Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 11 Μαΐου

0

Κριός

H ανάγκη σου για απομόνωση θα είναι εμφανής το πρωί αλλά δεν χρειάζεται να σε τρομάξει καθώς θα κρατήσει για λίγο ακόμα που η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο των Ιχθύων. Νωρίς το απόγευμα θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να νιώσεις αυτοπεποίθηση και δυναμισμό στοιχεία τα οποία είχες χάσει προσωρινά. Μία καλή ιδέα είναι να ασχοληθείς με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου καθώς η επικοινωνία με τους αγαπημένους σου ανθρώπους θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις την εγωκεντρική συμπεριφορά σου να δημιουργήσει θέματα ανάμεσά σας καθώς υπάρχουν αλλά πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του χαρακτήρα σου για να δείξεις!

Ταύρος

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσεις την ημέρα σου πίνοντας καφέ με έναν αγαπημένο σου φίλο η συζητώντας με κάποιο συνάδελφό σου προσωπικά σας ζητήματα. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και σου ζητά να εκφραστείς και να μοιραστείς ζητήματα που σε απασχολούν. Νωρίς το απόγευμα θα περάσει στον Κριό και θα παρατηρήσεις πως η διάθεσή σου θα έχει φθίνουσα πορεία. Εκμεταλλεύσου την ανάγκη σου για εσωστρέφεια προκειμένου να ανασυνταχθείς και να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις είτε σε επαγγελματικά είτε σε προσωπικά ζητήματα.

Δίδυμοι

Από το πρωί στο μυαλό σου θα βρίσκονται σχέδια για να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να αποδείξεις τις ικανότητές σου σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και πιθανόν να σε κάνει περισσότερο ευαίσθητο/η από αυτό που χρειάζεται για να αντιμετωπίσεις επαγγελματικά ζητήματα. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σου δώσει την αφορμή για να κάνεις ένα διάλειμμα. Ένα τηλέφωνο από κάποιο φίλο σου, μία πρόταση για συνάντηση ή ακόμα και μία έξοδος με αγαπημένους τους συναδέλφους μετά τη δουλειά είναι μερικά από τα σενάρια θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.

Καρκίνος

Εκμεταλλεύσου το πρωινό της ημέρας που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς για να ασχοληθείς με ένα εκπαιδευτικό σου ζήτημα, να συλλέξεις πληροφορίες για κάτι που σε ενδιαφέρει η να κανονίσεις ένα ταξίδι θέλεις να κάνεις στο άμεσο μέλλον. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να επιστρέψεις ανανεωμένος/η και να ασχοληθείς με κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα. Η ανάλαφρη διάθεση των τελευταίων ημερών θα είναι βοηθητική καθώς θα σου δώσει έναν άλλο αέρα ο οποίος θα σε βοηθήσει και σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς θα ενισχύσει τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες.

Λέων

Σήμερα πιθανόν να νιώσεις έντονα την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου όμως είναι πολύ πιθανό να το κάνεις με ορμή με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους ή ακόμα και με κάποιο συνεταίρο σου. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν για λίγο. Νωρίς το απόγευμα που θα περάσει το ζώδιο του Κριού θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς καλύτερα τις σκέψεις σου, τις ανάγκες σου και τις αγωνίες σου καθώς θα βρεις τον τρόπο να τις δεις με μία αισιόδοξη ματιά. Οι επαφές με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ακόμα καλύτερα για αυτό επεδίωξε τες!

Παρθένος

Η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων σε κάνει ιδιαίτερα δοτικό/η με τους ανθρώπους που αγαπάς και αυτό είναι κάτι που θα γίνει αντιληπτό και από εκείνους. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σε προ(σ)καλέσει να κοιτάξεις μέσα σου και να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματά σου, τις ανάγκες σου και τους ευσεβείς πόθους σου. Αυτό είναι πιθανό να σου προκαλέσει συναισθηματική υπερχείλιση και θα χρειαστεί να βρεις τρόπο να τη διευθετήσεις προκειμένου να μην ξεσπάσεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ζυγός

