Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου

0

Σήμερα οι πλανήτες είναι σε… δουλειά!Από σήμερα ο Ερμής περνάει σε μία θέση που του ταιριάζει γάντι, στο Ζώδιο της Παρθένου, ευνοώντας επαφές και μετακινήσεις των Ζωδίων του Νερού και της Γης!

Επιπλέον, ανακουφισμένα θα νιώσουν τα συγκεκριμένα ζώδια, αφού οΚρόνος στον Αιγόκερω, σταματά σήμερα την Ανάδρομη πορεία του!

Κριός

Γενικά
Σήμερα οι πλανήτες είναι σε… δουλειά!Από σήμερα ο Ερμής περνάει σε μία θέση που του ταιριάζει γάντι, στο Ζώδιο της Παρθένου, ευνοώντας επαφές και μετακινήσεις των Ζωδίων του Νερού και της Γης! Επιπλέον, ανακουφισμένα θα νιώσουν τα συγκεκριμένα ζώδια, αφού οΚρόνος στον Αιγόκερω, σταματά σήμερα την Ανάδρομη πορεία του!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα τις αντιπαραθέσεις και τους καβγάδες, Κριέ μου. Με χαμηλούς τόνους προσπάθησε μέσα από τη συζήτηση, να λύσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οπλίζεσαι με το πρόσθετο πάθος που σου στέλνει η Αφροδίτη από το Ζυγό. Χρησιμοποίησέ το για να βρεις την αδελφή ψυχή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, Κριέ, αλλά καλό είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις σήμερα κάποια αλλαγή, αφού ίσως γίνουν λάθη χωρίς να το καταλάβεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα ανοίγματα.

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα σου αρέσει να συνυπάρχεις με άλλους ανθρώπους και να μοιράζεσαι τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου. Θα ενσωματώνεσαι εύκολα σε ομάδες και θα θελήσεις να εξελίσσεσαι και ν’ αναπτύσσεις καινούργιες ικανότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αποφάσισε, Ταύρε, να μιλήσεις σήμερα στο σύντροφό σου για οτιδήποτε θέλεις, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ταύρε, σήμερα θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να προγραμματίσεις τα θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Οι ομαδικές συνεργασίες, αλλά και τα καινούργια σχέδια, ευνοούνται. Τα έξοδα συνεχίζονται. Καλό είναι να προγραμματιστείς περισσότερο και να ψάξεις για καινούργιες πηγές εσόδων.

Δίδυμος

Γενικά
Το οικογενειακό σου περιβάλλον, Δίδυμε, καθώς και προβλήματα που προκύπτουν μέσα σ’ αυτό, σε απασχολούν αρκετά σήμερα και χρειάζεται να δώσεις αρκετό από το χρόνο σου. Ο Ερμής, που μπαίνει σήμερα στην Παρθένο, σε ευνοεί, γι’ αυτό προσπάθησε να μοιράσεις με ορθό προγραμματισμό το χρόνο σου. Σε βεβαιώνω, ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις όλα και πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν, Δίδυμέ μου. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δε θα βγάλεις κάτι. Μπορείτε με το σύντροφό σου να πάτε ένα ταξιδάκι, που θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες στην εργασία σου, Δίδυμε, σήμερα θα είναι αρκετά καλές, ενώ θα έρθουν κι ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Βρίσκεσαι εκτός προγραμματισμού στα οικονομικά σου, από λανθασμένες επιλογές σου κατά το παρελθόν. Καλό είναι, σε πρώτη φάση, να περιορίσεις τα έξοδά σου.

Καρκίνος

Γενικά
Πολλά συναισθήματα κουβαλάς βαθιά μέσα σου, Καρκίνε, και διστάζεις να τα εξωτερικεύσεις, επειδή δε θέλεις να στενοχωρήσεις τους άλλους. Προσπάθησε να μιλήσεις με δικά σου άτομα, για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και για να έχεις περισσότερη ενδυνάμωση στην καθημερινότητά σου

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί σήμερα η σχέση σου, Καρκίνε μου, να πάρει μία τροπή, που δεν περίμενες. Για να την αποφύγεις, πρέπει να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι ακριβώς σκέφτεται και νιώθει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε μου, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι πολλά πρόσωπα φταίνε. Καλό είναι να μη μιλήσεις και ν’ αποφύγεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να δείξεις κι εσύ την κατάλληλη σύνεση. Απόφυγε να κάνεις υπερβολές και μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

Λέων

Γενικά

Η καθημερινότητα, Λέων μου, έχει αρχίσει να σε πνίγει και το φταίξιμο είναι όλο δικό σου, διότι δε φροντίζεις να βάλεις όρια κι αφήνεις τους γύρω σου να σε φορτίζουν με τα προβλήματά τους. Πρέπει να κρατήσεις τις απαραίτητες αποστάσεις, που θα σου επιτρέψουν να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ισορροπίες, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να μη φορτίζεις το σύντροφό σου, Λέων μου, με ζητήματα της δουλειάς σου. Πέρνα περισσότερο χρόνο μαζί του, για ν’ αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε σήμερα, Λέων μου, να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά σου, διαφορετικά μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον θα αδυνατείς να διορθώσεις. Προτάσεις, αλλαγές και μετακινήσεις ευνοούνται αυτή τη μέρα. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα σου στο ελάχιστο και να μην πάρεις μεγάλα ρίσκα. Στις συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις, καλό είναι σήμερα να μην προχωρήσεις.

