Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου

0

Ερμής Τρίγωνο με Ουρανό και Κρόνο σήμερα! Ευχάριστα ξαφνικά νέα που θα δώσουν δύναμη και σιγουριά, έρχονται για τους εκπροσώπους της Γης και του Νερού του 1ουδεκαημέρου! Προσοχή όμως τα Μεταβλητά του 2ου δεκαημέρου, σε ψευδαισθήσεις και ουτοπίες, που θα φέρει η Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα!

Κριός

Γενικά
Το οικογενειακό σκηνικό, Κριέ μου, παρουσιάζεται κάπως περίεργο σήμερα, με εντάσεις, φασαρίες και ασυνεννοησίες με κάποιο άτομο. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να φθαρεί μέσα σε όλο αυτό, βοήθησε όσο μπορείς, σε λογικά όμως πλαίσια και χωρίς να περιμένεις την αναγνώριση των κόπων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ μου, σήμερα θα έχουν εντάσεις και θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι αδικαιολόγητα με το σύντροφό σου, ώστε να μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου, Κριέ, και θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε αγχώνουν, τώρα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές κι απόφυγε να κάνεις σοβαρές συναλλαγές ή αναφορές σε νομικά θέματα.

Ταύρος

Γενικά
Η μέρα, Ταύρε μου, θα είναι λίγο δύσκολη για σένα και θα σε προσγειώσει απότομα από την τροχιά αισιοδοξίας, που σε είχε συνεπάρει τον τελευταίο καιρό. Θα ταρακουνηθείς πολύ, αν και τώρα πια και μετά από όσα έχεις περάσει, οι δυσκολίες δε σε πτοούν τόσο εύκολα. Επιστράτευσε την ψυχραιμία και τη λογική σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ταύρε μου, σήμερα θα συναντήσεις κάποια σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου, Ταύρε, και σήμερα θα έχεις πολλές ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Αρκεί μόνο να μην αγχώνεσαι και προπάντων να μην τα πιάνεις όλα μαζί. Απόφυγε στα οικονομικά σου να πάρεις σημαντικά ρίσκα, ειδικά αφού η κατάστασή τους κινείται αρνητικά από κάποια αναπάντεχα έξοδα του παρελθόντος.

Δίδυμος

Γενικά
Με τον Ερμή που είναι στην Παρθένο, Δίδυμε, σπρώχνεσαι στο παιχνίδι του ανταγωνισμού και παράλληλα έχεις βοήθεια ν’ ανταπεξέλθεις με επιτυχία. Παγίδες θα υπάρξουν αρκετές, αλλά η διαίσθησή σου θα είναι στα ύψη και όλα θα τα προλαβαίνεις την κατάλληλη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός απέναντι σε αυτά που σκέφτεσαι να κάνεις, διαφορετικά θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ημέρα που ξεκινάς συζητήσεις και σχέδια, Δίδυμε, ενώ θα γίνεις και περισσότερο συνεργάσιμος. Θα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο κάποια επαγγελματικά προβλήματα που έχεις. Τα οικονομικά σου σήμερα θα είναι στάσιμα. Καλό είναι να κάνεις υπομονή, αφού οι βάσεις που έχεις είναι γερές και στο μέλλον θα δεις σημαντική βελτίωση.

Καρκίνος

Γενικά
Εκκρεμότητες ζητούν λύσεις, Καρκίνε, και φροντίζεις να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις γι’ αυτό. Τα προβλήματα ατονούν και καταφέρνεις να βελτιώσεις τη ζωή σου σε πολλά επίπεδα. Το ερχόμενο διάστημα θα είναι πολύ καλό και θα έρθουν επιτυχίες, που δεν περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τόσες ευθύνες που έχεις σε διάφορους τομείς, Καρκίνε, σήμερα θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Δείξε το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις στον στόχο σου. Έχεις πάρα πολλές ιδέες κι οφείλεις να ξεκινήσεις να τις υλοποιείς. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, παρόλο που ίσως σήμερα υπάρξουν κάποιες προτάσεις, που δείχνουν ελπιδοφόρες.

Λέων

Γενικά

Το όνειρο βελτίωσης μίας δραστηριότητας σου, Λέων μου, αργεί να πραγματοποιηθεί και το άγχος σε πιέζει. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην παραμελείς το πρόγραμμά σου, καθώς αυτό είναι που θα σε οδηγήσει στο θεμιτό αποτέλεσμα. Εκμεταλλεύσου θετικά το χρόνο και παραμέρισε οποιαδήποτε προβληματική κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Λέων, σήμερα να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε κι εσύ να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Λέων, σήμερα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και γίνουν λάθη, που μπορεί να σ’ εκθέσουν σε συνεργάτες σου. Τα καινούργια σχέδια ευνοούνται. Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά μην ανοιχτείς σε θέματα, που δε γνωρίζεις πολύ καλά.

Παρθένος

Γενικά
Πολλές επιτυχίες σού επιφυλάσσει σήμερα το πλανητικό σκηνικό, Παρθένε, αλλά και στιγμές χαράς που δεν περιμένεις. Με τον Ερμή να είναι στο ζώδιο σου, θα χρειαστείς μεγάλη συγκέντρωση και ώριμη σκέψη για να ξεπεράσεις τις δοκιμασίες, μέσα από τις οποίες όμως βελτιώνονται σχέσεις που κρατούσες σε απόσταση, ενώ θα κάνεις και μεγάλες αναθεωρήσεις για τη στάση σου σε προσωπικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα, Παρθένε μου, να δεις μερικές καταστάσεις με απόλυτη ψυχραιμία. Μη βγάλεις σήμερα βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διαφορετικά θα εμπλακείτε σε λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός απέναντι σε οτιδήποτε αφορά μελλοντικά θέματα. Απόφυγε να εκφράσεις ανελαστικά την άποψη σου, για να μην έχεις προστριβές με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν κινούνται άσχημα, ενώ αναζητάς κι άλλες πηγές εσόδων. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για σχετικά θέματα.

