Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 4 Νοεμβρίου

0

Μία Κυριακή, μάλλον… βαριά για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου. Η Σελήνη στο Ζυγό σχηματίζει Τετράγωνο με τον Κρόνο και φέρνει συναισθηματικό βάρος και ψυχολογική πίεση. Χαμογελάτε, το Σαββατοκύριακο δεν τελείωσε!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η φιλοδοξία σου ν’ ανοίξεις το δικό σου δρόμο, Κριέ, ώστε να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου, θα σε ωθήσει στο να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, τις οποίες αργότερα θα εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο. Σε αυτή την ενέργεια, βοήθειά σου θα είναι άτομα του οικογενειακού στου κύκλου, τα οποία πιστεύουν στη δύναμή σου, στη μεγάλη σου εξυπνάδα, καθώς και στο πείσμα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ, σήμερα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το σύντροφό σου και θα λύσεις προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, για να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς και να περάσεις όμορφα. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό στα οικονομικά σου για ν’ ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Θα αφιερώσεις σήμερα χρόνο, Ταύρε, και θα βρεις τον τρόπο για ν’ ακούσεις τα βάσανα ενός φιλικού σου προσώπου. Εκδηλώνεις την αγάπη σου και απλώνεις το χέρι σου για στήριξη. Επιπλέον, παρασύρεις και παρασύρεσαι σε όμορφες στιγμές χαλάρωσης κοντά στη φύση, αφού είναι διαρκής επιθυμία σου το ν’ ασχοληθείς με τη γη και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε άτομα που έχουν στενή σχέση μαζί της.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ταύρε μου, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος κι οι συζητήσεις που θα ακολουθήσουν, θα σ’ εκνευρίσουν πολύ. Καλό είναι ν’ αντιμετωπίσεις τις αναποδιές επιλέγοντας χαμηλούς τόνους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, έχουν έρθει στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Ψάχνεις απαντήσεις, Δίδυμε, σε ερωτήματα που γεννιούνται από ένα οικογενειακό σου άτομο και η συζήτηση που θα κάνεις, θα ρίξει φως στις απορίες που είχες ως τώρα. Μετά, θα νιώσεις αρκετά ανάλαφρος, αφού επρόκειτο για ένα βάρος που είχες αρκετές ημέρες τώρα. Έτσι, στη συνέχεια περνάς ευχάριστες στιγμές με φιλικά σου άτομα και μοιράζεσαι μαζί τους όλη αυτή την εμπειρία που πέρασες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα, Δίδυμέ μου, να προσέξεις την επικοινωνία σου με το σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Δίδυμε, τα ελέγχεις όλα και πας καλά. Σήμερα, μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση για να βγεις από το αδιέξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Βελτίωση του εαυτού σου προβλέπεται σήμερα, Καρκίνε, με αρκετά βήματα που θα κάνεις, αναγνωρίζοντας (και ίσως σιγοτραγουδώντας) ότι «άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε». Απαλλαγμένος από την κριτική προς τους άλλους, αλλά και σε σένα τον ίδιο, θα περάσεις στιγμές με φιλικά σου πρόσωπα που θα είναι ανεπανάληπτες και θα θυμάσαι για αρκετό καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι σήμερα, Καρκίνε, να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να βάλετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις, ώστε να περάσετε περισσότερο όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Καρκίνε, άφησε στην άκρη τα θέματα της δουλειάς, αφού εκεί τα καταφέρνεις πολύ καλά. Θα βασανίζουν έντονα το μυαλό σου οι υποχρεώσεις που έχεις στα οικονομικά και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει όμως μια περίοδος, που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Θα επιστρατεύσεις σήμερα το χιούμορ σου, Λέων, για να κάνεις τους γύρω σου να χαμογελάσουν και να διασκεδάσουν. Αυτό φυσικά, όχι επειδή θέλεις να κάνεις το γελωτοποιό, αλλά διότι βλέπεις ένα βαρύ ψυχολογικό φορτίο πάνω τους. Εσύ έχεις καλή διάθεση και ξέρεις ότι μπορείς να χειριστείς τα δύσκολα, οπότε θα βοηθήσεις τα δικά σου άτομα, με το χαμόγελό τους να είναι η επιβράβευσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Λέων, να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις της. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις, ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που τα έσοδά σου θ’ αυξηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η διαίσθησή σου, Παρθένε, σήμερα θα σε κάνει να βρεθείς κοντά σε άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, περνώντας όμορφες στιγμές. Μία μικρή γκρίνια απόφυγε μόνο, επειδή δε σε ειδοποίησαν κι εμφανίστηκες μόνος σου. Ξεπέρασέ το γρήγορα και θα διαπιστώσεις ότι είναι μάταιο κι ανώφελο να στενοχωριέσαι για μικροπράγματα

