Τα Ζώδια Σήμερα, Παρασκευή 11/07/14

12

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Με την Σελήνη όμως να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ερμή και να σε κάνει υπεραισιόδοξο, φρόντισε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και μην κάνεις καμία υπερβολή ή βιαστικές κινήσεις. Άρχισε σιγά-σιγά να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις στα δικά σου άτομα, ώστε να αισθανθείς καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα φίλε Κριέ, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα και να σου εκδηλώσει το κρυμμένο του πάθος για σένα. Όσο για σένα που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, η ημέρα είναι κατάλληλη για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το γνωρίσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά σήμερα, καθώς μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους για το τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον, αλλά και να κάνεις μια σχετική οικονομία.

 

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλύτερη από ό,τι τις προηγούμενες μέρες. Η θέληση που έχεις, αλλάζει πολλά πράγματα στη ζωή σου και έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει να δείξεις ευελιξία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς σε καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου. Απόφυγε όμως τους εκνευρισμούς, γιατί δεν θα καταφέρεις τίποτε ουσιαστικό. Αν δεν υπάρχει μόνιμη σχέση στη ζωή σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς με τους φίλους σου και να κάνεις κινήσεις, για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα, να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε μέχρι τώρα. Οι καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, έφτασε ο καιρός να αλλάξεις μερικά πράγματα στη ζωή σου. Σταμάτα πλέον να ζεις με ψευδαισθήσεις και μην ξεγελιέσαι από τις διάφορες καταστάσεις, που μπορεί να επικρατούν αυτή την στιγμή. Φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από λανθασμένες αποφάσεις και από άτομα, που δεν θέλουν το καλό σου. Αν κινηθείς ανάλογα και επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις, θα ανακαλύψεις πολλά θέματα, που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, ο δεσμός σου έχει ήδη αρχίσει να ισορροπεί. Καλό είναι να διώξεις πια τις ανασφάλειες που νιώθεις απέναντι στον σύντροφό σου και να του εκδηλώσεις όλα όσα αισθάνεσαι και ονειρεύεσαι για τους δύο σας. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι θα έχετε αρκετές κατακτήσεις μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, που θα σας φτιάξουν την διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Δίδυμε, σήμερα οι συνεργασίες που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις, καλό είναι να πατήσουν μία παύση. Οι δημιουργικές ιδέες και η πειθαρχία σου, από την άλλη, θα σε ανταμείψουν με τα καλύτερα αποτελέσματα. Στα οικονομικά, πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα έξοδα που κάνεις και στις αγορές, γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή η Παρασκευή για εσένα θα είναι μέρα που σε καλεί να λύσεις πολλές υποχρεώσεις και ζητήματα, ειδικότερα του παρελθόντος, φροντίζοντας όμως να αποφύγεις τις εντάσεις. Με πολύ χαμηλούς τόνους και με μεγάλη επιμονή, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να βρεις τον εαυτό σου, γιατί είσαι σε υπερένταση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, σήμερα στη σχέση σου όλα θα πάνε αρκετά καλά. Φρόντισε να μην πέφτεις ψυχολογικά με κάποια θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία και προσπέρασέ τα, ώστε να επέλθει ηρεμία ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που είσαι μόνος σου, θα παρουσιαστεί έντονη δραστηριότητα τη σημερινή ημέρα και, εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις και να σχεδιάσεις λεπτομερώς το δρόμο για να τα καταφέρεις. Στα οικονομικά δεν τα πας άσχημα, αλλά κάποιες στιγμές η καταναλωτική σου μανία μπορεί να σε οδηγήσει σε επιπόλαιες ενέργειες.

 

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Αγαπητέ Λέοντα, αυτήν την Παρασκευή έλεγξε το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μια σειρά. Η ημέρα είναι πολύ εποικοδομητική σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με κάποιες εκκρεμότητες, που υπάρχουν με άτομα της οικογένειάς σου. Με αρκετό προγραμματισμό και χαμηλούς τόνους, θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Λέοντα, σήμερα, με το πλανητικό σκηνικό της ημέρας να επηρεάζει έντονα την αισθηματική σου ζωή, πρόσεξε την συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις πολλά νεύρα και μπορεί να στεναχωρήσεις το ταίρι σου. Οι ελεύθεροι Λέοντες θα δεχτείτε προσκλήσεις από άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, για ένα ρομαντικό βράδυ. Απολαύστε το!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Λέων, τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στην εργασία σου και έχουν άμεση σχέση με τους συναδέλφους σου. Επίσης, ευνοούνται οι οικονομικές συζητήσεις, προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, η ημέρα θα είναι αρκετά θετική σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν. Στο χέρι σου είναι να εκμεταλλευτείς έξυπνα τις δυνατότητές σου και να βαδίσεις με πείρα και λογική, προς την επίτευξη των στόχων σου. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και όλες οι καταστάσεις είναι στα χέρια σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις χειριστείς επιδέξια και να περιμένεις τα αποτελέσματα, που θα σε χαροποιήσουν αρκετά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, σήμερα πρόσεξε λίγο τον περίγυρό σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σου χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου, θα πάρεις ένα μήνυμα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και η ερωτική σου διάθεση θα χτυπήσει ‘‘κόκκινο’’.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον επαγγελματικό τομέα, φίλε Παρθένε, σήμερα μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην δίνεις αναβολές στις προτεραιότητες που έχεις αυτή την στιγμή. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλεια για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μην κάνεις έξοδα και αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

