Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

0

Κριός
Μην αφήσεις τη ευκαιρία που έρχεται να πάει χαμένη, Κριέ. Επικεντρώσου στα στοιχεία που θα μάθεις και φρόντισε να τα επεξεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο, ώστε το αποτέλεσμα να σε δικαιώσει. Οι κόποι του παρελθόντος ανταμείβονται τώρα και όσοι δεν γνωρίζουν τον αγώνα που έχεις δώσει, μπορούν απλά να ζηλέψουν. Φρόντισε σήμερα να δεις, Κριέ, τι είναι αυτό που θέλεις στη σχέση σου, ώστε να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Στη δουλειά σου σήμερα, Κριέ, φρόντισε να προχωρήσεις με πολύ μελετημένες κινήσεις, για να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ταύρος
Η τάση σου, Ταύρε μου, να κοιτάζεις πίσω και να αφήνεσαι σε ονειροπολήσεις, έρχεται σε σύγκρουση με την τεράστια δημιουργικότητά σου. Μην υπονομεύεις τον εαυτό σου με απραξία, η ζωή είναι μπροστά και οι επιτυχίες σε περιμένουν, αρκεί να το πιστεύεις και να φερθείς με ανάλογο τρόπο. Καλό θα είναι σήμερα, Ταύρε, να μιλήσεις με το ταίρι σου, και να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις, ώστε να περάσεις καλύτερα. Στη δουλειά σου, Ταύρε, πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου, έχε λίγο το νου σου, διότι σήμερα θα παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές.

Δίδυμος
Εάν καταφέρεις να ισορροπήσεις το αίσθημα αδικίας που σε χαρακτηρίζει και τα πλούσια χαρίσματα που διαθέτεις, Δίδυμε, πολύ σύντομα θα κάνεις θαύματα. Ο δυναμικός σου χαρακτήρας σήμερα σε απογειώνει και κερδίζεις την εύνοια σημαντικών προσώπων. Αξιοποίησέ την όσο πιο γρήγορα μπορέσεις! Προβλήματα που μπορεί να είχες στη σχέση σου, Δίδυμε, έχουν περάσει. Καλό θα είναι σήμερα να πάτε μια εκδρομή με το ταίρι σου, που θα κάνει καλό και στους δύο. Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις. Στα οικονομικά, μπορείς σήμερα να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

Καρκίνος
Όσα σε στρίμωξαν και σε απογοήτευσαν στο παρελθόν, Καρκίνε, έρχονται και στοιχειώνουν κάθε νέα σου προσπάθεια. Αυτό είναι κάτι που μπορείς μόνο εσύ να λύσεις. Να θυμάσαι, πως για όσα πέρασες στο παρελθόν δεν ευθύνεται όποιος σε πλησιάζει, οπότε οφείλεις να προσέχεις και να φέρεσαι ανάλογα. Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στη σχέση σου, Καρκίνε, ώστε να περνάς πολύ καλά εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στη δουλειά σου, Καρκίνε, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδά σου.

Λέων
Η αστάθεια και η αναβλητικότητα που σε χαρακτηρίζει, Λέων, έχουν βαθύτερα αίτια, που ήρθε η ώρα να ερευνήσεις. Δώσε προσοχή στις συμβουλές των υψηλότερα ισταμένων και φρόντισε να συνετιστείς, πριν να είναι αργά. Ο χρόνος που πέρασε, κούρασε τους γύρω σου με την αλλόκοτη στάση σου και πλέον δεν σου συγχωρούνται πολλά. Φρόντισε σήμερα, Λέων, να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το ταίρι σου, και να μη σκέφτεσαι καταστάσεις που έχουν περάσει και χαλάνε την ψυχολογία σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σε ευνοήσει για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία. Στη δουλειά σου, Λέων, θέλεις να υλοποιήσεις πολλά σχέδια. Σήμερα, φρόντισε να ελιχθείς πολύ προγραμματισμένα, χωρίς να κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Στα οικονομικά, τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Παρθένος
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, Παρθένε, να βάλεις σε τάξη τις σχέσεις σου μέσα στην οικογένεια και το φιλικό σου περιβάλλον. Δεν χρειάζεται να μιλήσεις σε κανέναν σκληρά ή υποτιμητικά. Βάλε όρια και κάνε απόλυτα κατανοητό, πως οι προτεραιότητες είναι δική σου υπόθεση. Η διάθεση σου, Παρθένε, θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Απόφυγε, λοιπόν, συζητήσεις που μπορεί να φέρουν αντιθέσεις. Στον επαγγελματικό σου τομέα, Παρθένε, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να υλοποιήσεις σχέδια, που έχεις βάλει μπρος από το παρελθόν. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