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε, προσπάθησε σήμερα να δώσεις πολλή αγάπη στο σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον χώρο της εργασίας σου, Παρθένε. Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να ξεχάσεις αυτά τα θέματα και να περάσεις καλά. Αρχίζουν σιγά – σιγά να έχουν κάποια ισορροπία τα οικονομικά σου, άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, επειδή τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Σήμερα, πρόσεξε τις δαπάνες σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η γοητεία, η φαντασία και ο περιποιητικός σου τρόπος, Ζυγέ, σήμερα θα τραβήξουν τους γύρω σου, που φαίνονται να κρέμονται από μία σου λέξη. Το εκμεταλλεύεσαι θετικά και περνάς τα δικά σου μηνύματα στον κοινωνικό σου περίγυρο. Θα καταλάβεις, ότι κάποιες καταστάσεις δεν θέλουν κόπο, αλλά τρόπο. Μάντεψε ποιος θα είναι ο κερδισμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά τη μέρα με το σύντροφό σου, Ζυγέ, αν βγάλεις τη συναισθηματικότητα που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εβδομάδα που πέρασες στη δουλειά σου, Ζυγέ, ήταν πολύ πιεστική. Φρόντισε σήμερα να ηρεμήσεις για το επταήμερο που έρχεται. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η σταθερότητα κι η αποφασιστικότητα σου, Σκορπιέ, θα σε κάνουν σήμερα να θέλεις να κατακτήσεις τις πιο ψηλές και μεγαλοπρεπείς κορυφές σε κοινωνικά γεγονότα. Είναι μια μέρα που μπορείς να τα καταφέρεις και να εισπράξεις την αποδοχή και το θαυμασμό των ατόμων που βρίσκονται κοντά σου. Λίγη προσοχή χρειάζεται όμως, μην τυχόν και παρασυρθείς από την επιτυχία αυτή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κοίταξε το μέλλον, Σκορπιέ, και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, επειδή έχει από σένα κάποια παράπονα, που δε σου λέει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δε θα μπορεί να σου αντισταθεί. Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να περάσεις χαλαρά, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις, σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις όμως, ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η τιμιότητα και το ακέραιο του χαρακτήρα σου, Τοξότη, σήμερα θα σε βοηθήσουν να βγεις από μία δύσκολη κατάσταση με άτομο του περιβάλλοντός σου, που πήγε να σε μπλέξει με τρίτους. Με μία αίσθηση ανακούφισης, μοιράζεσαι στιγμές θαλπωρής με τα’ αγαπημένα σου άτομα. Ικανοποιημένος επειδή δεν κυριάρχησε η αδικία, συνεχίζεις τη μέρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα γίνουν σήμερα συζητήσεις σε έντονους τόνους, Τοξότη μου. Πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θέλεις, για να κάνεις μετά τα ξεκαθαρίσματά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι, ότι στο ζώδιό σου βρίσκεται ο Ερμής και σου δίνει όλη του την καλή ενέργεια, ώστε τα πράγματα να σου έρθουν όπως θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εβδομάδα που πέρασε, Τοξότη, είχε βαρύ φόρτο εργασίας και υψηλή ένταση. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά και να ξεφύγεις λίγο από το άγχος της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου πρόσεξε, επειδή θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα. Τα πράγματα πάντως, θ’ αρχίσουν να ισορροπούν με σταθερό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Λιώνει σήμερα ένα μικρό «παγόβουνο» που υπήρχε μέσα σου, Αιγόκερε, η διάθεσή σου γίνεται αρκετά ανεβασμένη και θέλεις να τη μοιραστείς με τα πολύ στενά σου άτομα. Ετοιμάζεις μία μικρή συγκέντρωση και βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό για να τα ευχαριστήσεις. Τα βλέμματα θαυμασμού που θα εισπράξεις, θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στο εξής, Αιγόκερε, να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Κάνε σήμερα συζητήσεις με το σύντροφό σου για προβληματικά θέματα του πρόσφατου παρελθόντος και προσπάθησε να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά από αύριο. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επιτρέπονται οι σπατάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η ευχάριστη ελαφρότητά σου, Υδροχόε, σήμερα σε κάνει να είσαι περιζήτητος στο φιλικό σου περιβάλλον, καθώς βλέπεις ότι και οι άλλοι έχουν την ανάγκη να ξεφύγουν λίγο από την πίεση των ημερών. Πρόσεχε μόνο λίγο τις προοδευτικές σου ιδέες απέναντι σε ορισμένες παραδοσιακές αντιλήψεις, επειδή αργότερα ίσως σε φέρουν σε δύσκολη θέση κι αυτό δε θα σου είναι καθόλου ευχάριστο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σήμερα σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου, Υδροχόε, και δε θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Οι λογομαχίες με το σύντροφό σου που μπορεί να προκύψουν, αποφεύγονται, αν μιλήσεις ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα θέματα της δουλειάς σου, Υδροχόε, πηγαίνουν καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να κάνεις άλλες δραστηριότητες, που θα σου δώσουν περισσότερη χαρά. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες με σοβαρότητα μερικές καταστάσεις, για να πας καλά στο μέλλον.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Ιδιαίτερα ευσυγκίνητος είσαι σήμερα, Ιχθύ μου, εξαιτίας ενός φιλικού σου ατόμου. Τα ευγενικά του λόγια κι οι ευχαριστίες του για τη βοήθεια που του προσέφερες, θα σε ταράξουν ευχάριστα. Το οικογενειακό σου περιβάλλον από την άλλη, θα χρειαστεί την υποστήριξή σου για υλικά πράγματα. Προσφέρεις κι εκεί την αρωγή σου, αλλά προσπάθησε να ξεκουραστείς λίγο παραπάνω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι κόντρες το σύντροφό σου, Ιχθύ, έχουν περάσει, οπότε είναι ευκαιρία να χαρείτε τη σχέση σας, ίσως πηγαίνοντας μια εκδρομή. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να εκμεταλλευτείς την περίοδο αυτή, που είναι ο Ερμής στον Τοξότη, για να γνωρίσεις το ταίρι που τόσο καιρό περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ιχθύ, έχει έρθει στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Share.

About Author