Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 8 Μαΐου

0

Κριός

Η ημέρα -σε συνέχεια των προηγούμενων- θα φέρει επαφές και συζητήσεις με φίλους, συναδέλφους και γνωστούς καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο εξακολουθεί να τονίζει την ανάγκη σου για επαφές με κόσμο! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σου χαρίσει ευκαιρίες για να προωθήσεις στον περίγυρο σου τα πιστεύω και τις ιδέες σου με το σωστό τρόπο. Το δυνατό σου σημείο θα είναι οι συμβουλές και μάλιστα θα είναι αυτές που θα σε κάνουν περιζήτητο/η στο φιλικό σου και όχι μόνο περιβάλλον.

Ταύρος

Σήμερα η ημέρα μπορεί να φέρει νέα και αλλαγές που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να προωθήσεις θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να κλείσεις συμφέρουσες συμφωνίες, να διαπραγματευτείς ένα επαγγελματικό σου ζήτημα και να καταφέρεις να πείσεις τους άλλους πως έχεις ικανότητες! Πρόσεξε όμως τις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων καθώς θα είναι εκείνες που θα κάνουν τη διαφορά γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σου μπορεί να μη τις προσέξεις!

Δίδυμοι

Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση και όρεξη να επικοινωνήσεις καθώς θα παρατηρήσεις πως η κουβέντα με αγαπημένους σου ανθρώπους είναι αγχολυτική! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Κριό είναι μια ευνοϊκή όψη εκτός από συζητήσεις και για εκπαιδευτικά θέματα, πιστοποιήσεις, εξετάσεις και οτιδήποτε έχει να κάνει με την επικοινωνία. Εκμεταλλεύσου την για να μπορέσεις να επιτύχεις οτιδήποτε ανήκει στα παραπάνω!

Καρκίνος

Σήμερα μια σκέψη σου θα γίνει η αφορμή για να εκνευριστείς και θα είναι δύσκολο να μετριάσεις τον εκνευρισμό σου καθώς η μία σκέψη θα φέρει την άλλη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και μπορεί να σου δημιουργήσει εμμονές σχετικές με καταστάσεις που σε έχουν πικράνει. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις αυτά που σε ταλανίζουν καθώς το να τα μοιραστείς με δικούς σου ανθρώπους θα είναι ανακουφιστικό. Ένα επαγγελματικό ζήτημα σχετικό με μια συμφωνία μπορεί να έχει ευχάριστη εξέλιξη και θα σε χαροποιήσει.

Λέων

Η προσοχή σου συνεχίζει να βρίσκεται στους αγαπημένους σου «άλλους» καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο αναζητά επιβεβαίωση από τους ανθρώπους που έχεις σε εκτίμηση. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις προθέσεις των συνεργατών αλλά και του/ης συντρόφου σου χωρίς καν να χρειαστεί να μιλήσουν. Βέβαια οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα είναι βοηθητικές σε όλα, για αυτό πρέπει να τις χρησιμοποιήσεις! Η ημέρα ευνοεί νέες συνεργασίες και συμφωνίες για αυτό αν έχεις κάτι στα σκαριά επεδίωξε το σήμερα.

Παρθένος

Η ημέρα θα κυλήσει γρήγορα σήμερα καθώς οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετές και θα σε κρατήσουν τόσο απασχολημένο/η που σίγουρα δεν θα πλήξεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να τελειώσεις με εργασιακές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, λόγω της ικανότητας σου να τις συγχρονίσεις και να τις προγραμματίσεις με τον κατάλληλο τρόπο. Επίσης θα σε βοηθήσει και με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς θα έχεις τον τρόπο να τις διευθετήσεις και αυτές, το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσεις το πρόγραμμα που έχεις βάλει.

Ζυγός

Σήμερα η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο σε καλεί να ασχοληθείς με αυτά που αγαπάς και να αφιερώσεις χρόνο σε οτιδήποτε μπορεί να σε χαλαρώσει ή απλά να σε κάνει πιο χαρούμενο/η! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις καλύτερα με τους φίλους σου και το/η σύντροφο σου και να απασχοληθείτε μαζί σε μια κοινή δραστηριότητα. Πέρα από τα υπόλοιπα, η καλή σου διάθεση θα είναι το εισιτήριο και για να συζητήσεις και να αφήσεις πίσω διαφωνίες που μπορεί να είχες το τελευταίο διάστημα αρκεί να το επιδιώξεις!

Σκορπιός

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με την οικογένεια σου και το σπίτι σου καθώς η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες η προσοχή σου είναι στραμμένη εκεί. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας και να συζητήσεις με τους δικούς σου θέματα που σε απασχολούν, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Προσπάθησε να διαπραγματευτείς οτιδήποτε πέσει στο τραπέζι σήμερα ώστε να το κάνεις να είναι προς όφελος σου, καθώς η ημέρα ευνοεί κάτι τέτοιο!

Τοξότης

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι το δυνατό σου χαρτί σήμερα για αυτό προώθησε το εκεί που νιώθεις πως χρειάζεται! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που θα σχηματίζει με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες! Η ημέρα είναι ιδανική για να συζητήσεις νέες συμφωνίες ή να διαπραγματευτείς τις ήδη υπάρχουσες ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με το εμπόριο. Μη βιαστείς όμως να μιλήσεις πριν σκεφτείς τις συνέπειες αυτού που θα πεις καθώς η παρόρμηση σου θα είναι η παγίδα της ημέρας.

Αιγόκερως

Οι ανησυχίες σου σήμερα θα περιοριστούν σε οικονομικά θέματα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο εξακολουθεί να σου προκαλεί ανασφάλεια ακόμα και στη σκέψη να μείνεις με λιγότερα χρήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς μια συμφωνία και να καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η με κάποιο τρόπο. Είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις και ένα συμφέρον οικονομικό διακανονισμό αρκεί να ξεκινήσεις να προβάλλεις τα επιχειρήματα σου για να τους πείσεις!

Υδροχόος

Η διάθεση σου δεν θα είναι σταθερή σήμερα καθώς η Σελήνη από το ζώδιο σου θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμικές τάσεις που θα πλήξουν άμεσα τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να βρεις τα κατάλληλα επιχειρήματα και να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου και μερικά σφάλματα σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το πιο σημαντικό είναι να μη νευριάζεις καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να καταφέρεις να κρατήσεις το καλό κλίμα στις σχέσεις με τους γύρω σου και ιδιαίτερα στις συνεργασίες σου.

Ιχθύς

Σήμερα θα αφήσεις για λίγο τα έντονα συναισθήματα και τη συναναστροφή σου με ανθρώπους με εκρηκτικό ταπεραμέντο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο τονίζει την ανάγκη σου για ηρεμία! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να ντύσεις με λέξεις τα συναισθήματα σου και αυτό είναι καλό καθώς θα καταφέρεις να τα επικοινωνήσεις και να τα μοιραστείς με αγαπημένους σου ανθρώπους. Αυτό θα είναι αρκετό για να σε αποφορτίσει και να σε κάνει να νιώσεις μια πιο ανάλαφρη διάθεση που θα μπορέσει να σε επαναφέρει στον εαυτό σου.

Share.

About Author