Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 14 Απρίλη

0

Κριός

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σου και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις φοβερά αποθέματα ενέργειας τα οποία βέβαια θα πρέπει να προσέξεις πώς θα διαχειριστείς! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα με τους άλλους καθώς η συνεννόηση θα γίνεται μετά δυσκολίας. Απόφυγε να φέρεις στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος αν δεν θέλεις να κάνεις τα πράγματα χειρότερα και καλό θα ήταν να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα. Το απόγευμα  το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μία διαφωνία στο επαγγελματικό σου περιβάλλον -ή με κάποιο άτομο που σχετίζεται με αυτό-  και θα πάρει διαστάσεις αν δεν προσέξεις.

Ταύρος

Σήμερα θα προτιμήσεις να κρατήσεις για εσένα τις σκέψεις σου, τις ανησυχίες σου και τα επόμενα σου σχέδια! Η Σελήνη πέρασε στον Κριό βρίσκεται σε έναν ευαίσθητο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που μπορεί να εντείνει την καχυποψία σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα φέρει μπροστά σου ανθρώπους και καταστάσεις του παρελθόντος με σκοπό να τις επιλύσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την ανάγκη σου να απομακρυνθείς από όλους και όλα αλλά θα πρέπει να το κάνεις διακριτικά διαφορετικά θα παρεξηγηθείς!

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις τους φίλους σου και να περάσεις χρόνο μαζί τους! Βέβαια η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα κάνει τα πράγματα λίγο δύσκολα καθώς μπορεί να προκαλέσει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε κάνει αρκετά επικριτικό/η απέναντι στους άλλους για αυτό θα πρέπει να προσέχεις πως θα εκφράζεις τη γνώμη σου. Αυτό μπορεί να συμβεί καθώς εσύ πιθανόν να έχεις τις καλύτερες προθέσεις αλλά ο τρόπος που θα τις επικοινωνήσεις να μην είναι ο κατάλληλος.

Καρκίνος

Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου και μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις ή να αυξήσει το επαγγελματικό σου γόητρο θα βρεθεί στις προτεραιότητές σου σήμερα. Η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό θα σε κάνει να αναζητήσεις τρόπους για να βελτιώσεις την εικόνα σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή υποδηλώνει πως κάτι τέτοιο πιθανόν να είναι δύσκολο σήμερα για αυτό κράτησε μικρό καλάθι καθώς οι ενέργειές σου μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς η στάση σου απέναντι τους και η δύσκολη επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει απομάκρυνση.

Λέων

Η σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Κριού και θα σου χαρίσει μία ακόρεστη δίψα για μάθηση και για νέες πληροφορίες! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να δημιουργήσει τεχνικά/ επικοινωνιακά εμπόδια. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με τις πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου και με αυτές που θα συλλέξεις εσύ καθώς ενδέχεται να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.  Αν σήμερα ετοιμάζεσαι να φύγεις ένα ταξίδι έλεγξε προσεκτικά όλα τα πράγματα και τα έγγραφα που χρειάζεται να πάρεις μαζί σου καθώς μπορεί κάτι να ξεχάσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει αποστάσεις με τους γύρω σου λόγω της αποστασιοποίησης που θα κρατήσεις σε ορισμένα ζητήματα.

Παρθένος

Σήμερα ενδέχεται να είσαι λίγο απόμακρος/η με όλους καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση και δεν θα είναι εύκολο να συνυπάρξεις με πολλούς.  Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή σου υπενθυμίζει πως χρειάζεται να διευθετήσεις κάποιο οικονομικό ζήτημα του παρελθόντος πριν γίνει “περίπλοκο”. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει αποστάσεις και στις αισθηματικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να μην είσαι επικριτικός/η και να προσέξεις τον τρόπο που θα προσεγγίσεις τον/τη σύντροφό σου ή κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα είναι αυτές που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου αμείωτο σήμερα καθώς με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα δημιουργηθούν καταστάσεις που χρειάζονται διευθέτηση. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να γίνουν αφορμή για παρεξηγήσεις με κάποιους συνεργάτες σου ή το σύντροφό σου. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω ενδέχεται να δημιουργήσει ένα ψυχρό κλίμα στο σπίτι εξαιτίας μιας αντιπαράθεσης. Αν θέλεις να μειώσεις τις πιθανότητες για αυτό πρόσεξε τον τρόπο που θα έχεις απέναντι στους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Σκορπιός