Ζυγός

Γενικά

Σήμερα, Ζυγέ, θα είναι καλύτερη η επικοινωνία σου και ήρθε η ώρα να κάνεις κινήσεις, που αφορούν τη μελλοντική σου εξέλιξη. Επίσης, σχέσεις και οικογενειακές καταστάσεις, που ουσιαστικά έχουν τελειώσει εδώ και καιρό, πρέπει να κλείσουν οριστικά, ενώ οι συνθήκες σού δείχνουν μόνες τους το σωστό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, Ζυγέ, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλα ζητήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνεργασίες, τα σχέδια, οι αλλαγές και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα, σήμερα ευνοούνται, Ζυγέ. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε να είσαι υπερβολικός σε ό,τι έχει σχέση με τον οικονομικό τομέα. Πρόσεξε την τάση σου να ξοδεύεις χωρίς σημαντική αιτία χρήματα.

Σκορπιός

Γενικά

Δώρα και ευκολίες σου χαρίζουν σήμερα οι πλανήτες, Σκορπιέ, σε πολλούς τομείς. Δράσε σε όλα τα επίπεδα. Ολοκλήρωσε σχέσεις και καταστάσεις, δημιούργησε νέα πράγματα, κάνε γνωριμίες και ξεκαθάρισε εκκρεμότητες μέσα στην οικογένεια. Οι πλανήτες σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις πολλές σου επιθυμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σου χρειάζεται σύντομα, Σκορπιέ, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά κι ερωτικά, δίνοντας μια πνοή ανανέωσης στη δύσκολη καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, μπορείς σήμερα να κάνεις συνεργασίες και ν’ αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια, που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, πρέπει να τύχουν αξιοποίησης. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά πρέπει ο χειρισμός σου να είναι πολύ προσεκτικός. Θα έχεις μια ροπή για έξοδα.

Τοξότης

Γενικά

Ο Ερμής που είναι στην Παρθένο, Τοξότη, φέρνει πολλές ευκαιρίες και πρέπει να τις αδράξεις αμέσως, για να έχεις τα κατάλληλα αποτελέσματα. Η πίεση και τα προβλήματα δε θα λείψουν, αλλά η τύχη είναι με το μέρος σου. Οι δυνατότητές σου βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους και πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να τις εκμεταλλευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Τοξότη, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μη μιλήσεις μαζί του όμως, αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου, Τοξότη, για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Έχεις πολλές δυνατότητες κι αυτό που βάζεις στο μυαλό σου, κατά κανόνα επιτυγχάνεται. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, γι’ αυτό καλό είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.

Αιγόκερως

Γενικά
Εκεί που όλα σε προετοιμάζουν για έκρηξη, Αιγόκερε, οι πλανήτες σου στέλνουν τη βοήθειά τους, μέσα από ένα πρόσωπο. Είναι πιθανό να το συναντήσεις σε κάποια μετακίνηση, ταξίδι ή φιλική συγκέντρωση. Αποδέξου κάθε παρόμοια πρόταση και άφησε τον καλύτερο εαυτό σου να κάνει την πρώτη εντύπωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντι του, απλά μίλα του με ειλικρίνεια

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, δεν έχεις κάποιο πρόβλημα κι αρχίζεις να υλοποιείς σχέδια, που ήταν σε στασιμότητα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, ώστε να πάρεις τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Καλό είναι σήμερα να μην κάνεις χρηματικές συναλλαγές και να μην κλείσεις κάποια συμφωνία.

Υδροχόος

Γενικά

Στη δουλειά σου, δεν έχεις κάποιο πρόβλημα κι αρχίζεις να υλοποιείς σχέδια, που ήταν σε στασιμότητα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, ώστε να πάρεις τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Καλό είναι σήμερα να μην κάνεις χρηματικές συναλλαγές και να μην κλείσεις κάποια συμφωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, Υδροχόε, δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Στο χέρι σου είναι αυτό ν’ αλλάξει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητα που θα έχεις στη δουλειά σου, Υδροχόε, σήμερα θα είναι μεγάλη και θα ξεπεράσεις προβλήματα που σε ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αλόγιστες αγορές.

Ιχθύς

Γενικά
Με τον Ερμή που είναι στην Παρθένο και σ’ ευνοεί, Ιχθύ, θα μπορέσεις σήμερα να λύσεις πολλές υποθέσεις σου, που είναι σε στασιμότητα. Θα δεχτείς προτάσεις, τις οποίες πρέπει να δεις με αρκετή προσοχή, αφού είναι πολύ συμφέρουσες για σένα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά σήμερα, Ιχθύ, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στη δουλειά σου, Ιχθύ, να διευθετήσεις εκκρεμότητες, οι οποίες είναι για καιρό σε στασιμότητα και σ’ αγχώνουν πολύ. Οι καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα έχουν σημαντική ανοδική πορεία. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, για ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Share.

About Author