Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 3 Ιουλίου

0

Με την είσοδο σήμερα της Σελήνης στον Ιχθύ και αργά το βραδάκι με την συνεργασία της με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, σίγουρα η Τρίτη μας είναι πιο συναισθηματική, τρυφερή και με αναπτυγμένη διαίσθηση! Οι πιο τυχεροί είναι σίγουρα τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

Κριός

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και το δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, αφού την τελευταία περίοδο, με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις, τον παραμέλησες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ μου, από κάποιο σημείο και μετά άρχισαν να έχουν σύννεφα. Καλό είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και να μην αφήνεις μερικά πράγματα να περνάνε απαρατήρητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, σήμερα θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις, που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα κι επιτυχείς συνεργασίες. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις, που δεν θα είναι ιδιαίτερα σωστές.


Ταύρος

Γενικά
Από σήμερα, Ταύρε, φρόντισε ν’ ακολουθήσεις μια πορεία πιο δραστήρια από τη συνηθισμένη και ν’ αποβάλλεις από πάνω σου οποιοδήποτε πρόβλημα ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές κι όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου κι η επιτυχία δε θ’ αργήσει να έρθει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, Ταύρε. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις, ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργατικότητα, η υπευθυνότητα κι η καλή διαγωγή, Ταύρε, θα είναι τα χαρακτηριστικά σου σήμερα στη δουλειά. Θα ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που φέρνουν πίσω τα σχέδια σου, εκνευρίζοντάς σε. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμος
Γενικά
Η κοινωνικότητά σου, Δίδυμε, σήμερα θα είναι αυξημένη και θα επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα κι η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Δίδυμε, ώστε να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η γοητεία σου, θα βρεθούν ψηλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για κάτι στη δουλειά σου, Δίδυμε, αφού όλα τα θέματα έχουν δρομολογηθεί με τόσο καλό τρόπο, που σιγά – σιγά θ’ απολαμβάνεις την επιτυχία. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν. Θα έχεις επαρκή εσωτερική δύναμη, για να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα του παρελθόντος. Θα σε συμβούλευα πάντως, να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που δεν είναι του παρόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα, Καρκίνε, σήμερα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις πάντως υπερβολικά πράγματα, διότι ίσως εκνευρίσουν τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Καρκίνε, να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, που είναι μέχρι τώρα σε στασιμότητα. Θα πρέπει να προσέξεις τα καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θέλεις να κάνεις. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου.

Λέων
Γενικά
Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα, Λέων, σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να κινηθείς σε πνεύμα διαλλακτικότητας και κατανόησης. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Δεν πρέπει να σε τρομάζουν, αφού ό,τι γίνεται αυτή την περίοδο θα είναι για το καλό σου και θα σου προσφέρει μόνο ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων μου, θέλουν μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις το σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλησε μαζί του και δείξ’ του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις τη σχέση σας, αλλά κι εκείνον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και «σου κλείνει το μάτι» για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Λέων, στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα σου ανοιχτούν νέες υποχρεώσεις και πάλι από λάθη άλλων. Με τον προγραμματισμό που έχεις όμως και τη συνέπεια που δείχνεις, δεν θα δυσκολευθείς να τις αντιμετωπίσεις. Απόφυγε σήμερα να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

Παρθένος

Γενικά
Μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα, Παρθένε μου, που δεν μπορείς να ελέγξεις απόλυτα. Εσύ απλά φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, να έχεις επίγνωση των καταστάσεων και να ξέρεις πως να κάνεις το πρόγραμμά σου. Δείξε τις θετικές προθέσεις που έχεις πάνω σε κάποια θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις σήμερα παραπάνω σημασία στη σχέση σου, Παρθένε, και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα που ίσως έχει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σχέση, μην έχεις άρνηση στις εξόδους που σου προτείνουν. Εκεί έξω να ξέρεις ότι σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία, με πολύ καλές προοπτικές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Παρθένε μου, είναι μια χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να… τρώγεσαι, για να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Μπορείς σήμερα να προχωρήσεις σε καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, διαφορετικά στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Ζυγός
Γενικά
Αυτό το διάστημα, Ζυγέ, θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Σου συνιστώ ψυχραιμία. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μη νευριάζεις με θέματα που δεν έχουν σπουδαία σημασία, αλλά να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό. Έτσι θα καταστρώσεις πιο σωστά τα σχέδιά σου, για ν’ απαλλαγείς από αυτά που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ζυγέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε, λοιπόν, τη συμπεριφορά σου, για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις κι επαφές, ώστε να ξεπεράσεις αρκετά θέματα, που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις όμως σημαντικές αποφάσεις και ν’ αποφύγεις την υπογραφή συμβολαίων.

