Τα ζώδια σήμερα Κυριακή, 29/07/2014

0

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Τρίτη είναι μια μέρα σημαντικών γεγονότων και αλλαγών, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς, γιατί η αλήθεια είναι ότι έχεις δουλέψει πολύ σκληρά τον τελευταίο καιρό και σιγά-σιγά θα δικαιωθείς. Η θετική όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Άρη σε ευνοεί αρκετά. Αποφάσισε να κάνεις μια ουσιαστική αλλαγή πορείας και μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια, γιατί οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Ετοιμάσου να μάθεις κάποια νέα, που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, σήμερα πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή, γιατί μπορεί να πεις λόγια που θα φέρουν φασαρίες στη σχέση σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις καμιά παρεξήγηση σήμερα… άφησέ το για αργότερα. Όσο για σένα, που είσαι ακόμη χωρίς μόνιμο δεσμό, οι προσδοκίες και τα όνειρα που έχεις είναι πολύ έντονα και το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να τα εκπληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον. Απόφυγε σήμερα τις οικονομικές συμφωνίες. Ό,τι συζήτηση γίνει, που θα αφορά σε οικονομικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, η επιτυχία έρχεται πιο γρήγορα, όταν ξέρουμε ακριβώς τις δυνατότητες και τις αδυναμίες μας. Γι’ αυτό φρόντισε σήμερα, να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου, για να ελέγξεις με κάθε λεπτομέρεια, όλα τα αδύνατα σημεία που μπορεί να έχεις. Όσο για κάποια σχέδιά σου που μπορεί να καθυστερούν αυτή την περίοδο, μην ανησυχείς, γιατί οι υποδομές που έχεις από το παρελθόν είναι πάρα πολύ καλές και είναι θέμα χρόνου και συγκυριών, για να πάρουν το δρόμο της πραγμάτωσης.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Ταύρε, μην συνεχίζεις να παραμελείς τον σύντροφό σου με αφορμή τις ευθύνες στα επαγγελματικά σου, γιατί μετά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει κάτι ενδιαφέρον στην ζωή σου μην πιέσεις καταστάσεις και πρόσωπα αυτή την περίοδο. Στην πορεία τα πράγματα θα δείξουν από μόνα τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ταύρος, σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Πάρα πολλά έξοδα, αλλά και αντίστοιχα έσοδα θα έχεις αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, βάλε πλώρη σήμερα για ένα νέο πρόγραμμα. Οργάνωσε τα πράγματα που θα κάνεις τις ερχόμενες μέρες. Πάρε αποφάσεις, που θα σου δώσουν χαρά και ικανοποίηση και μην συνεχίσεις να κάνεις τα ίδια λάθη. Η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση και οι ηγετικές ικανότητές σου είναι στα ύψη τους. Χρησιμοποίησε την έντονη ενεργητικότητα που έχεις και είναι σίγουρο ότι για άλλη μια φορά, θα πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, μυστικές συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες που έρχονται, αλλά και ξεκαθαρίσματα ερωτικών υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις και πάνω από όλα, δεν θα μπορείς στο μέλλον να τα πραγματοποιήσεις. Εσύ που αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, μπορείς να χαρείς για λίγο ακόμη την ανεξαρτησία σου, γιατί πολύ σύντομα σε περιμένει μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον τομέα της εργασίας μπορεί να δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εκνευρίζεσαι. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου, γιατί στο μέλλον μπορεί να αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, στις οποίες πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις, γιατί υπάρχουν παγίδες, που δεν φαίνονται από την αρχή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, όλα σήμερα βαίνουν καλώς και θα έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να κάνει πολλά πράγματα, για τα θέματα που έχουν μείνει πίσω. Αυτό σημαίνει όμως ότι αν δεις κάτι που δεν σου αρέσει πάρα πολύ, θα πρέπει να κάνεις κάτι για να το διορθώσεις. Για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα ή συγκρούσεις με δικά σου άτομα, προσπάθησε να μείνεις μακριά από οτιδήποτε σου προκαλεί δυσφορία και αρνητικότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Καρκίνε, ο έρωτας αλλά και οι κατακτήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο αυτήν την Τρίτη στην ζωή σου. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν στην εργασία και να δεις και τα αισθηματικά σου. Κι αν ακόμη σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, μην απορρίπτεις τίποτε, αν πριν δεν το έχεις διερευνήσει πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα μπορεί να περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να τις ξεπεράσεις. Σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, καλό είναι να σκεφτείς καλά αν είναι συμφέρουσες. Προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις και συμφωνίες που ενέχουν υψηλό επίπεδο ρίσκου, καθώς τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

