Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 12/4/18

0

Κριός

Η ημέρα θα ξεκινήσει με υποτονική διάθεση καθώς το μυαλό σου θα κολλήσει σε πράγματα που θα σε αγχώσουν με συνέπεια να γίνεις απόμακρος/η. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και σου δημιουργεί πολλές σκέψεις με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να τις βάλεις σε μία σειρά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι μία καλή ευκαιρία και μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου. Επικαλέσου το ρεαλισμό σου και τη λογική σου ώστε να μπορέσεις να αντιληφθείς και ενδεχομένως να διορθώσεις πράγματα και αποφάσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου ζητήματα.

Ταύρος

Σήμερα θα νιώθεις περίεργα αν είσαι μόνος/η σου και η ανάγκη να δεις τους αγαπημένους σου φίλους θα είναι έντονη! Η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα τονίσει ακόμα περισσότερο τη σημασία που έχουν οι φίλοι σου για εσένα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά κοντά σου. Σήμερα είναι πιθανό να μπορέσεις να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα μιας κατάστασης που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο χρησιμοποιώντας τη λογική σου σκέψη και τα επιχειρήματά σου. Μία νέα γνωριμία θα έχει τις προϋποθέσεις να σε βοηθήσει είτε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να έχεις όρεξη να μείνεις σπίτι, να χαλαρώσεις, να πας για ένα καφέ με φίλους σου ή να μην κάνεις απολύτως τίποτα όμως η αλήθεια είναι πως θα δυσκολευτείς να κάνεις το πρόγραμμα που επιθυμείς. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν γίνεται να παραβλέψεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει υπομονή προκειμένου να καταφέρεις να δουλέψεις σκληρά ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου. Δεν γίνεται τίποτα χωρίς δουλειά αλλά αν κάνεις την προσπάθειά σου -ιδιαίτερα με οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικά ζητήματα- τότε σίγουρα θα ανταμειφθείς.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα ευνοήσει οτιδήποτε σχετίζεται με νέες πληροφορίες, νέες γνωριμίες και οτιδήποτε μπορεί να διευρύνει με κάποιο τρόπο τους πνευματικούς σου ορίζοντες! Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να συλλέξεις πληροφορίες μέσα από το διαδίκτυο, μέσα από βιβλία αλλά και μέσα από συζητήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς οι νέες γνώσεις που θα λάβεις θα σε κάνουν να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα ευνοήσει ιδιαίτερα εκπαιδευτικά ζητήματα και σεμινάρια, πιστοποιήσεις και πτυχία! Αν έχεις κάτι τέτοιο υπό όψιν σου ασχολήσου σήμερα με αυτό μιας και θα έχεις όρεξη να το κάνεις.

Λέων

Σήμερα θα είσαι λίγο ανήσυχος/η και η ανησυχία σου δεν θα κρύβεται καθώς θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμικές τάσεις και έντονα συναισθήματα με αποτέλεσμα να διαταραχθούν οι ισορροπίες στις σχέσεις με τους γύρω σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι μία καλή ευκαιρία για να συνειδητοποιήσεις ποιες ανησυχίες σου έχουν λόγο ύπαρξης και ποιες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μόλις τις ξεκαθαρίσεις θα μπορέσεις εύκολα να καταλάβεις τι είναι αυτό που χρειάζεται να κάνεις προκειμένου να τις διευθετήσεις.

Παρθένος

Αυτό που θέλεις σήμερα είναι να αρέσεις στους άλλους ιδιαίτερα στα πρόσωπα που αγαπάς και εκτιμάς όπως είναι οι στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα τονίσει τη συναισθηματική πλευρά των σχέσεων -είτε προσωπικών είτε επαγγελματικών- με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να πάρεις αποφάσεις καθαρά και μόνο με τη λογική. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να μην παρεκκλίνεις καθώς θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη λογική σου σκέψη. Πρόσεξε μην πέσεις στην παγίδα να υπέρ-αναλύσεις τα πάντα γιατί αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποτελέσματα.

