Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 31 Μαΐου

0

Κριός

Σήμερα από το πρωί θα σε πιάσει μία έκδηλη ανησυχία η οποία θα σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου ζητήματα και με κάποιες αποφάσεις που απορρέουν από αυτά. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και θα σου υπενθυμίσει πως το κύρος, το γόητρο και η κοινωνική αναγνώριση είναι τα ζητήματα που αξίζει να ασχοληθείς σήμερα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να κάνεις καλές συμφωνίες που θα έχουν και θετικό αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου. Για να το επιτύχεις αυτό θα πρέπει να σκέφτεσαι «έξω από τα κουτάκια» καθώς είναι ο μόνος τρόπος να πάρεις σωστές αποφάσεις.

Ταύρος

Η ημέρα σήμερα θα ευνοήσει τις κοινωνικές επαφές και τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να περάσεις χρόνο με αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου χαρίσει διορατικότητα και αυτό θα είναι το στοιχείο του χαρακτήρα σου που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους άλλους. Οι συμβουλές σου θα γίνουν εξαιρετικά πολύτιμες και θα παρατηρήσεις πως θα είναι αρκετοί αυτοί οι οποίοι θα κρέμονται από τα χείλη σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απομονωθείς καθώς θα νιώθεις πως οι γύρω σου δεν μπορούν να σε καταλάβουν και δεν μπορούν να συμπλεύσουν μαζί σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό ο οποίος βρίσκεται στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες παγιωμένες αντιλήψεις, οι οποίες τελικά δημιουργούσαν μεγαλύτερο πρόβλημα σε εσένα και δεν σε άφηναν να δεις κάποια πράγματα πιο χαλαρά. Σήμερα μπορεί να έχεις μία ιδέα η οποία θα είναι ικανή να σου αποφέρει κέρδη για αυτό αξιολόγησε καθετί που θα σου έρθει στο μυαλό ώστε να δεις εάν σε συμφέρει.

Καρκίνος

Σήμερα είναι πιθανό να είσαι αρκετά ευάλωτος/η στη γνώμη των ανθρώπων που εκτιμάς και αυτό θα σε ωθήσει στο να προσπαθήσεις να είσαι αρεστός/η σε όλους. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ταυτιστείς με τους άλλους καθώς με αυτό τον τρόπο θα νιώσεις καλά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να κλέψεις την παράσταση καθώς κάποια ιδέα σου θα σε φέρει στο προσκήνιο. Η ημέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες και ραντεβού για νέες συνεργασίες οπότε θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να μην τις χάσεις.

Λέων

Σήμερα είναι πιθανόν να ασχοληθείς αποκλειστικά με πρακτικά, πεζά ζητήματα της καθημερινότητας καθώς αυτά θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η σχεδόν όλη την ημέρα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να τακτοποιήσεις εργασιακές εκκρεμότητες και θέματα που αφορούν δουλειές της καθημερινότητας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να βρεις μία ενασχόληση μέσα στην ημέρα η οποία θα σε αποφορτίσει και θα γεμίσει ξανά τις μπαταρίες σου. Μία ξαφνική επαγγελματική πρόταση είναι πιθανή και θα γίνει ευκαιρία για να προωθήσεις τις ικανότητές σου.

Παρθένος

Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και θα σε βοηθήσει να κάνεις αυτό το διάλειμμα που τόσο επιθυμούσες τις προηγούμενες ημέρες αλλά οι δουλειές που είχες δεν σε αφήναν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σου φέρει ιδέες για να περάσεις μία ξεχωριστή μέρα παρέα με τους φίλους σου και τον/τη σύντροφό σου. Εάν θέλεις να μη βαρεθείς ούτε στιγμή προτίμησε να τους παρακινήσεις και να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο έχετε να κάνετε καιρό, ή να ξεκινήσετε σήμερα κιόλας ένα νέο χόμπι. Η ημέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου και εσύ θα αποφασίσεις που ακριβώς θέλεις να τη διαθέσεις!

