Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 15 Μαΐου

0

Κριός

H Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τους οικονομικούς σου πόρους και τον τρόπο με τον οποίον κερδίζεις χρήματα. Είναι πιθανό να προκύψει μία νέα συμφωνία η οποία θα σε βοηθήσει σε οικονομικό επίπεδο ή ακόμα και να εκμεταλλευτείς μία δεξιότητα σου προκειμένου να κερδίσεις ένα βοήθημα για το εισόδημά σου και από εκεί. Νέα ξεκινήματα, νέες συμφωνίες και οτιδήποτε σχετίζεται με τα οικονομικά ζητήματα ευνοούνται σήμερα αρκεί να έχεις φροντίσει να μην αφήσεις καμία εκκρεμότητα στη σχέση με θέματα του παρελθόντος.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις νέα ξεκινήματα στην προσωπική σου ζωή και να βελτιώσεις σχέσεις και συνεργασίες. Για να γίνουν αυτά θα πρέπει να είσαι ανοιχτός/η σε αλλαγές, καθώς γεγονότα και καταστάσεις που έχουν παγιωθεί στη ζωή σου θα αποτελέσουν βαρίδι στα πόδια σου. Προχώρησε με σύνεση στους στόχους σου και να θυμάσαι πως οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα θα έχει ένα σταθερό αποτέλεσμα που δεν θα είναι εύκολο να αλλάξει, για αυτό να είσαι προσεκτικός/η και όχι παρορμητικός/η.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις ένα βήμα πίσω προκειμένου να παρατηρήσεις από απόσταση ζητήματα που σε απασχολούν. Η ενέργεια που θα χρειαστείς για να τροφοδοτήσεις τις σκέψεις, τις ανησυχίες και ενδεχομένως τις λύσεις που θα σου έρθουν στο μυαλό θα σε κάνει να νιώσεις πως έχεις επειγόντως ανάγκη από ξεκούραση. Για αυτό το λόγο καλό θα ήταν να ασχοληθείς μόνο με τα απολύτως απαραίτητα και να δώσεις τον οργανισμό σου το χρόνο να ξεκουραστεί καθώς και μόνο οι σκέψεις θα είναι αρκετές για να τον κουράσουν.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις ξεκινώντας τις αλλαγές από τους ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος. Είναι πιθανό να έχεις ήδη σκεφτεί κάποιες «προσθαφαιρέσεις» στους ανθρώπους που θεωρείς φίλους σου και σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις το ξεκαθάρισμα που επιθυμείς. Φρόντισε αυτό το ξεκαθάρισμα να είναι προϊόν λογικής και όχι εγωιστικής σκέψης αν δεν θέλεις να πληρώσεις το τίμημα για μια λάθος απόφαση. Νέα πρόσωπα ενδέχεται να μπουν στη ζωή σου σήμερα και μάλιστα έχουν έρθει για να μείνουν.

