Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

0

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα δώσεις μεγαλύτερη βάση στην εικόνα σου και πώς φαίνεσαι στα μάτια των άλλων, ιδιαίτερα αυτών που σχετίζεσαι μαζί τους επαγγελματικά. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο, θα τραβήξει την προσοχή σου μακριά από τη δουλειά. Είναι πιθανό να έχεις το νου σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου ή να σκέφτεσαι μια αλλαγή στο χώρο σου προκειμένου να φτιάξει και η διάθεση σου. Το αποτέλεσμα θα είναι να είναι η φυσική σου παρουσία στη δουλειά αλλά όχι και η πνευματική!

Το ταίρι σου θα σε παρακινήσει για μια αλλαγή ή για μια αγορά σχετική με το σπίτι και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα βρει το ευαίσθητο σημείο σου πιο εύκολα από ότι φαντάζεσαι!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα έχεις μια ιδιαίτερη όρεξη να βγεις έξω, να πιεις το ποτάκι σου και να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σου φτιάξει τη διάθεση καθώς θα σου υπενθυμίσει πως οι χαλαρές στιγμές είναι απαραίτητες! Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα φέρει γύρω σου κόσμο που θα καταφέρεις να σαγηνεύσεις, είτε με τις απόψεις σου είτε με την παρουσία σου! Είναι πιθανό να σε πιάσει μια μανία για αγορές που θα σε ομορφύνουν και θα σου φτιάξουν τη διάθεση αλλά θα πρέπει να προσέξεις την τάση σου για σπατάλες.

Μια συνάντηση με αγαπημένους σου ανθρώπους και το/η σύντροφο σου είναι μια καλή ευκαιρία για να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα θα έχει νέες γνωριμίες και όλες τις προϋποθέσεις για να το βρεις και μάλιστα μέσα από το περιβάλλον σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάγκη σου σήμερα είναι να μείνεις μόνος/η καθώς δεν θα είσαι τόσο εξωστρεφής όσο συνηθίζεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σε φέρνει σε επαφή με τα συναισθηματικά απωθημένα σου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να τα διαχειριστείς. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο μπορεί να φέρει ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημα σου, να διευθετήσεις επιτυχώς κάποιο οικονομικό ή κληρονομικό σου θέμα ή να κερδίσεις ένα μπόνους. Εστίασε στα οικονομικά θέματα ώστε να μη σκέφτεσαι πάθη και λάθη.

Σήμερα θα παρακινήσεις το ταίρι σου να μείνετε μέσα και να αφιερώσετε χρόνο αποκλειστικά σε εσάς τους δύο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η ερωτική σου διάθεση δεν θα περάσει απαρατήρητη στον/ην άμεσα ενδιαφερόμενο/η.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προσωπικές σου σχέσεις θα είναι εκείνες που θα σε βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείς πως φαίνεσαι στους άλλους καθώς θέλεις να έχεις την επιβεβαίωση τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα ρίξει γέφυρες για να έρθεις κοντά με τους άλλους και αν υπάρχουν διαφορές να λυθούν. Σήμερα είναι πολύ πιθανό η συμπεριφορά σου και η γοητεία σου να σε βοηθήσει να επιτύχεις μια νέα συνεργασία ή να κάνεις μια πολύ σημαντική γνωριμία.

Το ταίρι σου θα σου κάνει σαφές πόσο όμορφος/η και ξεχωριστός/η είσαι και εσύ άλλο που δεν θέλεις καθώς θα νιώσεις κολακευμένος/η. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου σήμερα θα ευνοηθούν οι νέες γνωριμίες που θα έχουν προοπτικές σχέσης.

ΛΕΩΝ

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω είναι πιθανό να προκύψουν μερικές δουλίτσες παραπάνω από αυτές που υπολόγιζες. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να τελειώσεις έγκαιρα τις υποχρεώσεις σου καθώς θα υπάρξουν αρκετοί που θα προθυμοποιηθούν να βάλουν ένα χεράκι. Σήμερα είναι πιθανό να γοητεύσεις ανθρώπους που θα σου φανούν πολύ χρήσιμοι σε προσωπικά και εργασιακά θέματα.

Το ταίρι σου θα είναι ο φύλακας σου σήμερα και θα βρίσκεται στο πλευρό σου σε οτιδήποτε και να του ζητήσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα πρέπει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για λίγο διάστημα μέχρι να πάρεις τις αποφάσεις σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου και είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να βρεις ελεύθερο χρόνο και καλή διάθεση ώστε να ασχοληθείς με τις δραστηριότητες που σου αρέσουν. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο είναι βοηθητική για να αφήσεις το στίγμα σου από όπου και αν περάσεις! Ο τρόπος που κινείσαι και η συμπεριφορά σου θα σε βοηθήσουν να βρεις συμμάχους και να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σου είναι πολύ χρήσιμες!

