, αυτό θα σου βγει μακροπρόθεσμα σε καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, Υδροχόε, φέρνει μια ηρεμία στη σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά, ακριβώς όπως θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, αρχίζεις να ισορροπείς σε διάφορα μέτωπα. Πολλά θέματα που είχαν λιμνάσει, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Ιχθείς

Γενικά
Δεν έχεις και πολύ μεγάλη όρεξη, Ιχθύ μου, και σήμερα θέλεις να ηρεμήσεις, να ξεκουραστείς και ν’ ασχοληθείς με την οικογένειά σου. Παρά τα αρκετά τρεξίματα, τελικά θα χαλαρώσεις με τα αγαπημένα σου άτομα, τα οποία θα σε κάνουν να ξεχάσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, δε θα γίνει κάτι ιδιαίτερο στη σχέση σου, αλλά εσύ συνέχισε να δείχνεις αυτή την καλή συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Ιχθύ, καλό είναι ν’ αποφύγεις τις αλλαγές και, προπάντων, τις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, μην πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου προσεκτικά για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

Share.

About Author