Λέων

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα σε βάλει στη διαδικασία να τολμήσεις ένα νέο ξεκίνημα την εργασία σου η μία αλλαγή στην καριέρα σου. Είναι πιθανόν να μην δρομολογήσεις εσύ τις εξελίξεις αλλά εκείνες να έρθουν να σε βρουν. Μία μετακίνηση από το πόστο που έχεις στη δουλειά σου σε ένα άλλο, μία προαγωγή, μία επιβράβευση για κάτι που έχεις κάνει είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια της ημέρας. Σε κάθε περίπτωση η σημερινή ημέρα προβλέπεται αρκετά ενδιαφέρουσα και με εκπλήξεις που αφορούν την καριέρα, τη φήμη και την αναγνώριση σου.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις τρόπους για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Είναι πιθανό να πάρεις την απόφαση να κάνεις ένα μεταπτυχιακό ή να αποκτήσεις ένα διαφορετικό πτυχίο, σε κάθε περίπτωση όμως οι αποφάσεις σου θα εκπλήξουν τους γύρω σου. Ακόμα είναι πάρα πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο ταξίδι το καλοκαίρι -ενδεχομένως ένα ταξίδι στο εξωτερικό- το οποίο σκέφτεσαι καιρό. Κράτησε προσεκτικά γνώσεις και πληροφορίες που θα αποκομίσεις σήμερα καθώς θα σου χρειαστούν στο προσεχές μέλλον.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να σου φέρει ένα ξαφνικό ζήτημα στο προσκήνιο το οποίο θα σου αποφέρει οικονομικά κέρδη. Σε γενικές γραμμές καλό θα ήταν να δεις οικονομικά ζητήματα σήμερα καθώς και τον τρόπο που μπορείς να τα διευθετήσεις καθώς μπορεί να κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις. Είναι πιθανόν να σου έρθει μία πρόταση για δουλειά από μία επιχείρηση ή να παρατηρήσεις πως κάποιοι άνθρωποι θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις κάποια οικονομικά θέματα που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Σε κάθε περίπτωση η μέρα υπόσχεται εκπλήξεις οι οποίες θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις πώς ήρθε η εποχή για νέα ξεκινήματα.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως οι συνεργασίες σου χρειάζονται μερικές «προσθαφαιρέσεις» ή πως η σχέση με τον/τη σύντροφό σου χρειάζεται μία τονωτική ένεση. Πάρε πρωτοβουλίες προκειμένου να κατορθώσεις τις πολυπόθητες αλλαγές που έχεις κατά νου αλλά φρόντισε να έχεις επεξεργαστεί σωστά τους στόχους σου και τα δεδομένα που έχεις μέχρι στιγμής. Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσει μία νέα συνεργασία ή ακόμα και μία νέα αισθηματική σχέση η οποία θα αλλάξει όλα σου τα δεδομένα.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις προκειμένου να συνειδητοποιήσεις πως η καθημερινότητά σου χρειάζεται κάποιες αλλαγές. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να περιλαμβάνουν από την αλλαγή δουλειάς αλλά και κάτι πιο ήπιο όπως είναι η αλλαγή σε μία συνήθεια ρουτίνας η οποία δεν σου κάνει καλό. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα ωφελήσει την υγεία σου ή πάρε την απόφαση να κόψεις μία βλαβερή συνήθεια που έχει καιρό. Αυτό που χρειάζεται είναι να θυμάσαι πως η μέρα θα φέρει γεγονότα από τα οποία με κάποιο τρόπο θα βρεθείς ωφελημένος/η.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα σε βοηθήσει να διασκεδάσεις και μάλιστα χωρίς να έχεις τύψεις πως αφήνεις τις δουλειές σου! Η αλήθεια είναι πως η μέρα σήμερα δεν θα πάει όπως την έχεις προγραμματίσει αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα κακό καθώς το πιο πιθανό είναι οι αλλαγές που θα υπάρξουν να είναι ακόμα καλύτερες από το πρόγραμμα. Ο ενθουσιασμός, η ανάγκη σου να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να ασχοληθείς με νέα πράγματα όπως ένα νέο χόμπι θα είναι τα «θέλω» σου αυτή την ημέρα. Να ξέρεις πως ευνοείσαι για να τα πετύχεις!

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει στο προσκήνιο οικογενειακές υποχρεώσεις οι οποίες απαιτούν να τις διευθετήσεις. Η αλήθεια είναι πως ίσως να φανταζόσουν πιο φαντασμαγορική την ημέρα όμως η επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους θα σε βοηθήσει να νιώσεις συναισθηματικά γεμάτος/η και αυτό θα είναι το δώρο της. Αυτό που χρειάζεται είναι να τολμήσεις να κάνεις την αρχή προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα τα οποία ξέρεις πως υφίσταται αλλά μέχρι τώρα τα άφηνες σε δεύτερη μοίρα. Αλλαγές στο σπίτι, εργασίες που σχετίζονται με αυτό ακόμα και μία αλλαγή κατοικίας είναι πιθανά σενάρια για το επόμενο διάστημα, τα οποία θα ξεκινήσουν από σήμερα.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει στο προσκήνιο τη σχέση σου με τα αδέρφια/ ξαδέλφια και τους λοιπούς ανθρώπους που απαρτίζουν το στενό σου περιβάλλον. Είναι πιθανό να προκύψουν συζητήσεις κατά τις επαφές σου με αυτούς οι οποίες θα σε κάνουν να προσπαθήσεις να τους αλλάξεις γνώμη σχετικά με τις απόψεις τους που θα πέσουν πάνω στο τραπέζι. Να θυμάσαι πως τελικά είναι πιθανόν εσύ να αλλάξεις γνώμη και απόψεις για κάποιο ζήτημα και αυτό θα είναι πολύ καλό καθώς θα σε βοηθήσει να σκεφτείς διαφορετικά. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο ζητήματα που σχετίζονται με αυτό και νέα ξεκινήματα ευνοούνται σήμερα.

Share.

About Author