Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 24 Απριλίου

0

Κριός

Η Σελήνη που από εχθές βράδυ βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Λέοντα θα σε βοηθήσει να βρεις το κέφι σου και να ασχοληθείς με χόμπι που μπορούν να ανεβάσουν την ψυχολογία και τη διάθεση σου. Το πρωί το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι μία καλή ευκαιρία για να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά με τους ανθρώπους γύρω σου καθώς θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Αν έχει συμβεί μία παρεξήγηση με κάποιο φίλο σου ή ακόμα και με τον/τη σύντροφό σου τις προηγούμενες ημέρες σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα προκειμένου να τη συζητήσεις και να τη λύσεις.

Ταύρος

Σήμερα θα προτιμήσεις να παραμείνεις στο σπίτι σου καθώς η οικογένειά σου θα έχει τον πρώτο ρόλο για εσένα καθώς η Σελήνη από το Λέοντα τονίζει τους οικογενειακούς δεσμούς. Το πρωί το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Κριό θα σου χαρίσει την ευκαιρία να έρθεις ουσιαστικά κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους μέσα από κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε. Αν υπάρχει σε εκκρεμότητα κάποιο θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σας σαν ακίνητο ή με κάποια υποχρέωση που απορρέει από αυτό, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να το διευθετήσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να έρθεις σε συνεννόηση με τους δικούς σου ανθρώπους προκειμένου να σε βοηθήσουν.

Δίδυμοι

Η επικοινωνία είναι ένα έμφυτο ταλέντο σου και σήμερα που η Σελήνη είναι στο Λέοντα θα σε βοηθήσει να το τονίσεις και να το αναδείξεις ακόμα περισσότερο. Άλλο ένα στοιχείο που θα λειτουργήσει υπέρ σου είναι και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Κριό το πρωί, μία όψη που θα σε φέρει κοντά με τους ανθρώπους που θέλεις. Η ημέρα ενδείκνυται για βόλτες και συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς το κέφι σου, το χιούμορ σου και η επικοινωνιακή σου άνεση θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Αν ασχολείσαι με το εμπόριο είναι πολύ πιθανό να έχεις την ευκαιρία για μία νέα συμφωνία με συμφέροντες όρους, καθώς εκτός των άλλων σε έξαρση σήμερα θα είναι και οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες.

Καρκίνος

Τα οικονομικά ζητήματα θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη από το Λέοντα κάνει τη διάθεσή σου να εξαρτάται από τα χρήματα που έχεις στο πορτοφόλι σου. Το πρωί το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Κριό θα σου δώσει την ευκαιρία να διαπραγματευτείς μία οικονομική συμφωνία ή ένα οικονομικό ζήτημα που έχει σε εκκρεμότητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν έχεις ένα επαγγελματικό ραντεβού επεδίωξε το σήμερα καθώς η ευφράδεια του λόγου σου και τα επιχειρήματά σου δεν θα μπορέσουν να περάσουν απαρατήρητα. Καλό θα ήταν να ξεμπερδεύεις με εκκρεμότητες που σχετίζονται με τα οικονομικά σου καθώς η ημέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα.

Λέων

Η ημέρα σήμερα θα είναι έντονη και γεμάτη γεγονότα και συναντήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σε έχει βγάλει από τη νιρβάνα των προηγούμενων ημερών. Το πρωί το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Κριό θα σου χαρίσει ευφράδεια λόγου που θα σε βοηθήσει να “γεμίσεις” το κενό που υπήρχε στην επικοινωνία με τους άλλους κατά τις προηγούμενες ημέρες. Η συζήτηση για μία νέα συμφωνία ή ακόμα και μία νέα προσωπική γνωριμία είναι δύο πιθανά σενάρια για σήμερα. Εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις τα δυνατά σου προκειμένου να εκθέσεις όλα τα επιχειρήματα που έχεις και να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις.

Παρθένος

Σήμερα θα έχεις περισσότερο την ανάγκη να απομονωθείς και να μείνεις μακριά από ανθρώπους, καταστάσεις και γεγονότα τα οποία σου προκαλούν έντονα συναισθήματα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και δεν σε κάνει να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία όμως μπορεί να σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τη θέση σου στα πράγματα που σε απασχολούν. Το πρωί το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Κριό θα οξύνει την διαίσθησή σου που θα είναι πολύ βοηθητική για να καταλάβεις πολλά χωρίς καν να χρειαστεί να μιλήσει κάποιος. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου να είσαι λίγο παραπάνω καχύποπτος/η από αυτό που χρειάζεται, καθώς αυτό μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.

