Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 9 Ιουλίου

0

Καλή Εβδομάδα σε όλους με… αυτοσυγκράτηση! Με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, λέμε όχι στα μεγάλα λόγια, στις υποσχέσεις που δεν μπορούν να εκπληρωθούν και στα λάθη σε επαφές και μετακινήσεις, λόγω έπαρσης, υπεραισιοδοξίας και υπερβολής! Μεγάλη προσοχή, ιδίως για τους Σταθερούς του 2ου δεκαημέρου!

Κριός
Γενικά
Μερικά γεγονότα που μπορεί να συμβούν σήμερα, Κριέ μου, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Πρέπει να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Κριέ, αν αφήσεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις προβλήματα σήμερα στον επαγγελματικό σου τομέα, Κριέ μου, ενώ κι ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Φρόντισε να μη φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να
τακτοποιήσεις θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Ταύρος

Γενικά
Θα έχεις προβλήματα σήμερα στον επαγγελματικό σου τομέα, Κριέ μου, ενώ κι ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Φρόντισε να μη φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια ερωτήματα σε βασανίζουν, Ταύρε μου, από τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Σήμερα άκουσέ το, αφού δεν ήρθε ακόμη η ώρα για να μιλήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε, και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Μη δώσεις σήμερα αναβολές σε συζητήσεις με συνεργάτες σου, που ίσως προκύψουν. Προσπάθησε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διότι θα παρασυρθείς σε έξοδα και μετά θα έχεις πρόβλημα. Σε συζητήσεις που θα κάνεις για οικονομικά θέματα, σκέψου
καλά πριν απαντήσεις.

Δίδυμος

Γενικά

Σήμερα, Δίδυμε, μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις, θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα τα καταφέρεις με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε κυρίως να ξεκουραστείς και ν’ ανακτήσεις τις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, αρκεί σήμερα να μη σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Η Αφροδίτη, που από σήμερα μπαίνει στην Παρθένο, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις έτοιμα από τα παρελθόν. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οι οικονομικές συναλλαγές και τα γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Καρκίνος

Γενικά
Μπορείς σήμερα, Καρκίνε μου, να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες, αν σκεφτείς και προσαρμόσεις τη συμπεριφορά σου. Μπορεί σε μερικά πράγματα να ευθύνεσαι εσύ. Άλλαξε στάση απέναντι στα γεγονότα. Έχεις μεγάλο δυναμισμό μαζί με αυτοπεποίθηση και δεν είναι τώρα στιγμή για να παραιτηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα η σχέση σου, Καρκίνε, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σχέση, είσαι σε περίοδο που θα βρεις ταίρι, το οποίο θα καλύψει όλες τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα σήμερα, Καρκίνε, καλό είναι ν’ αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και, προπάντων, μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Αρχίζεις να ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Λέων

Γενικά
Μην επιστρέψεις σε οποιονδήποτε, Λέων, να σ’ επηρεάσει σήμερα. Μην αφήνεις διάφορες καταστάσεις να σε καταβάλλουν ψυχικά. Έχεις θέσει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, αφού θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Κάνε υπομονή, μια κι είσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά. Μπορείς σήμερα να σκεφτείς θετικά και πάνω από όλα να ξέρεις, ότι θα καταφέρεις πάρα πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, Λέων, διότι θα οδηγήσουν σε λογομαχίες με το ταίρι σου, καθώς οι πλανήτες δε σε ευνοούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με τα κατάλληλα άτομα, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα και κινήσου προσεκτικά για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς αντιπαραθέσεις. Άλλωστε, εσύ είσαι από τα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα. Με ηρεμία και σύνεση θα περάσεις πολύ καλά τη μέρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη, που από σήμερα μπαίνει στο ζώδιό σου, Παρθένε, σε βοηθά να εκφράσεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου και να έχεις τη σωστή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, αφού αυτή η περίοδος δεν προσφέρεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, αρχίζουν να καλυτερεύουν. Σήμερα, πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Πρέπει να δεις ποιες υποχρεώσεις έχεις, να τις καλύψεις και να κάνεις περαιτέρω κινήσεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και μείνε μακριά από οικονομικές συναλλαγές.