 

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, ετοιμάσου να κρατήσεις τις ισορροπίες σε πολλά θέματα, γιατί σε περιμένουν γεγονότα που θα σε συγχύσουν αρκετά. Απόφυγε να εμπλακείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και μπερδέματα, γιατί μπορεί να σου φέρουν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο πιο ουδέτερα γίνεται και να μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα που έχεις βάλει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Λέοντα, η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις, που αφορούν στο μέλλον. Η μέρα είναι καλή για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα. Όσο για σένα που κοιμάσαι αγκαλιά με τη μοναξιά σου, το φλερτ και η πολύ καλή σου διάθεση την αποψινή νύχτα θα σε οδηγήσουν στα αποτελέσματα που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Λέων, η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, ίσως συμβούν κάποιες αντιπαραθέσεις σήμερα στην ζωή σου, που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με μεγάλη διακριτικότητα. Προσοχή, μην δείξεις αδυναμία, γιατί μπορεί να ξεπηδήσουν δυσάρεστες εξελίξεις στο μέλλον. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία, γι’ αυτό βάλε ξεκάθαρους στόχους και μίλα άφοβα στα δικά σου άτομα για όλα αυτά που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Μπορούν να σε βοηθήσουν στα ενδεχόμενα διλήμματά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Παρθένε, η μέρα είναι καλή για την αισθηματική σου ζωή και θα θελήσεις να σταθεροποιήσεις κάποιες καταστάσεις, που βλέπεις ότι δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες στη σχέση σου. Πέρασε χαλαρά με τον σύντροφό σου, χωρίς να έχεις κριτική διάθεση ή εγωισμούς, ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή σου μέχρι τώρα, μην απογοητεύεσαι, γιατί το αποψινό βράδυ θα σε ευνοήσει για να έρθουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Παρθένος, στον επαγγελματικό σου τομέα μην αφήνεις κάποια θέματα να περνάνε έτσι απαρατήρητα. Προσπάθησε να έχεις τον έλεγχο στα πάντα. Διανύεις μία περίοδο που έχεις πολλά έξοδα και παρασύρεσαι σε αγορές, που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες. Προγραμματίσου περισσότερο, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

 

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα ισορροπείς αδιάκοπα ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις ξεκάθαρα, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Η οικογενειακή σου ζωή μπορεί να σε έχει προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, αλλά τα πράγματα θα μπουν σε μια σειρά, χωρίς να το καταλάβεις. Κάνε υπομονή!

