Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 4 Σεπτέμβρη

0

Τρίτη σήμερα και από το μεσημέρι και ύστερα, γινόμαστε πιο συναισθηματικοί, πιο ρομαντικοί, πιο ευαίσθητοι! Οι σχέσεις με την οικογένεια ενδυναμώνονται, όπως όμως και οι σκέψεις μας για το ερωτικό παρελθόν! Η Σελήνη περνάει στο «σπίτι» της, τον Καρκίνο!

Κριός

Γενικά
Παρασύρεσαι εύκολα από τον ενθουσιασμό σου, Κριέ μου, και κάνεις κινήσεις βιαστικές και παρορμητικές. Τελευταία, πιστεύεις εύκολα τους άλλους και ακολουθείς τις προτάσεις τους χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, επειδή σου φαίνονται δελεαστικές. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή και μην εμπιστεύεσαι με τόση άνεση άτομα, που δεν είναι του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βλέπεις, Κριέ μου, ότι μερικές καταστάσεις στη σχέση σου δεν προχωρούν όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Καλό είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρείτε λύσεις γι’ αυτά που σας ταλαιπωρούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Κριέ, θ’ αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις, που δε θα είναι πολύ σωστές.

Ταύρος

Γενικά
Οι προσπάθειες που έχεις κάνει και θεωρούσες χαμένες, Ταύρε, τώρα αρχίζουν ν’ αποδίδουν και να σου δίνουν μεγάλη ικανοποίηση. Αναγνωρίζεται η αξία σου σε πολλούς τομείς της ζωής σου και τα σχέδιά σου στέφονται με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα, Ταύρε, για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα, αν βλέπετε μερικές καταστάσεις λιγότερο εγωιστικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργατικότητα, η υπευθυνότητα κι η υποδειγματική συμπεριφορά, Ταύρε, θα είναι τα χαρακτηριστικά σου και σήμερα στη δουλειά σου. Θα ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που φέρνουν πίσω τα σχέδιά σου και σ’ εκνευρίζουν. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμος

Γενικά
Κρατάς τη ζωή σου καθηλωμένη, Δίδυμέ μου, με ανώφελους περιορισμούς. Η προσκόλλησή σου σε παλιές συνήθειες κι η μεγάλη σου ανάγκη για ασφάλεια περιορίζουν την ελευθερία και την εξέλιξή σου. Γκρέμισε τους τοίχους που έχεις χτίσει γύρω σου κι ακολούθησε τα όνειρα σου, για να απολαύσεις την ομορφιά της ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Δίδυμε, για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σου, μπορείς σήμερα να προχωρήσεις και θα έχεις μάλιστα πολύ καλά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δε θα πρέπει να έχεις άγχος για οτιδήποτε στη δουλειά σου, Δίδυμε, αφού τα θέματά της έχουν δρομολογηθεί με τόσο καλό τρόπο, που σιγά – σιγά θ’ απολαμβάνεις την επιτυχία. Τα οικονομικά σου όμως δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

Καρκίνος

Γενικά
Κρατάς κρυμμένες πτυχές του χαρακτήρα σου, Καρκίνε μου, που θεωρείς ότι σε καθιστούν ευάλωτο στους άλλους. Αυτό σου προκαλεί στρες και σε κάνει να μην μπορείς να ισορροπήσεις και να χαρείς την επαφή με τους γύρω σου. Είναι καιρός να δείξεις τον πραγματικό εαυτό σου και να εδραιώσεις τη θέση σου δίπλα τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, θα μπεις σε διαδικασίες για να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το ταίρι σου. Φρόντισε πάντως να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους, ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, Καρκίνε, που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Θα πρέπει να προσέξεις τα καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου.

Λέων

Γενικά

Σήμερα, Λέων, η δημιουργικότητα, ο ενθουσιασμός κι η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα έχουν ένταση. Θα σου αρέσει να ζεις έντονα και να έχεις την ευθύνη των πράξεών σου. Δεν αντέχεις τη ρουτίνα και την επανάληψη, κι αναζητάς συνεχώς νέα ενδιαφέροντα και εμπειρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, Λέων, αλλά πρόσεχε. Δεν πρέπει να επαναπαυτείς. Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις εσύ, Λέων, αλλά για άλλη μια φορά θ’ ανοιχτούν κι άλλες υποχρεώσεις, που θα προέρχονται πάλι από λάθη άλλων. Με τον προγραμματισμό και τη συνέπειά σου όμως, δεν έχεις ανάγκη από βοήθεια για να τις αντιμετωπίσεις. Απόφυγε σήμερα τα ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

Παρθένος

Γενικά
Έχεις κουραστεί, Παρθένε μου, και δε βρίσκεις πια κάποιο ενδιαφέρον σε όσα σ’ ευχαριστούσαν μέχρι τώρα. Επιθυμείς να ζήσεις καινούργιες εμπειρίες και να βάλεις νέους στόχους, που θα σε οδηγήσουν μακριά από το σημερινό τρόπο ζωής. Ξεπέρασε όσα σε εμποδίζουν και μη διστάσεις ν’ αφήσεις πίσω σου καταστάσεις, που σε κουράζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να εκφράσεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου, Παρθένε, και είναι σίγουρο, ότι θα έχεις την ανάλογη ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, καθώς αυτή την περίοδο δε θα καταφέρεις κάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Παρθένε, είναι μια χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις και «τρώγεσαι», για να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Μπορείς να προχωρήσεις σήμερα σε καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Απόφυγε σήμερα να δημιουργήσεις χρέη στα οικονομικά σου, διαφορετικά στο μέλλον θ’ αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Ζυγός

Γενικά

Οι υποχρεώσεις, Ζυγέ μου, σ’ έχουν εγκλωβίσει σε μια κουραστική καθημερινότητα, από την οποία ζητάς διέξοδο. Νιώθεις ότι έχεις εγκαταλείψει τον εαυτό σου και αυτό σε κάνει να κουράζεσαι περισσότερο. Μην αναβάλεις άλλο αυτά που πρέπει να κάνεις για τον εαυτό σου. Αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο σου και θα νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά θέματα στη σχέση σου, Ζυγέ σου, να κάνεις υποχωρήσεις, για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, για θέματα που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα θα πάει πολύ καλά. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις κι επαφές, ώστε να δρομολογήσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις κι απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.