Η προσοχή σου σήμερα θα είναι στραμμένη αποκλειστικά στο εργασιακό σου περιβάλλον καθώς εκεί μπορεί να δημιουργηθούν κάποια θέματα τα οποία θα πρέπει να διευθετήσεις. Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων είναι πολύ πιθανό να φέρει έκτακτες δουλειές και αγγαρείες με αποτέλεσμα να χρειαστεί να δεις ξανά το ημερήσιο σου πλάνο. Νωρίς το απόγευμα θα περάσει στον Κριό και θα παρατηρήσεις πως οι συνεργάτες σου αλλά και ο/η σύντροφός σου θα σου προσφέρουν συναισθηματική και πρακτική υποστήριξη με αποτέλεσμα να νιώσεις «υποχρέωση» απέναντί τους.

Σκορπιός

Το πρωινό θα κυλήσει ανέμελα για εσένα καθώς ακόμα και αν έχεις κάποιες δουλειές δεν θα είναι αρκετές για να σε κάνουν να χάσεις την καλή διάθεση που σου προσφέρει η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς. Νωρίς το απόγευμα θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και θα παρατηρήσεις πως όλο και κάτι θα προκύψει το οποίο θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς πιο σοβαρά μαζί του προκειμένου να το διευθετήσεις. Αυτό μπορεί να είναι μία υποχρέωση της καθημερινότητας, μία αγγαρεία για λογαριασμό ενός αγαπημένου σου προσώπου ή ένα εργασιακό ζήτημα. Οτιδήποτε μπορείς να λύσεις σήμερα επίλεξε να το κάνεις σήμερα, προκειμένου να μπορέσεις να κρατήσεις πιο χαλαρές και τις επόμενες ημέρες.

Τοξότης

Σήμερα θα έχεις την τάση να παίρνεις περισσότερα πράγματα στα σοβαρά από ότι χρειάζεται με αποτέλεσμα να μην αργήσουν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και σου εφιστά την προσοχή στην αλληλεπίδραση που θα έχεις με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου καθώς είναι πιθανό ο τρόπος σου να φέρει παρεξηγήσεις. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Κριού και θα σε ανταμείψει για την υπομονή που έκανες τις τελευταίες ημέρες. Αφιέρωσε χρόνο σε εσένα, στα χόμπι σου και τον/τη σύντροφό σου καθώς θα αποτελέσουν εγγύηση για να περάσεις πολύ καλά!

Αιγόκερως

Οι επαφές με κόσμο θα κάνουν καλό στη ψυχολογία σου σήμερα καθώς θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να κάνεις δημόσιες σχέσεις! Εκμεταλλεύσου τις ώρες μέχρι το μεσημέρι που η Σελήνη θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και θα σε βοηθήσει στον τομέα της επικοινωνίας. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σου ζητήσει να αφήσεις τα θέματα των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου και να ασχοληθείς με κάποιο ζήτημα που αφορά κάποια δουλειά του σπιτιού ή τους ανθρώπους της οικογένειάς σου.

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανόν να μη νιώθεις αυτοπεποίθηση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα φέρει στο μυαλό σου διάφορες σκέψεις που σχετίζονται με τις ανασφάλειές σου. Λόγω αυτού είναι πολύ πιθανό να αναζητήσεις την ασφάλεια σε υλικά αγαθά και χρήματα για αυτό και δεν αποκλείεται να γίνεις ιδιαίτερα κτητικός/η με οτιδήποτε θεωρείς πως σου ανήκει. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις καθώς θα φέρει στο διάβα σου συγγενείς, γνωστούς και ανθρώπους του περιβάλλοντός σου που θα σε παρασύρουν στο δικό τους τρόπο σκέψης.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να πιστέψεις στον εαυτό σου και στις ικανότητες που έχεις καθώς αυτό θα είναι το πιο σημαντικό «όπλο» σου για να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και τις επόμενες ημέρες θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με λογαριασμούς και τέτοιου είδους υποχρεώσεις. Κάνε από τώρα ένα πλάνο προκειμένου να είναι πιο εύκολο να τις διευθετήσεις και να δεις ποιες από αυτές έχουν προτεραιότητα.

Share.

About Author