Ζυγός

Μία βόλτα για ένα καφέ με τους αγαπημένους σου φίλους η μία συνάντηση μαζί τους προκειμένου να οργανώσετε κάτι ομαδικό όπως μία εκδρομή είναι από τα πιθανά σενάρια της ημέρας καθώς η Σελήνη από το Λέοντα ευνοεί τις φιλικές συναναστροφές. Το πρωί το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Κριό θα σου χαρίσει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με τους φίλους σου, να γίνεις κατανοητός/η και να δεθείτε ακόμα περισσότερο μέσα από την καλή επικοινωνία που θα έχετε. Δεν αποκλείεται να έχεις και νέα σχετικά με κάποια ομάδα στην οποία δραστηριοποιείσαι και θα ήταν μία καλή ιδέα να ασχοληθείς μαζί της σήμερα.

Σκορπιός

Η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα στρέψει το μυαλό σου σε επαγγελματικά ζητήματα και είναι μία πολύ καλή ιδέα να ασχοληθείς με αυτά καθώς θα έχεις θέληση και διάθεση. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Κριό το πρωί θα σου χαρίσει την ευκαιρία να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς μία επαγγελματική συμφωνία ή μία αλλαγή που έχεις κατά νου στη δουλειά .Τα επιχειρήματα σου θα είναι ακράδαντα σήμερα και η ικανότητά σου στο λόγο θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι οι παρορμήσεις σου καθώς οι λέξεις μπορεί να τρέξουν πιο γρήγορα από το μυαλό σου να σε βάλουν σε μπελάδες.

Τοξότης

Σήμερα η Σελήνη από το Λέοντα θα κάνει το μυαλό σου να ταξιδεύει με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς σε οποιοδήποτε πρακτικό ζήτημα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Κριό το πρωί θα σε βοηθήσει να δικαιολογηθείς στους γύρω σου για την αφηρημάδα σου και μάλιστα να καταφέρεις να σε καταλάβουν πλήρως χωρίς να σου θυμώσουν. Όσες υποχρεώσεις και αν έχει σήμερα αντάμειψε τον εαυτό σου όταν τις τελειώσεις με μία βόλτα ή κάτι άλλο το οποίο θέλεις πολύ. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να καταφέρεις να φέρεις τις υποχρεώσεις σου εις πέρας αλλά και να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου.

Αιγόκερως

Μία σκέψη που θα σου έρθει στο μυαλό θα σε φέρει σε επαφή με τις αναμνήσεις σου και η αλήθεια είναι πως κάποιες από αυτές θα σε γυρίσουν πίσω σε ζητήματα του παρελθόντος και μπορεί να νιώσεις περίεργα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και ενδέχεται να σε ζορίσει λίγο συναισθηματικά όμως το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις και να βρεις τρόπο να εξωτερικεύσεις αυτά που νιώθεις στους δικούς σου ανθρώπους. Αυτό θα είναι ανακουφιστικό για εσένα για αυτό οτιδήποτε και να σε απασχολεί σήμερα επέλεξε να το μοιραστείς καθώς με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να νιώσεις καλύτερα.

Υδροχόος

Οι αγαπημένοι σου “άλλοι”, οι άνθρωποι των οποίων η γνώμη σε νοιάζει περισσότερο από καθετί θα πρωταγωνιστήσουν στην ημέρα σου καθώς η Σελήνη από το Λέοντα θα βρει τρόπο να τους φέρει μπροστά σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Κριό το πρωί είναι ευνοϊκό για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σας και να συζητήσεις κάποια θέματα που ενδεχομένως έχουν μείνει σε εκκρεμότητα καθώς θα υπάρχει μία ειλικρινή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις και μία συζήτηση για μία νέα συμφωνία ή να λύσεις ένα ζήτημα που έχει προκύψει το προηγούμενο διάστημα είχε παγώσει τις σχέσεις με κάποιον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Ιχθύς

Η σημερινή ημέρα δεν θα ξεκινήσει με χαλαρούς ρυθμούς καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα σου υπενθυμίσει πως έχεις αρκετές δουλειές τις οποίες δεν θα μπορέσεις να αναβάλλεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Κριό το πρωί, είναι μία ευνοϊκή συγκυρία που θα βοηθήσει την επικοινωνία σου με τους γύρω σου κυρίως με τους ανθρώπους του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου. Αν έχεις αναλάβει κάποιο εργασιακό πρότζεκτ σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να το υλοποιήσεις και να το ξεκινήσεις καθώς οι ιδέες σου θα είναι πολλές και θα είναι εύκολο να κάνεις την αρχή.

Share.

About Author