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, φρόντισε να μην αποσυντονιστείς από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να γίνουν γύρω σου. Είσαι χαρισματικό άτομο, οπότε ανάδειξε τις ικανότητές σου. Έχεις τόσες δυνατότητες και μπορείς να δώσεις πολλά και στους άλλους. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις από τα σχέδια που έχεις βάλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πορεία των αισθηματικών σου Σκορπιέ, να ξέρεις, ότι θα βρίσκεται στα χέρια σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, για να μη στενοχωρήσεις το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχει στη μέρα σου πολλή δουλειά, Σκορπιέ μου, και θα νιώθεις εξάντληση. Φρόντισε μ’ ένα σωστό προγραμματισμό, να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή βελτίωση, αρκεί να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Τοξότης

Γενικά
Μπορεί με κάποια άτομα, Τοξότη, να έχεις κάποιες διαφωνίες. Είσαι όμως από τα ζώδια που έχουν μεγάλη διπλωματικότητα. Έτσι, μπορείς και τώρα με τα επιχειρήματά σου να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν, ότι οι απόψεις τους δεν είναι οι σωστές. Μη χάσεις πάντως την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια που στο μέλλον μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Τοξότη, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα, που σε ταλανίζουν εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι καλές, Τοξότη, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και προέρχονται από το παρελθόν. Οι καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Θα σου κάνουν προτάσεις που θ’ αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις θα αποδειχθούν πρωτότυπες κι οδηγούν στην επιτυχία.

Αιγόκερως

Γενικά
Θα πρέπει να ξέρεις, Αιγόκερε, ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Πρέπει, λοιπόν, να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή, ενώ κι η δυναμικότητά σου θα βρίσκεται στα ύψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Αιγόκερέ μου, σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου, ώστε να προσπαθήσει να σε κάνει χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της εργασίας σου, Αιγόκερε. Προσπάθησε σήμερα να μην τη χαλάσεις μ’ ένα λάθος, που θα προέρχεται από το φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις. Μπορεί να πεις πράγματα, που θα σε κάνουν να χάσεις σημαντικούς συνεργάτες. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος

Γενικά
Η πίεση της καθημερινότητας, Υδροχόε μου, σ’ έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον, και πως θα φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Οι δυνατότητες όμως που έχεις είναι πάρα πολλές και θα πετύχεις όλα αυτά που θα προγραμματίσεις. Μια συζήτηση με άτομα που σε κάνουν και περνάς καλά, θα σε βοηθούσε ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, Υδροχόε μου, και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που φαίνεται να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς, για να περάσεις μαζί του καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Υδροχόε, κι αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει στην εργασία σου. Σήμερα, ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις μεταξύ των συνεργατών σου. Καλό είναι να μην εκφράσεις την άποψή σου. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις στη διαδικασία να βρεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για χρηματικές συμφωνίες.

Ιχθύς

Γενικά
Μπαίνεις σε μια περίοδο, Ιχθύ, που θα έχεις υπερβολική αισιοδοξία κι αρκετό δυναμισμό. Από σήμερα τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους. Σε πρώτη μοίρα θα έρθουν οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα ακολουθήσεις για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια, πως τα τελευταία γεγονότα δε σε έχουν βρει σε ετοιμότητα, αλλά από ό,τι φαίνεται, πολύ σύντομα θα φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα παραμείνουν έτσι, αν συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, μια κι η ψυχολογία σου δε θα είναι πολύ καλή. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ. Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου, αφού μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θ’ ανεβάσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Share.

About Author