 

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιες διαφωνίες, που θα προκληθούν ανάμεσα σε εσένα και σε άτομα του στενού σου περιβάλλοντος. Πρέπει να είσαι προσεχτικός σε αυτά που θα πεις και μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα, όσο κι αν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Ζυγέ, μερικά θέματα στη σχέση σου σε προβληματίζουν αρκετά. Μίλα με τον σύντροφό σου και μην παίρνεις όλες τις καταστάσεις επάνω σου. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, πολλές αρνητικές καταστάσεις έχουν πλέον ξεχαστεί και είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που σε πολιορκεί και σε διεκδικεί επίμονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ζυγός, σήμερα στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός, αλλά και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να βασίζονται σε λογικά επιχειρήματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα η υπομονή και η επιμονή που έχεις, θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν, μπορεί να καθυστερούν, αλλά μην ανησυχείς, γιατί στο τέλος θα έχεις το ποθητό αποτέλεσμα. Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα φέρει στον διάβα σου ευχάριστα, ξαφνικά γεγονότα, που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Η ημέρα σε ευνοεί να ασχοληθείς με πνευματικές εργασίες, που θα σε κάνουν να ξεχαστείς λίγο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, σήμερα μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα κάνουν το κλίμα μεταξύ σας πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό. Όσο για σένα, που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, θα σου τύχουν κάποιες περιστασιακές καταστάσεις που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, μην πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις και προπάντων, φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου για κοινές σας υποθέσεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, καλό είναι να μην κρίνεις κάποιες καταστάσεις υπό το πρίσμα της παρορμητικότητας που έχεις και σε καμία περίπτωση να μην βγάλεις συμπεράσματα εν βρασμώ ψυχής. Ζήτα την γνώμη των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και πολύ γρήγορα οι λύσεις που αναζητάς, θα εμφανιστούν από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σημερινή Παρασκευή, φίλε Τοξότη, σε ευνοεί για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να του εκδηλώσεις τις ανησυχίες σου για τη σχέση σας. Με ήρεμο και όμορφο τρόπο, κάνε τον να σε κατανοήσει και μην νευριάζεις με το παραμικρό. Οι ελεύθεροι Τοξότες θα έχετε τέτοια γοητεία, που πολλοί θα είναι αυτοί που θα πέσουν στα δίχτυα του έρωτα σας και θα τονώσουν το πεσμένο σας ηθικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που θέλεις. Είσαι σε περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, φρόντισε οπωσδήποτε να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος. Αν κάποια από τα σχέδια σου δεν έρθουν όπως τα έχεις υπολογίσει, δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Σε αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, ώστε να μπορέσεις να βρεις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα η αισθηματική σου ζωή θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπο σου και θα περάσετε ένα όμορφο και ρομαντικό βράδυ οι δύο σας. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, κοίτα να διασκεδάσεις και να ξεχαστείς και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Αιγόκερως, τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Θα καταφέρεις να λύσεις κάποιες υποθέσεις σου που μέχρι τώρα δημιουργούσαν εμπόδια στα μελλοντικά σου σχέδια, χάρη στη βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι συνάδελφοί σου. Προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά, που μπορεί να σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορείς να ξεκαθαρίσεις ότι δεν κατάφερνες στο παρελθόν. Θα νιώσεις ότι η ενέργειά σου είναι αρκετή και θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις βάλει για τη ζωή σου. Φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα, χωρίς να αποσπάσαι από τους στόχους σου για κανέναν λόγο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, σήμερα μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα για τη σχέση σου και να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις, ώστε να είσαι καλά εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Για εσένα που η μοναξιά έχει γίνει η μόνιμη συντροφιά σου, μήπως πρέπει να αλλάξεις οπτική και να μεριμνήσεις περισσότερο για να φτιάξεις την ερωτική σου ζωή; Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, για το καλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Υδροχόε, τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να κρατάς την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Ακολούθησε την λογική σου και αυτή με τη σειρά της, θα σε ανταμείψει. Τα έξοδα σου συνεχίζουν να σε αγχώνουν, αλλά με λίγη οικονομία θα καταφέρεις να τα τακτοποιήσεις.

 

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν αυτή την περίοδο στην κοινωνική ζωή σου, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει το πλανητικό σκηνικό. Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα, που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Φρόντισε να κρατήσεις τη δέουσα ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Ιχθύ, φρόντισε σήμερα να κάνεις κάποια βήματα, για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα και θα ανανεώσετε τον έρωτά σας. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ παρέα με την μοναξιά σου, φρόντισε να κάνεις το πρόγραμμα αυτής της Παρασκευής πιο χαλαρό, ώστε να βρεις χρόνο για να βγεις έξω και να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν ανήκεις στους Ιχθείς τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν, για να προωθήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα φέρεις σε ισορροπία, αν αποφύγεις περιττές αγορές.

myastro.gr

Share.

About Author