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, σήμερα πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλα με τον σύντροφό σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου και τι είναι αυτό το οποίο ζητάς. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, μην ανησυχείς γιατί η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από τον Καρκίνο, σου ανοίγει δρόμο για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Ζυγέ, σήμερα μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και προπάντων, μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά, ώστε να δεις ότι είναι συμφέρουσες. Τα θέματα των οικονομικών σου ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που μπορεί να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις όμως, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι αναστατώσεις της περιόδου συνεχίζονται και την σημερινή ημέρα και αλλάζουν αιφνίδια το πρόγραμμα που έχεις βάλει. Χρειάζεται ψυχραιμία και προσοχή στις κινήσεις σου. Μην επηρεαστείς από αυτά που θα ακούσεις και άφησε το χρόνο να σου δείξει τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να τα εκφράσεις στον σύντροφό σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και από τις αμφιβολίες που σε βασανίζουν. Μην διστάσεις να το κάνεις και να είσαι σίγουρος πως θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά, αυτήν την Τρίτη θα έχεις πολλούς πειρασμούς κοντά σου και δεν μένει παρά να διαλέξεις τον ελκυστικότερο για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα ζητήματα της δουλειάς, φίλε Σκορπιέ, πηγαίνουν μια χαρά. Δεν χρειάζεται λοιπόν να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Απόφυγε να κάνεις οικονομικά ανοίγματα ή να ρισκάρεις κάποιες στάνταρ επενδύσεις σου. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι’ αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα, για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, τα γεγονότα αυτής της Τρίτης επιβαρύνουν τον συναισθηματικό σου κόσμο και κοστίζουν συνάμα και στο πορτοφόλι σου. Θα έρθουν στο προσκήνιο κάποια οικογενειακά προβλήματα του παρελθόντος, που πίστευες πως είχες λύσει. Αντιμετώπισέ τα με ψυχραιμία και μην σε πιάνει πονοκέφαλος.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, σήμερα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις, γι’ αυτό σταμάτα να δίνεις τόσα πολλά! Μία ρομαντική βραδινή έξοδος, θα έκανε καλό και στους δύο σας. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μπορείς να αναβαθμίσεις την ποιότητα της ζωής σου και θα δεις ότι η μοναξιά σου θα πάρει τέλος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, με χαμηλούς και ήπιους τόνους μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο την σημερινή ημέρα, γιατί το πλανητικό σκηνικό δεν είναι και τόσο αρμονικό, σου φέρνει αναποδιές και άλλα πράγματα περιμένεις κι άλλα σου έρχονται. Μπόρα είναι όμως, και θα περάσει…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, η γενναιοδωρία και η εργατικότητα είναι από τα χαρακτηριστικά αυτής της Τρίτης για εσένα. Σήμερα θα σε περιβάλλει η αρμονία και θα πετυχαίνεις αυτά που θέλεις με ελάχιστη προσπάθεια. Οι ευκαιρίες θα είναι γύρω σου παντού! Πρόσεχε, μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες, γιατί κρύβουν μέσα τους τις λύσεις, για ενδεχόμενα προβλήματα του παρελθόντος.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Αιγόκερε, τα προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου στο παρελθόν, μπορούν να ξεπεραστούν με την συζήτηση και με θετικότερη αντιμετώπιση. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει, νιώθεις ανασφάλεια και εσωστρέφεια. Διώξε αυτά τα συναισθήματα και θα βρεις αυτό που ψάχνεις πολύ γρήγορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, που θα είναι πολύ καλές για σένα. Θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες που θα σε ευχαριστήσουν. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα, που επείγουν. Μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων, μην αφήνεις τίποτα για αύριο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, είναι η κατάλληλη μέρα για να κρίνεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Για να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου όσο πιο αποτελεσματικά και γρήγορα γίνεται, πρέπει να κινηθείς με μεθοδικότητα και σιγουριά. Τότε να είσαι σίγουρος πως οι πλανήτες θα σε ανταμείψουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπητέ Υδροχόε, για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις τον σύντροφό σου με την τρυφερότητα και την αγάπη που θα του εκφράσεις και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός, αλλά και η καλή σου διάθεση, θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά του και να κάνετε καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σας. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, φρόντισε να τονώσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου και θα βρεις το άτομο που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα στα επαγγελματικά σου απόφυγε τις υπερβολές και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες από το παρελθόν και ο Άρης, που κινείται στον Σκορπιό, σκορπάει εμπόδια. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που μπορεί στο μέλλον να μην μπορείς να τα καλύψεις.

 

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, ασχολήσου σήμερα με τα σχέδια και τα όνειρά σου και πώς θα τα πραγματοποιήσεις. Η Σελήνη στην Παρθένο από το πρωί, σε γεμίζει με συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο, με τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου, τον έχεις παραμελήσει. Οι μέρες αυτές είναι οι ιδανικότερες για να βάλεις τις βάσεις για τη δημιουργία μιας νέας φιλίας, με μεγάλη διάρκεια στον χρόνο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου, φίλε Ιχθύ, σήμερα θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει ο σύντροφός σου. Απόφυγε να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις όσο πιο ερωτικά και ρομαντικά μπορείς. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σου, ξαφνικά θα δεχτείς προτάσεις, που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει πολύ δυνατά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα στο χώρο της εργασίας σου μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Μην χαλαρώνεις και μην δίνεις σημασία σε λόγια τρίτων ή συνεργατών σου, που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός σε σχέση με αγορές και έξοδα, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να παρασυρθείς.

myastro.gr

Share.

About Author