Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου

0

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Μπορεί αυτό το Σάββατο να ξεκινά με διάθεση για απολαύσεις, ξεκούραση και λίγη τεμπελιά λόγω της Σελήνης στον Ταύρο, αλλά προς το βραδάκι με την Σελήνη στους Διδύμους, η διάθεση μας για κοινωνικοποίηση και… κουβεντούλα, αυξάνεται!

Κριός

Γενικά
Μπορείς να ηρεμήσεις και να ησυχάσεις, Κριέ. Η σημερινή μέρα θα σου δείξει, πως τα πράγματα οδηγούνται σε καλύτερες καταστάσεις, ενώ κι η τελική τροπή θα είναι αυτή που επιθυμείς, αφού οι κόποι σου δε θα πάνε χαμένοι. Κοίτα να το απολαύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα στα αισθηματικά σου, Κριέ, να συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσετε καταστάσεις που δυσκολεύουν τη σχέση σας και σας πληγώνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις αυτά που θέλεις, Κριέ, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές, επαγγελματικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Αν αποφύγεις τα περιττά έξοδα, θα παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

Ταύρος

Γενικά
Μην τραβάς άλλο το σχοινί, Ταύρε μου, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να σπάσει κι αυτό δε σε συμφέρει καθόλου. Η αδιαλλαξία μόνο προβλήματα μπορεί να φέρει. Δε θα χάσεις κάτι, αν δώσεις λίγο χώρο και στους άλλους. Όταν το κάνεις, θα δεις πως δεν είναι τόσο τρομερό, όσο το φανταζόσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε πάντως να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την ευελιξία σου, Ταύρε, καταφέρνεις πολλά στο χώρο της εργασίας σου, όπως το ν’ αποφύγεις να κλείσεις συμφωνίες, στις οποίες δεν μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στα οικονομικά σου και ό,τι κάνεις, να είναι προϋπολογισμένο. Αυτό, επειδή τα έξοδα για περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας.

Δίδυμος

Γενικά

Δε χρειάζεται να είσαι τόσο επικριτικός με τους φίλους σου, Δίδυμέ μου. Τις δικαιολογίες και τα ελαφρυντικά του εαυτού σου, δώσε και στους άλλους, διαφορετικά, θα τους κάνεις να σου κρύβουν πράγματα και να σου λένε ψέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, Δίδυμε, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, Δίδυμέ μου, που σήμερα πρέπει να αντιμετωπισθούν κατά προτεραιότητα. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, που είναι σημαντική για σένα.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, η μέρα είναι καλή για να αναθερμανθούν σχέσεις, από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λόγω της επιβαρυμένης σου καθημερινότητας. Φρόντισε, λοιπόν, να μη χάσεις τους φίλους σου χωρίς λόγο, ειδικά στη φάση που βρίσκεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σου χρειάζεται σύντομα, Καρκίνε, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, περνώντας ρομαντικά κι ερωτικά, μακριά από τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς της καθημερινότητάς σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις πολύ καλά, Καρκίνε, τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου. Μην ανακοινώσεις, λοιπόν, τα σχέδια που έχεις για το μέλλον, σε άτομα που δεν πρέπει. Θα δεχτείς προτάσεις που θα σ’ ενθουσιάσουν, αλλά πρέπει να δεις, αν πραγματικά βελτιώνουν τα έσοδά σου.

Λέων

Γενικά

Οι ιδέες και τα σχέδιά σου είναι εξαιρετικά, Λέων, και το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγο κουράγιο για την υλοποίησή τους. Σήμερα, θα βρεθούν οι άνθρωποι που θα σε στηρίξουν και θα σου δώσουν ψυχική δύναμη κι αυτοπεποίθηση, στο βαθμό που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Λέων, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις πάντως να μιλήσεις μαζί του, αν δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας σου, Λέων, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Για να το πετύχεις, ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου, ενώ θα δεχτείς προτάσεις που θ’ αυξήσουν τα έσοδά σου.

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, η μέρα προσφέρεται για να θέσεις νέους στόχους. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να τους επιτύχεις, αρκεί εσύ να το πιστέψεις πρώτα. Οι δυνατότητές σου είναι απεριόριστες και μ’ ένα σωστό πρόγραμμα μπορείς να κάνεις θαύματα. Η τύχη είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα σου δημιουργηθούν κάποιες απορίες για τη στάση που κρατά το ταίρι σου. Μην αλλάξεις συμπεριφορά απέναντί του, αλλά μίλα του με ειλικρίνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά, καθώς τυχόν βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις οικονομικές ευκαιρίες, για να είσαι καλά στο μέλλον. Οι χρηματικές συναλλαγές και διεκδικήσεις ευνοούνται.