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, για ν’ αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και ν’ ακούσεις τι θέλουν να σου πουν. Μπορείς να πας μια εκδρομή, για να σκεφτείς τι είναι αυτό που επιθυμείς και τι σε κουράζει. Μην αφήνεις να διαιωνίζονται καταστάσεις που σε καταβάλλουν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι κόντρες που είχες με το σύντροφό σου, Ζυγέ, έχουν περάσει. Καλό είναι να κάνετε ένα ταξίδι, που θα ευχαριστήσει και τους δύο, φέρνοντάς σας πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα, Ζυγέ μου, να προσέχεις στις αποφάσεις που παίρνεις. Καλύτερα ν’ αφήσεις για αργότερα συμφωνίες, συνεργασίες και γραφειοκρατικά θέματα. Στα οικονομικά σου, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να ακολουθήσεις ένα αυστηρότερο πρόγραμμα, αφού είσαι ήδη εκτός προϋπολογισμού.

Σκορπιός
Γενικά
Βάλε πρόγραμμα στη ζωή σου, Σκορπιέ μου, και θα πετύχεις τους στόχους σου. Δεν πρέπει να στεναχωριέσαι και να καταπιέζεσαι. Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να περνάνε χωρίς να τις εκμεταλλευτείς. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σ’ έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις κατά το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σήμερα σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου, Σκορπιέ μου, και δε θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με το σύντροφό σου, αποφεύγονται αν μιλήσεις ήρεμα, χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Σκορπιέ, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα κι αγορές.

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θ’ ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα σου άτομα. Προσπάθησε να τ’ ακούσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μην αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλα θέματα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις, ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη, Τοξότη, που από σήμερα μπαίνει στην Παρθένο, σε βοηθά να πας πολύ καλά στο μέλλον στον αισθηματικό σου τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός σου τομέας, Τοξότη, θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να δείξεις υπομονή και να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν κι ειδικότερα ζητήματα νόμου. Κάνε κινήσεις για να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Αιγόκερως

Γενικά
Περνάς πολλά προβλήματα, Αιγόκερέ μου, που προσπαθείς να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Να ξέρεις, ότι όλα αυτά βαδίζουν προς το τέλος τους και μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ εποικοδομητική, ενώ οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Σήμερα σε συμβουλεύω, να δείξεις περισσότερη χαλαρότητα και να κάνεις σκέψεις που μόνο εφορία μπορούν να σου φέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι γερές σχέσεις αντέχουν, Αιγόκερέ μου, οπότε αν γίνουν συζητήσεις σε έντονους τόνους, θα πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θέλεις, ώστε να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θέλεις για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

Υδροχόος

Γενικά
Μήπως ήρθε η ώρα, Υδροχόε, να αρχίσεις να εισπράττεις αυτά που σου χρωστάνε; Και δεν εννοώ χρήματα. Εννοώ αυτά που σου οφείλει η ζωή, που τον τελευταίο καιρό σε είχε ξεχάσει. Ήρθε η ώρα που θα πληρωθείς και μάλιστα με τόκο. Η περίοδος που σήμερα θα ξεκινήσει, θα είναι απίστευτη. Προετοιμάσου, λοιπόν, να υποδεχτείς θαύματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε, Υδροχόε μου, σήμερα να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κοίτα το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, αφού έχει κάποια παράπονα από σένα, που δε σου λέει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, Υδροχόε, τώρα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους και με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως πηγές για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Τακτοποίησε χρηματικές εκκρεμότητες που έχεις σε θέματα νόμου.

Ιχθύς

Γενικά
Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, Ιχθύ μου, αφού η ρουτίνα σ’ έχει κουράσει αρκετά, με πολλές υποχρεώσεις και προβλήματα. Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά με αγαπημένα σου άτομα, κάνοντας θετικές κι αισιόδοξες σκέψεις, σε μια μέρα κατάλληλη για κοινωνικές επαφές. Φρόντισε μόνο να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να είσαι πιεστικός στο ταίρι σου, Ιχθύ μου. Μη λες πράγματα που μπορεί να το εκνευρίσουν κι οδηγηθείτε σε λογομαχίες. Μπορείς σήμερα να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το σύντροφό σου, αν βγάλεις την συναισθηματικότητα που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη, που από σήμερα μπαίνει στην Παρθένο, σ’ ευνοεί, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου, σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, αφού θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε, λοιπόν, να κινηθείς ανάλογα, με κύριο στόχο το ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Share.

About Author