Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 4 Ιουλίου

0

Άσχημα τα νέα για τους Παρορμητικούς του 1ου δεκαημέρου και ιδίως των πρώτων ημερών… Από αύριο ο Χείρωνας στον Κριό γυρνά Ανάδρομος και ετοιμάζει δυσάρεστες εμπειρίες, πληγές, αρνητικές σε βάθος σκέψεις αλλά φέρνει και θεραπεία ή επίγνωση του δυσάρεστου παρελθόντος!

Κριός
Γενικά
Σήμερα, Κριέ, κάποιες συναντήσεις θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Μπορείς να μιλήσεις και να πεις κάποια πράγματα έτσι όπως είναι, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου, θα είναι σε πολύ καλό βαθμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βλέπεις, Κριέ μου, ότι μερικές καταστάσεις με το σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και να βρείτε λύσεις σ’ αυτά που σε αγχώνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας σου, Κριέ, σήμερα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εκνευριστείς για πράγματα, που τελικά θα λύσεις πολύ εύκολα. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό, αφού έχεις την τάση να ξοδεύεις αλόγιστα χρήματα σε αγορές που δε χρειάζεσαι.

Ταύρος

Γενικά
Οι ευθύνες κι οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου, Ταύρε, σ’ έχουν αποσυντονίσει και σ’ εκνευρίζουν αφάνταστα. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Έχεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις όποιες συγκυρίες προκύψουν, να σε καταβάλλουν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα, Ταύρε, για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Όταν δε βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά, οι προβληματικές εξελίξεις βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις σήμερα μερικές δυσκολίες στη δουλειά σου, Ταύρε μου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αφού είσαι από τα ζώδια που πάντα τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Τα οικονομικά σου μοιάζουν στάσιμα, αλλά μπορείς ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες αλλαγές έξυπνες που είναι στο χέρι σου να κάνεις.


Δίδυμος

Γενικά

Μερικές φορές, Δίδυμε, αισθάνεσαι ανασφάλεια για κάποια θέματα που νομίζεις ότι δεν τα κάνεις τόσο καλά. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν μεγάλη υπευθυνότητα και ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται. Διώξε τις ανασφάλειες, αφού οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σε ό,τι καταπιαστείς μπορείς να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Δίδυμε, για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σου, μπορείς να προχωρήσεις και μάλιστα θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου, Δίδυμε, πηγαίνει πολύ καλά, αλλά πρέπει να κινηθείς πιο χαλαρά και να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Στα οικονομικά, θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, διαφορετικά στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δε θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα μπεις σε διαδικασία να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το ταίρι σου. Φρόντισε, για ό,τι έχεις να πεις, να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους, ώστε να βρεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις ετοιμάσει. Προχώρησε σε συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, θ’ αρχίσεις να ισορροπείς, αφού τα έσοδά σου ξεκίνησαν ν’ αυξάνονται.

Λέων

Γενικά
Από σήμερα, Λέων, θα αισθάνεσαι πολύ καλά και θ’ αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Σου προτείνω να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, αφού μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σ’ ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων, πάει αρκετά καλά, αλλά πρόσεχε: Δεν πρέπει να επαναπαυτείς για οποιονδήποτε λόγο. Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Λέων, να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην προχωρήσεις σε σχέδια για το μέλλον, αφού έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν πολύ. Δείχνεις εργατικότητα και συνέπεια, αλλά μην το παρακάνεις, διότι θα εξαντληθείς. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις που βοηθούν το να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Πρέπει να τις σκεφτείς σοβαρά, καθώς πιθανόν ν’ αποδειχθούν πολύ καλές.

Παρθένος

Γενικά
Η περίοδος αυτή, Παρθένε μου, θα φέρει κάποια γεγονότα που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την πονηριά που έχεις και δεν έχεις, και να κοιτάς μακριά. Μπορεί αυτό το διάστημα ν’ αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς τα ξεπερνάς όλα με τις ενέργειες που κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να εκφράσεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου και είναι σίγουρο, ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, αφού αυτή την περίοδο δε θα καταφέρεις κάτι ιδιαίτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Παρθένε, πηγαίνει αρκετά καλά, ενώ θα κάνεις και κάποιες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ συγκρατημένος και να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου.