Ζυγός

Η ημέρα θα γίνει πιεστική σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθύς θα φροντίσει να φέρει στο προσκήνιο δουλειές και υποχρεώσεις που χρειάζεται να διευθετήσεις και δεν θα σου αφήσει χρόνο να ασχοληθείς με κάτι που θέλεις. Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψουν και κάποιες αγγαρείες που θα πρέπει να κάνεις και αυτές σίγουρα θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να συγκροτήσεις τις σκέψεις σου και αυτό είναι κάτι που χρειάζεσαι προκειμένου να οργανώσεις το ημερήσιο σου πλάνο. Αν καταφέρεις και δεν παρεκκλίνεις από αυτό τότε σίγουρα θα καταφέρεις να κερδίσεις το στοίχημα της ημέρας.

Σκορπιός

Η ημέρα θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθύς θα φροντίσει να σου ανεβάσει τη διάθεση και το κέφι! Προσπάθησε να βρεις ελεύθερο χρόνο ώστε να κάνεις κάποιο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου και το πιεστικό ημερήσιο σου πρόγραμμα καθώς κάτι τέτοιο σου είναι απαραίτητο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να στηρίξεις νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με πράγματα που σε γεμίζουν. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να γραφτείς γυμναστήριο, να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι η μία νέα καλλιτεχνική δραστηριότητα! Οτιδήποτε και να κάνεις, έχει μεγάλες πιθανότητες να γίνει μέρος της ζωής σου και να σου προσφέρει χαρά!

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και είναι πιθανό να νιώσεις πώς πρέπει να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και η αλήθεια είναι πως οι δουλειές δεν σε συναρπάζουν! Ακόμα είναι πιθανό να χρειαστεί να συνδράμεις σε μία υποχρέωση ενός ανθρώπου της οικογένειάς σου και το ενδεχόμενο να σου μείνει χρόνος για εσένα θα αρχίσει να απομακρύνεται. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι πολύ βοηθητικό καθώς θα σε βοηθήσει να καταλάβεις την έννοια του καθήκοντος και να μπορέσεις να το διαχωρίσεις από την έννοια της αγγαρείας.

Αιγόκερως

Σήμερα θα φέρεις στο προσκήνιο τα επικοινωνιακά σου ταλέντα υπενθυμίζοντας στους άλλους πόσο επικοινωνιακός/η μπορείς να γίνεις όταν το θέλεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί γύρω σου ένα φαν κλαμπ! Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και ευνοεί τις επαφές με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου αλλά και τις δημόσιες σχέσεις καθώς μέσα από αυτές θα μπορέσεις να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να μη χάσεις το μέτρο καθώς θα έχεις διάθεση για ανταλλαγή πληροφοριών, και φυσικά να μην εκτεθείς!

Υδροχόος

Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται σε οικονομικούς διακανονισμούς, λογαριασμούς, συμφωνίες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να αποφέρει χρήματα στο ταμείο σου! Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τη λογική σου σκέψη και τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες. Άδραξε την ευκαιρία για να εκθέσεις τα επιχειρήματά σου που θα είναι ακράδαντα και αδιαμφισβήτητα προκειμένου να μπορέσεις να βγεις ευνοημένος/η από μία συμφωνία που σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα.

Ιχθύς

Η Σελήνη μόλις πέρασε στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει μία δυσκολία όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα είναι δύσκολο να “συγχρονιστείς” με τους άλλους καθώς η συναισθηματική σου υπερχείλιση αλλά και οι γρήγορες εναλλαγές της διάθεσης σου δεν θα σε βοηθήσουν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα συναισθήματά σου ώστε να μη δημιουργηθούν ρήξεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Φίλτραρε με τη λογική οτιδήποτε χρειάζεται και μην το κάνεις μόνο με την καρδιά.

Share.

About Author