Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 14 Νοεμβριου

0

Η Σελήνη σήμερα Εξάγωνο με τον Ερμή και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με την καρδιά μας, να εκφράσουμε το συναίσθημα μας, να πούμε ναι σε μετακινήσεις που στηρίζονται σε συναισθηματικές υποθέσεις! Οι πιο τυχεροί είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Θέλεις να αναπτύξεις το πνευματικό σου κόσμο, Κριέ, κι ασχολείσαι ιδιαίτερα με αυτό. Γεμίζεις ικανοποίηση, ανακαλύπτοντας ότι σε αυτή σου την αναζήτηση θα σε ακολουθήσουν άτομα του κοινωνικού σου περίγυρου. Σε κάποια προβλήματα θα δώσεις λύσεις, που θα σε ικανοποιήσουν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Κριέ, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητα που θα έχεις στη δουλειά σου, Κριέ, σήμερα θα είναι μεγάλη και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πλήρη προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε θέσουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Κάποιο ισχυρό άτομο, Ταύρε, θα λειτουργήσει σαν συνδετικός κρίκος με άτομα που θα σε βοηθήσουν στην άνοδό σου γενικώς. Πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη και ν’ αφήσεις τα γεγονότα να σε οδηγήσουν εκεί που πρέπει. Σήμερα, μπορεί να δημιουργηθεί μία πολύ δυνατή φιλία, η οποία θα κρατήσει στο πέρασμα του χρόνου, ασχέτως εάν έρθουν και κάποιες δύσκολες στιγμές. Να ξέρεις, ότι μόνο θετικά πράγματα μπορείς ν’ αποκομίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Ταύρε, περνώντας τη μέρα ρομαντικά κι ερωτικά, αφού με τις ευθύνες που αντιμετωπίζεις σε άλλους τομείς, έχεις κουραστεί ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, δεν έχεις κάποιο πρόβλημα και σήμερα μπορείς ν’ αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που ήταν σε στασιμότητα. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε οδηγήσουν εκτός προγράμματος, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Στο κομμάτι της επικοινωνίας σου, Δίδυμε, έρχεται η επιτυχία και η πληρότητα, που θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα. Αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο, αφού στο παρελθόν το είχες διεκδικήσει. Οι γύρω σου αναγνωρίζουν την αξία σου κι έτσι σου δίνεται η ευκαιρία να προγραμματίσεις τα περαιτέρω σχέδιά σου. Βρες λίγο χρόνο ν’ ασχοληθείς με τον εαυτό σου, αφού τον τελευταίο καιρό τον έχεις κάπως παραμελήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Δίδυμε, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στην δουλειά σου, Δίδυμε, για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με προσοχή, επειδή θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να καταλάβεις ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Στηρίζεσαι στις ικανότητες και τη γοητεία σου, Καρκίνε, για να καταπλήξεις τους γύρω σου. Τα πράγματα εξελίσσονται πάρα πολύ καλά, περισσότερο απ’ όσο είχες υπολογίσει. Βρίσκεσαι σε μία περίοδο άκρως δημιουργική, που σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις πάρα πολλά για σένα. Οι καλές καταστάσεις που θα έρθουν, θα σε γεμίσουν ικανοποίηση, που θα μοιραστείς με κάποιο αγαπημένο σου άτομο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα ν’ αγκαλιάσεις το ταίρι σου, Καρκίνε, να μιλήσετε για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα απόφυγε να κάνεις συνεργασίες, αλλά μπορείς ν’ αρχίσεις να υλοποιείς ατομικά σχέδια, που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες για να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, η σύγκρουση με τον εαυτό σου θα είναι μεγάλη, επειδή θα βρίσκεσαι σε δίλημμα για το πως να χειριστείς μία κατάσταση, που σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Δε χρειάζεται να προβληματίζεσαι, καθώς έχεις πάρα πολλή λογική, η οποία στην προκειμένη περίπτωση θα λειτουργήσει άψογα και θα δώσει λύση στο θέμα σου. Έχεις πάρα πολλές ικανότητες, που πρέπει να αξιοποιήσεις, και να μην αφήνεις το χρόνο να περνάει χωρίς να τον εκμεταλλεύεσαι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Λέων, σήμερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, καθώς αν κλειστείς πολύ στον εαυτό σου, θα μπεις σε άβολες συζητήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Λέων, να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου και σε αγχώνουν έντονα. Οι καινούργιες συνεργασίες κι αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, βρίσκεσαι εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με περισσότερη σύνεση και να μην κάνεις κάποια παρορμητική κίνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σου έχει πάρει πάρα πολύ καιρό, Παρθένε, να περάσεις τις απόψεις σου σε κάποια άτομα. Σήμερα, είναι η στιγμή που θα δεις, πως ό,τι έλεγες τόσο καιρό, δικαιώνεται. Δε χρειάζεται ν’ αγχώνεσαι για μελλοντικές καταστάσεις, που θα σου είναι πολύ εύκολο να λύσεις. Κάποιο φιλικό σου άτομο θα σε παρασύρει σε πιο ανέμελες στιγμές, ώστε να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Παρθένε, σήμερα θα πάει πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη κι ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου, Παρθένε, και σήμερα θα έχεις αρκετές ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Όλα αυτά βέβαια θα συμβούν, αν δεν αγχώνεσαι. