Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 10 Ιουλίου

0

Η Αφροδίτη προσγειώνεται από σήμερα και γίνεται… ιδιότροπη και τελειομανής ερωτικά, περνώντας στο Ζώδιο της Παρθένου! Οι τυχεροί είναι σίγουρα Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι και Καρκίνοι τις επόμενες ημέρες, ιδίως τώρα που ο δοτικός Δίας είναι πλέον σε ορθή τροχιά!

Κριός

Γενικά
Τη σημερινή μέρα, Κριέ, θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις πολύ εύκολα τους στόχους σου. Μην αγχώνεσαι και προβληματίζεσαι συνέχεια για τις αναποδιές των άλλων, αφού έχεις κι εσύ τη δική σου ζωή με τα προβλήματά της, που κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Κριέ μου, θα υπάρχουν μερικά προβλήματα με το σύντροφό σου, προερχόμενα από τη δική σου συμπεριφορά. Καλό είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην αναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, θα τα πας πάρα πολύ καλά, κάνοντας καινούργια ξεκινήματα. Εσείς που τώρα είστε στη διαδικασία ανεύρεσης εργασίας, μπορείτε να κάνετε δημόσιες σχέσεις, που θ’ αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα.

Ταύρος

Γενικά
Αυτή την περίοδο, Ταύρε μου, θα έχεις αρκετή ένταση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι πίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα, για ν’ αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου, Ταύρε, και μη λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά σχέδια που έχεις δρομολογήσει από το παρελθόν στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, μπορεί να καθυστερούν, αλλά θ’ αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μη σταματάς τις προσπάθειες. Κληρονομικά ή φορολογικά θέματα θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος απέναντι στις οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

Δίδυμος

Γενικά

Σήμερα, Δίδυμε, δεν πρέπει να κρίνεις πολλές καταστάσεις υπό το πρίσμα της συναισθηματικότητας. Πριν βγάλεις συμπέρασμα για κάποιο θέμα και μιλήσεις, να σκεφτείς καλά. Πολλές φορές το μυαλό σου είναι τόσο γρήγορο, που οι άλλοι δεν μπορούν να το προφτάσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις κάπως πιεστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Δίδυμε, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει μόνο να είσαι προσεκτικός σ’ αυτά που λες στους συνεργάτες σου, διαφορετικά μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Προσπάθησε, λοιπόν, να αξιοποιήσεις κάποιες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, επιβάλλεται να βρεις λίγο χρόνο για ν’ απομονωθείς και να προγραμματίσεις όλα αυτά που έχεις να κάνεις. Οι ευθύνες που θα έχεις, θα είναι πάρα πολλές και οι υποχρεώσεις ανάλογες. Φρόντισε να δεις τα πράγματα με ψυχραιμία και να μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα δε θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις πάντως αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου, τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχει επιτυχία. Στα οικονομικά σου, πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και ν’ αποφύγεις άσκοπες αγορές που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

Λέων

Γενικά
Σήμερα, Λέων μου, φρόντισε οπωσδήποτε να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος. Κάποια σχέδια που έχεις, μπορεί να καθυστερούν, αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Εσύ θα έχεις την κατάλληλη δυναμικότητα, για να τα τακτοποιήσεις όλα επιτυχώς. Μπορείς πάντα και τα βγάζεις εις πέρας μια χαρά. Σε αναταραχές κι εντάσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα ήταν να μη συμμετέχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Λέων, σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου κι η πορεία της στο εξής να γίνει πιο ομαλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων μου, βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Στα οικονομικά σου, μπορείς σήμερα να διεκδικήσεις πράγματα που στο παρελθόν αδυνατούσες. Φρόντισε να λύσεις παλιές εκκρεμότητες και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν, μπορεί να αποδειχθεί ότι χρειάζονται λίγη προσπάθεια παραπάνω, αλλά μην ανησυχείς, αφού στο τέλος θα έχεις το ποθητό αποτέλεσμα. Ήρεμα και στωικά θα πρέπει να περιμένεις τις εξελίξεις, ενώ κάποια ευχάριστα και ξαφνικά γεγονότα θα σε χαροποιήσουν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις με το ταίρι σου συζητήσεις, Παρθένε, που θα σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις μαζί του. Φρόντισε σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που είχαν πάρει αναβολή ή καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά σου, δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζουν ν’ αποδίδουν και θα φτάσεις σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, η διάθεσή σου θα είναι καλή. Θα έχεις όμως πάρα πολλές υποχρεώσεις, που θα πρέπει να τακτοποιήσεις, καθώς στην πορεία σε περιμένουν κι άλλες υποθέσεις όπου θα χρειαστεί να εστιάσεις. Φιλικά άτομα θα χρειαστούν τη συνδρομή σου. Είσαι από τα ζώδια που θέλουν να πάντα βοηθούν, οπότε φρόντισε να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν στη σχέση σου, Ζυγέ, θ’ αλλάξουν και θ’ αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις κατανόηση από το σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κρίνεις μερικά άτομα με το συναισθηματισμό σου, Ζυγέ μου, διότι θα κάνεις λάθος επιλογές. Σε συνεργασίες που θα εμφανιστούν, φρόντισε να είσαι προσεκτικός, για να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολλή επιτυχία.

