Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 16 Μαΐου

0

Κριός

Οι επαφές και οι συζητήσεις με άτομα του συγγενικού- και όχι μόνο- περιβάλλοντος σου θα είναι μέσα στη λίστα με τις προτεραιότητες της ημέρας καθώς σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα! Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και σου χαρίζει την ικανότητα να προσελκύσεις δίπλα σου τους ανθρώπους που θέλεις καθώς το «λέγειν» σου σε συνδυασμό με τον τρόπο έκφρασης σου δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο/η.  Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις δυνατότητες που σου δίνει είναι η μέρα για να γίνεις ακόμα πιο δημοφιλής στο περιβάλλον σου.

Ταύρος

Οι υλικές σου ανάγκες δεν θα συμβαδίζουν με το πορτοφόλι σου σήμερα και αυτό θα είναι κάτι που θα σε αγχώσει. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες με αποτέλεσμα να υπολογίζεις τα πάντα πριν αποφασίσεις να κάνεις «επενδύσεις». Πρόσεξε καθώς η ανάγκη σου να τα τακτοποιήσεις όλα μπορεί να σε φτάσει στο άλλο άκρο με αποτέλεσμα να γίνεις αρκετά φειδωλός/η με τα χρήματα και με αυτό τον τρόπο να αφήσεις ακάλυπτες βασικές σου ανάγκες. Προσπάθησε να βρεις μία ισορροπία διαφορετικά τα δύο άκρα δεν θα σε βοηθήσουν καθόλου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα δημιουργήσει δονήσεις στη διάθεση σου μεταβάλλοντας τη από τη μία στιγμή στην άλλη και έπειτα  όπως είναι αναμενόμενο αυτό θα περάσει και στις σχέσεις με τους γύρω σου.  Είναι πολύ πιθανό να μην έχεις όρεξη για τίποτα ή να θέλεις να τα κάνεις όλα εδώ και τώρα και μάλιστα γρήγορα! Η βιασύνη που έχεις θα δημιουργήσει άγχος όχι μόνο σε εσένα αλλά και στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς για αυτό καλό θα ήταν να κατεβάσεις λίγο την ταχύτητα. Όσον αφορά τους συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου άφησε τους να σου δείξουν κάποια πράγματα που θέλουν και μην τρέχεις να τους προλάβεις και να τους κάνεις υποδείξεις.

Καρκίνος

Σήμερα θα νιώσεις λίγο παραπάνω ευάλωτος/η από αυτό που νιώθεις συνήθως  καθώς η Σελήνη που έχει περάσει τους Διδύμους θα φέρει στο προσκήνιο φοβίες και ανασφάλειες που θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου και κατά επέκταση την ημέρα σου. Ο μόνος τρόπος να περιορίσεις λίγο αυτό το κύμα αρνητικών σκέψεων και ανησυχίας είναι να τις εκλογικεύσεις προκειμένου να δεις πως οι περισσότερες από αυτές δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Μία άλλη ιδέα που θα σε βοηθήσει, είναι να κάνεις εργασιοθεραπεία προκειμένου να στρέψεις το μυαλό σου στις δουλειές και τις υποχρεώσεις ώστε να μην του αφήσεις χώρο για άλλες σκέψεις!

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σε κάνει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στους φίλους σου και στους ανθρώπους που απαρτίζουν την παρέα σου προκειμένου να τους βοηθήσεις -πρακτικά ή συναισθηματικά- με κάποιο ζήτημα που τους απασχολεί. Η καλή και συμπονετική σου διάθεση θα είναι πόλος έλξης για τους ανθρώπους γύρω σου και για αυτό θα παρατηρήσεις πως θα είσαι αρκετά δημοφιλής στον περίγυρό σου σήμερα. Οι συλλογικές δραστηριότητες και οι επαφές με σωματεία, συλλόγους και ομάδες θα έχουν και αυτές την τιμητική τους και θα φέρουν δίπλα σου ανθρώπους που μπορούν να γίνουν σύμμαχοι σου.

Παρθένος

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει Δίδυμους θα  ενισχύσει ακόμα περισσότερο  την εργατική πλευρά του εαυτού σου και θα  σε προτρέψει να αναλάβεις δράση σε επαγγελματικά ζητήματα!  Αυτό που θέλεις είναι να επιτύχεις  κάποιους στόχους που έχεις και σήμερα θα ξεκινήσεις  της προετοιμασίες για να γίνει αυτό! Οι επαφές και οι συζητήσεις με τους ανωτέρους σου θα σε βοηθήσουν να επικοινωνήσεις τις επαγγελματικές σου ιδέες και να βρεις την υποστήριξη που επιθυμείς.  Προσπάθησε να συγκρατήσεις την αλαζονική διάθεση που μπορεί να σε πιάσει -όσο και αν ξέρεις τι αξίζεις- καθώς αυτό δεν θα βοηθήσει καθόλου στο  δημόσιο προφίλ που χτίζεις.