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις αρκετά. Μέτρα ό,τι κάνεις για να βάλεις τα πράγματα σε τάξη.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ μου, θα νιώθεις ότι τα ψυχικά σου αποθέματα εξαντλούνται. Από την άλλη, δε θέλεις να παραιτηθείς. Μικρά εμπόδια από το παρελθόν που πάλι παρουσιάζονται, σε κουράζουν, αφού νόμιζες πως είχες ήδη δώσει τις λύσεις. Θέλεις να πετύχεις πολλούς στόχους και ο χρόνος σε αγχώνει. Φρόντισε να ηρεμήσεις κι όλα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα αισθηματικά σου, Ζυγέ, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις, που επικρατούν αυτή την περίοδο στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και γίνουν λάθη που μπορεί να σ’ εκθέσουν. Στα οικονομικά σου, αυτή την περίοδο θα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά υποχρεώσεις, που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι στα ύψη και θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες στο μέλλον θα εξελιχθούν σε πολύ δυνατές φιλίες. Η οικογένειά σου θα χρειαστεί τη βοήθειά σου σε πρακτικά θέματα, που σου είναι πάρα πολύ εύκολο να λύσεις. Έχεις κάποια ζητήματα που σε απασχολούν και πρέπει να αντιμετωπίσεις, οπότε θα κάνεις ενέργειες που θα εκτιμηθούν από τα άτομα με τα οποία κινείσαι μαζί. Φρόντισε πάντως οι κινήσεις σου να είναι αρκετά μελετημένες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα περάσεις ευχάριστα στη σχέση σου και θα πεις πολλά πράγματα στο ταίρι σου, ώστε να μοιραστείτε περισσότερες όμορφες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, σήμερα πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα, παρόλο που τα καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις συνετή διαχείριση, αφού έχεις υποχρεώσεις από παλιά που πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότες κάντε τις κινήσεις που πρέπει για να νιώθετε καλά με τη συνείδησή σας και αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς. Στηριχτείτε στην ομαδική εργασία, για να μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις σήμερα, Τοξότη μου, συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Βγάλε τον ερωτισμό σου και θα δεις, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου, Τοξότη, και θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Στα οικονομικά σου, θα γνωρίσεις ανοδική πορεία. Θα κινείσαι καλά, όσο κάνεις σωστές επιλογές και δεν παρασύρεσαι σε ακραία έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Έχεις αναρίθμητες υποχρεώσεις, Αιγόκερε, που θέλεις να λύσεις κι αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ. Σήμερα, πρέπει να σκεφτείς με πιο πρακτικό μυαλό και να μην αφήσεις τα αρνητικά συναισθήματα να σε συνεπάρουν, ώστε να μην πιεστείς ψυχικά. Φρόντισε να μιλήσεις με άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος, να τους πεις για όλα αυτά που σε απασχολούν και είναι σίγουρο, ότι μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχεις βρει τις καλύτερες λύσεις, που θα σου δώσουν την ψυχική σου ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Αιγόκερε, να ξεχάσεις καταστάσεις που σε στεναχώρησαν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια, λύνοντας με απλό τρόπο διαχρονικά προβλήματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μη βγεις από το πρόγραμμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η φαντασία σου, Υδροχόε, σήμερα θα είναι στο ζενίθ της. Θ’ ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, κάτι που θα σε κάνει να αισθάνεσαι σαν ένα μικρό παιδί που ξαναβρίσκει το παιχνίδι του. Γεμίζεις με καινούργιες εμπειρίες κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανεβαίνει η ψυχολογία σου. Αυτή την καλή σου διάθεση θα εισπράξουν και τα άτομα της οικογένειάς σου, τα οποία στην πορεία θα σε προτρέψουν να κάνεις πράγματα πολύ εποικοδομητικά για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, Υδροχόε. Μπορείς να την κάνεις καλύτερη, αν διώξεις μακριά κάποιες ανασφάλειες που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα δεις πως οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν, ώστε να βρεις το καλύτερο για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Σχέδια, αλλά και αλλαγές στην εργασία σου, ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούργιες πηγές εισοδημάτων.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η ζωή σου, Ιχθύ, πηγαίνει πάρα πολύ καλά, αλλά εσύ πάντα έχεις το ανικανοποίητο για τον εαυτό σου, αλλά για τους γύρω σου. Θέλεις να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σου, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι ιδέες που έχεις, είναι καταπληκτικές, οπότε φρόντισε να ρίξεις λίγο τους τόνους, να δώσεις περισσότερο χρόνο στις περιπτώσεις που σε αφορούν και θα έχεις τα θετικά αποτελέσματα που περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ, αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά πράγματα που ήθελες να ζήσεις, να πραγματοποιούνται με άψογο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, πρέπει να τύχουν αξιοποίησης, ώστε να φτάσεις στο στόχο σου. Θα έχεις έντονο άγχος για οικονομικές οφειλές και προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να προγραμματιστείς.

Share.

About Author