Σήμερα θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και θα πρέπει να ασχοληθείς με αυτές προκειμένου να ξεμπερδεύεις, για αυτό καλό θα ήταν να μην φορτώσεις το ημερήσιο σου πρόγραμμα ώστε να έχεις ευελιξία κινήσεων. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα δημιουργήσει μία γενικότερη ασυνεννοησία ιδιαίτερα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Μην πεις πολλά αν δεν θέλεις να εντείνεις αυτό το κλίμα και προσπάθησε να κάνεις τη δουλειά σου όσο πιο αθόρυβα γίνεται. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει απόσταση με κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο  για αυτό πρόσεξέ τον τρόπο που θα επιλέξεις για να επικοινωνήσεις.

Τοξότης

Σήμερα τα αισθηματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν πιο έντονα από καθετί καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Κριό θα τα αναμοχλεύσει και θα τα φέρει στην επιφάνεια. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή υποδηλώνει πώς μπορεί να επιστρέψει μία αισθηματική ιστορία του παρελθόντος. Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή να τη διαχειριστείς και να κάνεις ξεκάθαρες τις προθέσεις σου χωρίς να παρεξηγηθείς. Το απόγευμα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βεβαιωθείς για τα συναισθήματα του συντρόφου σου αλλά αν δεν πάρεις  τις απαντήσεις που περιμένεις τότε θα γίνεις απόμακρος/η και θα  δημιουργηθεί μία νέα σχέση «δράσης-αντίδρασης».

Αιγόκερως

Οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σου μπορεί να έρθει στο προσκήνιο σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και αναμοχλεύει ζητήματα και υποχρεώσεις όχι μόνο του σπιτιού αλλά και των δικών σου ανθρώπων. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα σου υπενθυμίσει  γεγονότα του παρελθόντος με αποτέλεσμα η οικογένειά σου να μην γλιτώσει τα παράπονα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως  η συμπεριφορά σου δεν θα βοηθήσει να εξομαλυνθούν τυχόν διαφωνίες καθώς θα είναι αρκετά επικριτική. Προσπάθησε να το κρατήσεις υπό έλεγχο αν δεν θέλεις να πληγώσεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους με τα λόγια σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα τονίσει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα αλλά και την ανάγκη σου να βγεις μία βόλτα και να συναντήσεις ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα σου φέρει νέα που θα είναι λίγο καθυστερημένα καθώς θα αφορούν ζητήματα και παρασκήνιο του παρελθόντος απλά τώρα θα φτάσουν στα αυτιά σου. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μία ψυχρή ατμόσφαιρα στις σχέσεις με συγγενείς, αδέρφια, γνωστούς ακόμα και γείτονες. Προσπάθησε να μη χάσεις τη θετική σου διάθεση ώστε να μην επιβαρύνεις το κλίμα!

Ιχθύς

Τα χρήματα, η οικονομική σου ασφάλεια και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν θα σε απασχολήσουν άμεσα σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό θα εγείρει θέματα  ανασφάλειας. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα φέρει στο προσκήνιο παλαιότερες ενέργειες που έχουν να κάνουν με οικονομικές συμφωνίες μαζί με τα αποτελέσματά τους. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέα ανοίγματα κυρίως οικονομικού χαρακτήρα για αυτό απόφυγε τα πάση θυσία. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένα ψυχρό  κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον φίλο σου. Αναρωτήσου όμως μήπως έχεις πει κάτι που τον έχει πειράξει και προσπάθησε να λύσεις τέτοιου είδους παρεξηγήσεις.

Share.

About Author