Ζυγός

Σήμερα είναι πιθανόν να στρέψεις την προσοχή σου στους δικούς σου ανθρώπους καθώς θα θυμηθείς να τους κάνεις κάποια παράπονα και να τους ζητήσεις το λόγο ακόμα και αν έχει περάσει αρκετός καιρός από τα γεγονότα που θα παραθέσεις! Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τη διάθεσή σου για συγκρούσεις και εντάσεις κυρίως αν προέρχονται από παρελθοντικά γεγονότα. Προτίμησε να ασχοληθείς με καταστάσεις του παρελθόντος μόνο εάν νιώσεις πως θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα καθώς η ήμερα θα ευνοήσει μία τέτοια ενέργεια εκ μέρους σου.

Σκορπιός

Η ημέρα σήμερα θα φέρει στο διάβα σου ανθρώπους από το στενό σου περιβάλλον καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει μία ευχάριστη κινητικότητα γύρω σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να αποκτήσουν μία μόνιμη θέση στη ζωή σου. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία ξαφνική συνεργασία η οποία θα ξαφνιάσει πολλούς ή μία πρόταση για συνεργασία η οποία θα ξαφνιάσει ακόμα και εσένα!

Τοξότης

Σήμερα θα ταυτίσεις την αυτοπεποίθηση με τα χρήματα για αυτό και θα νιώσεις ιδιαίτερα καλά αν παρατηρήσεις πως έχεις απόθεμα στο πορτοφόλι σου. Ακριβώς το αντίθετο θα νιώσεις σε περίπτωση που το πορτοφόλι σου είναι άδειο. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει μία ροπή σε λογαριασμούς και οικονομικές υποχρεώσεις προκειμένου να μπορέσεις να δεις τι πρέπει να δώσεις και τι μπορεί να σου μείνει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα οξύνει την αντίληψή σου και θα τονίσει το πόσο κοφτερό μυαλό έχεις. Χρησιμοποίησε αυτά τα δύο χαρακτηριστικά σου ώστε να καταφέρεις να διαπραγματευτείς κάποια εργασιακή πρόταση -η οποία θα σχετίζεται άμεσα και με τα οικονομικά σου- προς όφελος σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιό σου και θα σου δώσει την ευκαιρία να προβάλλεις τον εαυτό σου και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς δεόντως. Χρησιμοποίησε την ευκαιρία προκειμένου να προβάλλεις αυτά που εσύ θέλεις και να διαφημίσεις τα καλύτερα σου στοιχεία! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα φέρει ευκαιρίες για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες και μέσα από αυτές να τονώσεις και την αυτοπεποίθησή σου. Όσες δουλειές και υποχρεώσεις και αν έχεις σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι πως η ήμερα θα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για εσένα και για τα προσωπικά σου ζητήματα.

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις την ενέργεια που έχεις συνήθως και αυτό θα σε κρατήσει λίγο πίσω σε σχέση με τις υποχρεώσεις που έχεις και με αυτά που θέλεις να κάνεις. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στις σκέψεις σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να αναθερμάνεις το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους. Το συμπέρασμα είναι πως η ημέρα θα αποδειχθεί ιδανική αν αφιερώσεις χρόνο σε εσένα και την οικογένεια σου!

Ιχθύς

Οι αγαπημένοι σου φίλοι θα βρουν τρόπο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ημέρα σου καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αυτό. Μην αρνηθείς μία πρόταση για καφέ ή μία συνάντηση με τους φίλους σου γιατί θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα τον ελεύθερο σου χρόνο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα ενισχύσει την αντίληψή σου και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις προθέσεις των ανθρώπων που θα σε πλησιάσουν ακόμα κι αν εκείνοι δεν πουν τίποτα. Το χιούμορ σου θα είναι το δυνατό σου χαρακτηριστικό σήμερα και αν το εκμεταλλευτείς τότε σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς.

Share.

About Author