Σήμερα κάποιος/α φίλος/η σου μπορεί να πέσει θύμα της γοητείας σου και θα πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις κυρίως αν έχεις βρει το ταίρι σου! Αν δεν το έχεις βρει ζύγισε πολύ τα υπέρ και τα κατά καθώς μια στιγμή πάθους μπορεί να θέσει σε κίνδυνο φιλικές σχέσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και είναι πιθανό να δημιουργήσει μια αναστάτωση εντός οικίας. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο είναι πιθανό να φέρει μια ευκαιρία που θα αφορά μια αγοραπωλησία ακινήτου ή ακόμα και μια επαγγελματική ευκαιρία. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα παρά μόνο να χαλαρώσεις και να αξιολογήσεις τις ευκαιρίες και τα γεγονότα που θα προκύψουν προκειμένου να καταφέρεις να βγεις ευνοημένος/η!

Αν σήμερα νιώσεις ανασφαλής πρέπει να αναζητήσεις το αντίδοτο στην αγκαλιά του/ης συντρόφου σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σου χτυπήσει μόνη της την πόρτα και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να χαλαρώσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου θα σου φτιάξουν το κέφι σήμερα και για αυτό θα αναζητήσεις την παρέα τους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα φέρει στην επιφάνεια τις ανάγκες σου. Η βασική σου ανάγκη είναι να νιώσεις πως μπορείς να γοητεύσεις τους γύρω σου και να κερδίσεις τις εντυπώσεις! Μην ανησυχείς για αυτό καθώς είναι δεδομένο πως θα τα καταφέρεις.

Το φλερτ θα είναι η βασική σου ανάγκη σήμερα και θα επιδοθείς στο συγκεκριμένο σπορ με το δικό σου μοναδικό τρόπο! Αν έχεις βρει το ταίρι σου πρόσεξε να μην παρασυρθείς από κάποιον κινητό πειρασμό καθώς τίποτα δεν θα μείνει κρυφό!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον  Αιγόκερω και θα σου υπενθυμίσει υποχρεώσεις και εκκρεμότητες οικονομικής κυρίως φύσεως. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο μπορεί να σε κάνει λίγο να γκρινιάξεις πως δεν σου μένουν χρήματα και μάλιστα να απορήσεις πως φεύγουν. Παρόλα αυτά η ημέρα μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημα σου και αυτό θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου!

Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου καθώς θα σου δείξει πόσο πολύ σε θέλει! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία κρύβει έντονο πάθος και δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα έχεις διάφορους τρόπους να στρέψεις την προσοχή των άλλων σε εσένα και θα το κάνεις είτε ηθελημένα είτε άθελα σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει μια ευρεία γκάμα συναισθημάτων και αντιδράσεων! Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα βοηθήσει τις επαγγελματικές και τις προσωπικές σου σχέσεις και θα ρίξει γέφυρες επικοινωνίας. Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσεις ανθρώπους που θέλεις και να τους κάνεις κομμάτι της ζωής σου.

Η σχέση με το ταίρι σου θα είναι ένα από τα βασικά ζητήματα που θα σε απασχολήσει σήμερα καθώς μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα έχει όλες τις προοπτικές για να εξελιχθεί σε σχέση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να είσαι πιο εσωστρεφής από αυτό που συνηθίζεις και αιτία θα γίνουν οι σκέψεις σου που θα σου δημιουργήσουν άγχη και ανασφάλεια. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο μπορεί νου φέρει λύση σχετικά με κάποιο θέμα της καθημερινότητας και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις. Εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που σου λείπει και πως μπορείς να το διευθετήσεις.

Διάφορες σκέψεις σχετικές με το ταίρι σου μπορεί να κάνουν πάρτι μέσα στο μυαλό σου για αυτό προσπάθησε να διαχωρίσεις ποιες έχουν μια λογική και ποιες όχι. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ένας παλιός έρωτας μπορεί να κάνει την εμφάνιση του ή ένας νέος να πρέπει να μείνει μυστικός.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω σήμερα και θα σου υπενθυμίσει πως εκτός από δουλειές, ευθύνες και υποχρεώσεις έχεις και φίλους που περιμένουν πως και πως να σε συναντήσουν! Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο, θα φροντίσει να το ρίξεις λίγο έξω και θα σου δώσει αφορμές για να περάσεις καλά παρέα με τους φίλους σου και το/η σύντροφο σου! Πρόσεξε μόνο μην χάσεις το μέτρο και το παρακάνεις!

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για τη σχέση σου καθώς το ταίρι σου θα βρει τρόπο για να ανάψει ξανά τη φλόγα του έρωτα! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι θαυμαστές/στριες σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου!

Share.

About Author