Σκορπιός

Γενικά

Πρέπει ν’ αποκτήσεις την πρόθεση, Σκορπιέ, ν’ αποκαλύψεις στους άλλους τα κρυμμένα ταλέντα σου και τις βαθιές πνευματικές σου αναζητήσεις. Μην περιορίζεσαι σε φιλίες και ανθρώπινες επαφές με άτομα, που έχουν άλλη στάση ζωής και διαφορετικά ενδιαφέροντα από τα δικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η υπόλοιπη καθημερινότητά σου και οι υποχρεώσεις της, Σκορπιέ μου, αγχώνουν το ταίρι σου, αφού δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε από σήμερα πρόγραμμα, ώστε να μην εισπράξεις παράπονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξει σήμερα πάρα πολλή δουλειά και κούραση, Σκορπιέ μου, κι εσύ θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις προγραμματισμό στις κινήσεις σου και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή βελτίωση, αρκεί να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Τοξότης

Γενικά

Αγαπάς τη γαλήνη και την ηρεμία, Τοξότη, και προσπαθείς ν’ αποφεύγεις τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς, που σε αποσυντονίζουν και δε σ’ αφήνουν να σκεφτείς με ψυχραιμία. Σήμερα, το ιδανικό για σένα θα ήταν να ζεις σ’ ένα ήσυχο περιβάλλον, μακριά από πολυάριθμες και θορυβώδεις παρέες, προτιμώντας τις ήρεμες συζητήσεις με λίγους καλούς φίλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία, Τοξότη μου. Μη βγάλεις συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διαφορετικά θα υπάρξουν παρεξηγήσεις κι ένταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες, Τοξότη, θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις κι έρχονται από το παρελθόν. Οι καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Θα σου κάνουν προτάσεις που θ’ αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις, οδηγούν στην επιτυχία.

Αιγόκερως

Γενικά
Η ανάγκη που νοιώθεις για ανεξαρτησία κι αυτονομία, Αιγόκερε, δεν σε αφήνει να εγκλωβιστείς στα τετριμμένα της καθημερινότητας, που απαιτούν από εσένα οι κοντινοί σου άνθρωποι. Ακολουθείς έναν δικό σου τρόπο ζωής κι αποφεύγεις να δημιουργήσεις υποχρεώσεις ή να αναλάβεις ευθύνες, που θα σε καθηλώσουν και θα σε κάνουν να νιώθεις ότι ζεις σε απραξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δώσε στο ταίρι σου αυτά που χρειάζεται, Αιγόκερε, κυρίως την αγάπη και την υπομονή σου, ώστε να το βοηθήσεις να περάσει πιο όμορφα σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον χώρο της εργασίας σου, Αιγόκερε. Προσπάθησε σήμερα να μη χαλάσεις κάτι από το φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις. Μπορεί να πεις πράγματα, που θα σε κάνουν να χάσεις σημαντικούς συνεργάτες. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος

Γενικά

Έχεις πολλές ικανότητες, Υδροχόε, και είσαι άτομο που έχει κερδίσει τη φιλία και την εκτίμηση πολλών ανθρώπων. Η συνέπεια, η εντιμότητα και η προσφορά προς τους άλλους, είναι μέρος του χαρακτήρα σου. Σήμερα, προσπάθησε να είσαι πιο διαλλακτικός, για να μη χαλάς την γνώμη που έχουν οι άλλοι για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Και σήμερα θα κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, Υδροχόε, με όπλο την καλή σου διάθεση, που θα οδηγήσει σε ρομαντικές κι ερωτικές στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξεπερνάς, Υδροχόε, οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην εργασία σου. Μπορεί σήμερα να υπάρξουν κάποιες εντάσεις μεταξύ συνεργατών σου. Καλό είναι να μην εκφράσεις την άποψή σου. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις στη διαδικασία να βρεις τρόπους για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις, ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για συμφωνίες.

Ιχθύς

Γενικά
Αισθάνεσαι την ανάγκη για αλλαγές στη ζωή σου, Ιχθύ, θέλεις να προσφέρεις στον εαυτό σου όλα όσα ονειρεύτηκες, αλλά η ρουτίνα και οι ανάγκες δε σου άφησαν το περιθώριο να τα πραγματοποιήσεις. Ποτέ δεν είναι αργά, αρκεί να το θέλεις. Ανάτρεψε τα δεδομένα και να ξέρεις, ότι μπορείς να πετύχεις ό,τι θελήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα χρειαστεί σήμερα, Ιχθύ μου, να πείσεις το σύντροφό σου για το βάθος της αγάπης σου. Μην παρασύρεσαι από άλλες δραστηριότητες κι αμελείς βασικά πράγματα της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ. Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου, αφού ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει. Στον οικονομικό τομέα, σήμερα θα δεχτείς προτάσεις που θ’ ανεβάσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούν, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Share.

About Author