Ζυγός

Γενικά
Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα, Ζυγέ, θα είναι πολλές και καλές, δίνοντάς σου λύσεις σε θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια, για να διορθώσεις αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά θέματα στη σχέση σου, Ζυγέ μου, να κάνεις υποχωρήσεις, ώστε να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για ζητήματα, που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει σήμερα, Ζυγέ μου, να δεις πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου με πολλή ψυχραιμία, διότι θα δημιουργηθούν προβλήματα από άλλους, που θα σε εκνευρίσουν έντονα. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις τα έξοδα, αφού έχεις εκκρεμότητες να καλύψεις.

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, κοίτα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Ο δυναμισμός που θα έχεις, θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Κοίταξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου, για ν’ αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις σου, Σκορπιέ, κι οι καθημερινές ευθύνες που φέρνουν, πιέζουν το ταίρι σου, αφού δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε το πρόγραμμά σου, για να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Σκορπιέ, πάει αρκετά καλά. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις κι επαφές για αλλαγές ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Αν κάτι δε σου αρέσει, καλό είναι, πριν μιλήσεις, να σκεφτείς καλά. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, αφού τα πράγματα δε θα έρχονται στρωτά και όπως θα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, αφού είναι τελείως προσωρινές. Σκέψου πως πρέπει να πράξεις, δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε αποσυντονίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει, Τοξότη μου, σήμερα να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διαφορετικά θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου, Τοξότη, αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε, σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου, να μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Προσπάθησε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

Αιγόκερως

Γενικά
Μίλα σήμερα με άτομα που τα εκτιμάς, Αιγόκερε, και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν, θα σου φανεί πολύ χρήσιμη σε προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά, χωρίς συναισθηματικότητα, που μπορεί να σε οδηγήσει λάθος αποφάσεις. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δώσε στο σύντροφό σου, Αιγόκερε, αυτά που του λείπουν, και μην ξεχνάς ότι με την αγάπη και την υπομονή σου εύκολα ξεπερνάς τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι στόχοι που έχεις για την δουλειά σου, Αιγόκερε, βλέπεις ότι σιγά – σιγά αρχίζουν να υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις κι επαφές για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, διαφορετικά στο τέλος θα χάσεις το λογαριασμό.

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα δεις πολλά πράγματα με αρνητικό μάτι. Μην πάρεις εν θερμώ αποφάσεις, οι οποίες στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Πάνω από όλα, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις με δικά σου άτομα για όλα τα θέματα που σε απασχολούν, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, Υδροχόε, αφού ο ερωτισμός κι η καλή σου διάθεση θα διαλύσουν κάθε σύννεφο της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα καταφέρνεις όλα κι εξαιρετικά στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, αλλά μείωσε το άγχος, αφού οι δραστηριότητες σήμερα θα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο από την εργασιακή ρουτίνα, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Βρίσκεσαι εκτός προγραμματισμού από κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν στα οικονομικά σου. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις ένα καινούργιο πλάνο για να ανταπεξέλθεις στα έξοδα.

Ιχθύς

Γενικά
Η μέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία, Ιχθύ. Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στον παρελθόν παρέμεναν άπιαστα. Σήμερα, ό,τι σκεφτείς μπορείς και να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι ταυτόχρονα με τα πάντα. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να βάλεις τα δυνατά σου, Ιχθύ μου, για ν’ αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι τα συναισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά. Μην παρασύρεσαι από άλλες δραστηριότητες και αμελείς βασικά πράγματα της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις φέρνει η μέρα, Ιχθύ. Θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Σχέδια, συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα σήμερα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όσες συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Για συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων κι αγορές η μέρα δεν προσφέρεται.

Share.

About Author