Παρθένος

Γενικά
Οι νέες συνθήκες που δημιούργησαν οι επιτυχίες σου το τελευταίο διάστημα, Παρθένε, απαιτούν τεράστιο κόπο για την αξιοποίησή τους. Φρόντισε να μην υπερβάλλεις και βρες τη δύναμη να διατηρήσεις τις ισορροπίες που θα προστατέψουν τις σχέσεις σου στον κοινωνικό περίγυρο. Με τον Ερμή να μπαίνει σήμερα στο ζώδιό σου, θα έχεις πολλές προτάσεις που θα προκύψουν τώρα και θα είναι θετικές με προοπτική επιτυχίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Παρθένε. Οι λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, είναι εύκολο να βρεθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τακτοποίησε εκκρεμότητες του παρελθόντος και κάνε συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πηγαίνουν άσχημα, αλλά θα εξελιχθούν καλύτερα, αν δεν κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα και δεν κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

Ζυγός

Γενικά

Μία πρόταση, Ζυγέ, που περιλαμβάνει αλλαγή τόπου ή και τρόπου ζωής, έρχεται τώρα στην επιφάνεια και σε χαροποιεί αρκετά. Το ενδεχόμενο να την ακολουθήσεις, δεν αποτελεί απόλυτα δεδομένο για το μέλλον, αλλά μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά και να βελτιώσει καθοριστικά την προσωπική σου πορεία ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη, Ζυγέ. Εκμεταλλεύσου τον κατάλληλα και θα περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι τώρα, που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Ακόμη προλαβαίνεις τα πάντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς προτάσεις στην εργασία σου, Ζυγέ, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

Σκορπιός

Γενικά

Είναι γεγονός, Σκορπιέ μου, ότι τεράστια προβλήματα έχουν συσσωρευτεί πάνω σου εδώ και καιρό και δυστυχώς μεγάλο μέρος από αυτά παραμένει άλυτο. Μην επιτρέπεις στις συναισθηματικές σου μεταπτώσεις να σε γυρίζουν πίσω, σκέψου με αισιοδοξία το αύριο και οργάνωσε το πρόγραμμα που θα σου επιτρέψει, να οδηγηθείς εκεί που έχεις επιλέξει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, Σκορπιέ, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρχίζουν να πηγαίνουν καλά τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, και σήμερα θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου έχουν έρθει σε ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να παραμείνεις εντός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και ειδικά αγορές, που δε σου χρειάζονται.

Τοξότης

Γενικά

Με τον Ερμή που μπαίνει σήμερα στην Παρθένο, Τοξότη, η εποχή είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Άφησε τη δημιουργικότητά σου ελεύθερη να σε οδηγήσει σε δράσεις που θα καταπλήξουν. Νέα πρόσωπα κάνουν ξαφνικά την εμφάνισή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, Τοξότη, αλλά σήμερα πρέπει να δώσεις να το καταλάβει κι ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, ξεκίνησαν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς, τώρα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, αφού θα προκύψουν έξοδα, που δεν είχες προβλέψει.

Αιγόκερως

Γενικά
Η μανία σου για τελειότητα, Αιγόκερέ μου, μπλοκάρει διαρκώς γεγονότα και καταστάσεις, με αποτέλεσμα να κουράζεσαι δίχως να παίρνεις ικανοποίηση. Άλλαξε αμέσως στάση και κάνε άλλο προγραμματισμό. Έτσι, θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Αιγόκερε, να λύσεις παρεξηγήσεις ή προβλήματα που μπορεί να έχεις στη σχέση σου από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου, Αιγόκερε, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Ετοίμασε σήμερα το πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Οι συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Πρέπει σε κάθε συναλλαγή να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση.

Υδροχόος

Γενικά

Τώρα που οι καταστάσεις έχουν πλέον δρομολογηθεί, Υδροχόε, είναι η κατάλληλη περίοδος για ν’ ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Η άσκηση, η διατροφή, η αισθητική αλλά και οι ψυχικές σου ισορροπίες έχουν παραμεληθεί πολύ και δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Κάνε στον εαυτό σου το δώρο της φροντίδας που αξίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι σήμερα μεγάλος, Υδροχόε. Για τους αδέσμευτους, έρχονται καινούργιες γνωριμίες που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα γίνουν σήμερα πολλές συζητήσεις κι επαφές στην δουλειά σου, Υδροχόε. Κινείς τα νήματα με επιτυχή τρόπο και θα δεις θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο που πολλές προτάσεις θα σου γίνουν, με συνέπεια ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Ιχθύς

Γενικά
Από σήμερα ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο, Ιχθύ, κάνοντας πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου. Θα πάρεις αποφάσεις, που πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Σχέδια που θέλεις να τελειώσεις, θα ολοκληρώσεις με πολλή επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου δημιουργηθούν κάποιες απορίες για τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, Ιχθύ μου. Πρόσεξε τον τρόπο που θα επιλέξεις για να σου λυθούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, βλέπεις ότι οι ευκαιρίες είναι πολλές. Προβλέπω ότι θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ιχθύ, σήμερα θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Απόφυγε όμως ν’ αναλάβεις κι άλλες υποχρεώσεις, αφού έχεις ήδη αρκετές. Ο δυναμισμός κι η ενεργητικότητά σου θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα και αγορές.

 

Share.

About Author