Σκορπιός

Γενικά
Έφτασε ο καιρός, Σκορπιέ μου, για ν’ αλλάξεις μερικά πράγματα στη ζωή σου. Σταμάτα πλέον να ακολουθείς ψευδαισθήσεις και μην ξεγελιέσαι από τις διάφορες καταστάσεις που μπορεί να επικρατούν αυτή την στιγμή. Φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από λανθασμένες αποφάσεις, άτομα που δε θέλουν το καλό σου και παρασκηνιακές καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ μου, να είσαι ήρεμος σε ό,τι πεις και προπάντων να μην απομακρύνεσαι από το σύντροφό σου. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα έξω απ’ τα δόντια, για να νιώσεις καλύτερα κι εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα έχουν σταθερή πορεία χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις, αν αποφύγεις να κάνεις άλματα και προπάντων δεν προσπαθήσεις ν’ αλλάξεις κάτι. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα κληθείς ν’ αντιμετωπίσεις πολλές υποχρεώσεις και ζητήματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν αρκετά. Απόφυγε τις εντάσεις. Με πολύ χαμηλούς τόνους και μεγάλη επιμονή μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να βρεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, Τοξότη μου, σήμερα θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με το σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα κι εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, σήμερα θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές για να βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός, διότι θα έρθουν ξαφνικά έξοδα, οπότε πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, μείωσε το άγχος και την ένταση, για να βάλεις μερικά ζητήματα σε μία σειρά. Φρόντισε να σκεφτείς θετικά κι απόφυγε να νευριάζεις με θέματα που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Η μέρα είναι πολύ εποικοδομητική σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος κι εκκρεμότητες που υπάρχουν με κάποια άτομα της οικογένειάς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε σήμερα, Αιγόκερε, να είσαι καλά ψυχολογικά με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερέ μου, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δε θα είναι πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στα έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες δαπάνες, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, συγκεντρώσου σ’ αυτά που πρέπει να κάνεις και μην αποσυντονίζεσαι. Λίγη πειθαρχία χρειάζεται και να συγκρατήσεις το μυαλό σου, που τρέχει συνέχεια με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε άσχετα θέματα. Έχεις τη δύναμη και την εμπειρία που απαιτείται, για να πραγματοποιήσεις τα «θέλω» σου, και το μόνο που χρειάζεσαι είναι περισσότερη συγκέντρωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια ερωτήματα από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, Υδροχόε μου. Καλό είναι να μην έχεις κάποιο ύφος, που υποδεικνύει ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν, φέρνοντάς σου ανασφάλεια. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι υψηλές και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ιχθύς

Γενικά
Από σήμερα, Ιχθύ, μπορείς επιτέλους να ξεκαθαρίζεις ό,τι δεν κατάφερνες την προηγούμενη περίοδο. Θα νιώσεις ότι όλα τα άτομα που είναι γύρω σου, δεν έχουν τις ίδιες καλές προθέσεις με σένα. Μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις βάλει στη ζωή σου. Φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα, χωρίς να αποσπάσαι από τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ μου, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα ν’ αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου, αφού η περίοδος αυτή δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα σήμερα στην εργασία σου, Ιχθύ μου. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σ’ αυτά που λες, για να μη φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε με τις κινήσεις που θα κάνεις, να μη βρεθείς εκτός προγραμματισμού.

Share.

About Author