Ζυγός

Γενικά

Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου, Ζυγέ, κι είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις για οποιονδήποτε λόγο. Καλό θα ήταν να μην αγνοήσεις μερικές καλές συμβουλές από το φιλικό σου περιβάλλον, που θα σε βοηθήσουν στη νέα σου αρχή. Εσύ τόλμα κι όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με το σύντροφο σου, Ζυγέ, θα είναι ποιοτική. Μην παρασυρθείς όμως από τον παρορμητισμό σου και πεις λόγια που μπορεί να τον στενοχωρήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συνεργαστείς επιτυχώς, Ζυγέ, αλλά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Οι προβληματικές καταστάσεις που είχες με συνεργάτες σου, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Θέλεις να βελτιώσεις γρήγορα τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Μην προχωρήσεις όμως σε κάποια βιαστική κίνηση πάνω στον πανικό σου και πάρεις λάθος αποφάσεις.

Σκορπιός

Γενικά

Από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι θα σε βγάλει η σημερινή μέρα, Σκορπιέ. Εμπιστεύσου ανθρώπους και γεγονότα, για να οδηγηθείς σε λύσεις, που μέχρι τώρα σου φαίνονταν αδύνατες. Δε χρειάζονται σπασμωδικές κινήσεις, αλλά μελετημένες και μεθοδευμένες επιλογές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να προσέχεις τη συμπεριφορά σου, Σκορπιέ μου, διαφορετικά οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα πιο ρεαλιστικά και να μην εξιδανικεύεις άτομα και καταστάσεις του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις και φόρτος εργασίας θα σε κάνουν να κουραστείς, αλλά τελικά θα πετύχεις τους στόχους σου. Έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις από το παρελθόν στα οικονομικά σου. Απόφυγε όμως σήμερα να κάνεις σημαντικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον.

Τοξότης

Γενικά

Αν δεν πετάξεις τις εμμονές από πάνω σου, Τοξότη, δε θα μπορέσεις ν’ αντιληφθείς και να εκμεταλλευτείς τη μεγάλη τύχη που θα σου παρουσιαστεί. Φρόντισε να βλέπεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, ώστε οι εξελίξεις να σε βρουν ετοιμοπόλεμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις σήμερα αρκετά καλά με το σύντροφό σου, Τοξότη, αν αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, σήμερα θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία με κύριο όπλο την υπεύθυνη στάση σου απέναντι σε προβλήματα Στα οικονομικά σου, θα βρεθείς σε στασιμότητα, παρόλο που θέλεις ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Δυστυχώς αυτή η μέρα φέρνει καθυστερήσεις και πολλά έξοδα.

Αιγόκερως

Γενικά
Κάποιες μικροπαρεξηγήσεις που είχαν λάβει χώρα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, Αιγόκερε, τώρα πια παύουν να υφίστανται κι ευτυχώς χωρίς απώλειες για όλους. Σήμερα, η μέρα ευνοεί τέτοιες υποθέσεις κι είναι ευκαιρία να βάλεις σε νέα βάση τη σχέση σου με την οικογένειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, Αιγόκερέ μου, για κάποια πράγματα που θα κάνει ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προοπτικές που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα, Αιγόκερε, είναι πολύ καλές και σήμερα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Τα οικονομικά σου θα έχουν μερικές διακυμάνσεις κι οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός απέναντι σε κάθε συναλλαγή.

Υδροχόος

Γενικά

Τα πράγματα δε θα σου έρθουν ουρανοκατέβατα, Υδροχόε μου, αλλά πρέπει να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου προς την κατεύθυνση που θέλεις. Άλλωστε, η τύχη είναι με το μέρος των τολμηρών.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε μου, σήμερα θα είναι σε στάσιμη κατάσταση, που θα σ’ εκνευρίζει. Αν όμως κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, θα παρασύρεις το σύντροφό σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου και τελικά θα περάσετε μια όμορφη μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, θα υπάρξει ένταση, ενώ ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Θα αντιμετωπίσεις όμως τα πάντα επαρκώς. Μπορείς ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου αυτή την περίοδο, αν πρώτα δεις ποιες εκκρεμότητες έχεις στον τομέα της εργασίας σου, ώστε ν’ ανταπεξέλθεις στις νέες υποχρεώσεις.

Ιχθύς

Γενικά
Η πολυάσχολη καθημερινότητά σου, Ιχθύ, δε σου επιτρέπει ν’ ασχοληθείς με τους άλλους και τα προβλήματά τους. Σήμερα όμως, που θα σου ζητήσουν βοήθεια, φρόντισε να εξασφαλίσεις λίγο χρόνο για να τους τη δώσεις. Είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς και θα εκτιμηθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι σημερινές συζητήσεις θα σε οδηγούν σε λογομαχίες, Ιχθύ μου, ενώ θα βλέπεις κάποια πράγματα στη σχέση σου να σε καταπιέζουν. Καλύτερα, λοιπόν, να επιδιώξεις ήρεμες στιγμές με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα πας πολύ καλά και θα κάνεις συνεργασίες, που τα καλά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο κι ιδιαίτερα ν’ αποφύγεις τις άσκοπες αγορές.

Share.

About Author