Ζυγός
Η τεράστια ένταση που βιώνεις, Ζυγέ, έχει ως αποτέλεσμα να εκτονώνεις τα νεύρα σου σε όσους δεν φταίνε. Κοίταξε να ηρεμήσεις, διαφορετικά πολύ σύντομα θα δεις τεράστια αλλαγή στη στάση των φίλων σου, οι οποίοι θα αρχίσουν να σε αποφεύγουν. Η αγάπη δεν είναι λόγος να ανέχεσαι κάποια ψυχολογική πίεση. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου σήμερα, Ζυγέ, για θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Σκορπιός
Το πλανητικό σκηνικό, Σκορπιέ, διαφοροποιείται σύντομα, χαρίζοντάς σου ευκαιρίες για ολοκλήρωση των σχεδίων σου. Η ικανοποίηση δεν είναι μακριά και ίσως έρθει με τρόπο που δεν περιμένεις. Το αποτέλεσμα έχει σημασία κι είναι πέρα για πέρα θετικό, ενώ φυσικά βελτιώνει ουσιαστικά τη διάθεσή σου. Τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και θα καταφέρεις να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν. Στον επαγγελματικό σου τομέα, Σκορπιέ, σήμερα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, ώστε να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν τα σχέδια που έχεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να βγεις από το αδιέξοδο.

Τοξότης
Οι υπερβολές του παρελθόντος, Τοξότη μου, σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο από το οποίο δυσκολεύεσαι να ξεφύγεις. Οργάνωσε σήμερα το πρόγραμμά σου, για να ανταποκριθείς στις ανάγκες που προκύπτουν. Αργότερα, θα λάβεις κάποια βοήθεια, αλλά μέχρι τότε μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους. Κοίταξε σήμερα το μέλλον της σχέσης σου με αισιοδοξία, Τοξότη μου, και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου. Μπορείς στη δουλειά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, Τοξότη, ή να διορθώσεις σήμερα λάθη, που ίσως έγιναν στο παρελθόν. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις, ότι θα ισορροπήσεις πολύ καλά τις καταστάσεις.

Αιγόκερως
Ίσως οι δικοί σου άνθρωποι, Αιγόκερε, να μη σε στήριξαν στο παρελθόν και αυτό να σε πίκρανε πολύ, σύντομα όμως δέχεσαι ουσιαστική αρωγή από άτομο, που ούτε καν περιμένεις. Αξιοποίησε την, για να μπορέσεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα του παρελθόντος και να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στη σχέση σου, Αιγόκερε, και θα έχεις την κατάλληλη διάθεση, ώστε να κάνεις τα πράγματα καλύτερα. Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή και να ξέρεις, ότι τα σχέδιά σου θα αρχίζουν να υλοποιούνται. Στα οικονομικά σου, σήμερα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

Υδροχόος
Ένα μυστικό, Υδροχόε, σου αποκαλύπτεται και σε γεμίζει χαρά. Δώσε χρόνο να το επεξεργαστείς και προχώρησε στην αξιοποίησή του. Θα σε ωφελήσει πολύ και θα ξεπεράσεις δυσάρεστες σκέψεις, που σε κρατούσαν στο παρελθόν μακριά από κάθε ελπίδα ολοκλήρωσης των σχεδίων σου. Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, Υδροχόε, αν βγάλεις τη συναισθηματικότητα που έχεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη που είναι στο δικό σου ζώδιο, σου δίνει όλη της την καλή ενέργεια, ώστε να σου έρθουν τα πράγματα όπως τα θέλεις! Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και να κλείσεις συμφωνίες.

Ιχθύς
Σταμάτησε να παραπονιέσαι για την κακή σου τύχη, Ιχθύ μου, και αγάπησε τον εαυτό σου. Εκτίμησε όσα έχεις και αξιοποίησέ τα. Η ευτυχία βρίσκεται μέσα σου και δεν μπορείς να τη δεις. Σύντομα η γνωριμία σου με ένα σοφό άτομο αλλάζει ριζικά τη στάση σου στη ζωή και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Φρόντισε, Ιχθύ μου, σήμερα να προσέξεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου. Θα υπάρχουν διαμάχες από το πουθενά.! Στη δουλειά σου, Ιχθύ, πρέπει με ιδιαίτερη ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

Share.

About Author