Ζυγός

Σήμερα το μυαλό σου έχει πάρει ρεπό και ταξιδεύει από τη μια σκέψη στην άλλη, από τη μια επιθυμία στην άλλη και αν ευνοήσουν και οι συνθήκες θα ξεκινήσει και το σώμα να ταξιδεύει από το ένα μέρος στο άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται  στους Διδύμους και σε κάνει «επιρρεπή» στα πνευματικά και φυσικά ταξίδια καθώς είναι τα μόνα που μπορούν να σε χαλαρώσουν. Μη σου φανεί παράξενο αν πιάσεις τον εαυτό σου να  σκέφτεται από τώρα τις διακοπές του καλοκαιριού καθώς θα αισθανθείς πολύ ανυπόμονος/η! Οι σκέψεις σου μπορεί να πάρουν σάρκα και οστά καθώς είναι πολύ πιθανό να έχεις μία πρόταση για ένα ταξίδι ακόμα και από κάποιον άνθρωπο που ζει στο εξωτερικό.

Σκορπιός

Σήμερα θα έχεις μια ροπή προς την απαισιοδοξία καθώς μια μικρή αφορμή είναι πιθανό να σου θύμισει ανθρώπους και γεγονότα που θα ήθελες να ξεχάσεις. Η Σελήνη έχει περάσει  στους Διδύμους και θα φέρει εντάσεις και μια «μάχη» ανάμεσα στα συναισθήματα που έχεις καταπιέσει και στη λογική που σου λέει να κρατήσεις αποστάσεις από αυτά που σε έχουν πληγώσει.  Βέβαια η ημέρα έχει και θετικά στοιχεία καθώς θα ευνοήσει οικονομικές συναλλαγές για αυτό προτίμησε να ρίξεις το βάρος σου εκεί προκειμένου να μην αφήσεις τις σκέψεις που έχεις στο μυαλό σου να ρίξουν τη διάθεσή σου.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει τους Διδύμους και θα τονίσει τις σχέσεις σου με ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Η τάση που θα έχεις να αφουγκράζεσαι και να καταλαβαίνεις τι θέλουν οι άλλοι από εσένα θα σε βάζει στη διαδικασία να μην τους απογοητεύσεις καθώς σήμερα αυτός θα είναι ο στόχος  σου.  Πρόσεξε καθώς η ανάγκη σου να κερδίσεις την επιβεβαίωση των άλλων μπορεί να  σε κάνει να παραμελήσεις τον εαυτό σου.. Προσπάθησε να κρατήσεις μια ισορροπία και να συνειδητοποιήσεις πως η γνώμη των άλλων για δικά σου θέματα είναι συμβουλευτική και όχι δεσμευτική.

Αιγόκερως

Η δουλειά θα αποσπάσει την προσοχή σου από οτιδήποτε άλλο σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους. Αυτό θα έχει ως συνέπεια τα θέματα που αφορούν την εργασία σου και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή, να πάρουν πολύ σημαντική θέση μέσα στην ημέρα σου. Η ημέρα προβλέπεται κουραστική καθώς πέρα από τις υποχρεώσεις που ήδη ξέρεις ενδέχεται να προκύψουν και έκτακτες. Φρόντισε να θωρακίσεις τον οργανισμό σου με κάποιο συμπλήρωμα διατροφής ή κάποια βιταμίνη. Αυτό θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις καλύτερα και να μη νιώσεις υπερβολικά κουρασμένος/η στο τέλος της ημέρας.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και εσύ ανήκεις στους/ις ευνοημένους/ες της ημέρας καθώς η διάθεση σου θα πάρει την ανιούσα και θα νιώσεις κατευθείαν γεμάτος/η ενέργεια! Η ημέρα ευνοεί τις συναντήσεις με φίλους σου και την απασχόληση σου με δημιουργικές δραστηριότητες. Άδραξε κάθε λεπτό και γέμισε τις μπαταρίες σου  με ανθρώπους και ενασχολήσεις που σε ευχαριστούν καθώς το μόνο που δεν έχουν ευνοείται σήμερα είναι η ρουτίνα. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι να κρατήσεις ένα μέτρο και αν έχεις δουλειές να τελειώνεις πρώτα με αυτές!

Ιχθύς

Ίσως σήμερα να επικρατήσει μια περίεργη κατάσταση καθώς θα προκύψουν συζητήσεις εντός οικίας που μπορεί να φέρουν διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και σε άτομα που απαρτίζουν την οικογένειά σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει μια εσωτερική αναταραχή καθώς θα θυμηθείς όλες τις αδικίες που έχεις υποστεί.  Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και για να το καταφέρεις αυτό θα χρειαστεί να μη θυμάσαι πράγματα  που έχουν γίνει στο παρελθόν και έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.  Αντιθέτως προσπάθησε να εστιάσεις σε ζητήματα του παρόντος  -ιδίως σε αυτά που σχετίζονται με οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα- τα οποία μπορείς να  λύσεις  προς όφελος σου.

Share.

About Author