Τα ζώδια της ημέρας – Παρασκευή 6.4

0

Κριός

Σήμερα είναι πιθανόν να διαβάζεις αυτό το κείμενο ευρισκόμενη σε μία εκδρομή ή πραγματοποιώντας ένα ταξίδι! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και κάνει το μυαλό σου να φεύγει σε μέρη που εσύ προτιμάς και αν μπορεί να ακολουθήσει και η φυσική σου παρουσία ακόμα καλύτερα! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα περάσεις εκπληκτικά αν κάνεις οτιδήποτε που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας! Ακόμα και αν έχεις κατά νου μία συνάντηση με αγαπημένα σου πρόσωπα προσπάθησε να είναι με αυτά που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες για να έχει και περισσότερο ενδιαφέρον!

Ταύρος

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες διάφορες σκέψεις τριγυρίζουν στο μυαλό σου που δεν είναι και τόσο ευχάριστες. Είναι πιθανό να σε φέρνουν σε επαφή με τις αναμνήσεις γιορτινών ημερών περασμένων ετών και ίσως τα συναισθήματά σου να είναι γλυκόπικρα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ψάξεις μέσα σου προκειμένου να δεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και να το αφήσεις πίσω. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα προσφέρει μία εξαιρετική συγκυρία για να πάρεις μία απόφαση -ριζοσπαστική για εσένα- που έπρεπε όμως να την είχες πάρει καιρό! Τόλμησε και θα ανταμειφθείς!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί την ανάγκη για αποδοχή από τους άλλους κυρίως αυτούς που εκτιμάς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις και την αποδοχή που αποζητάς οπουδήποτε και να βρεθείς. Αιτία για αυτό θα είναι η εφευρετικότητα σου ,η οξύνοια του νου σου και ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα .Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία να επιδιώξεις να προσεγγίσεις ανθρώπους που ενδιαφέρεσαι να συνεργαστείς μαζί τους καθώς η διαφορετικότητα σου θα κάνει θετική εντύπωση και δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Καρκίνος

Το πιο πιθανό είναι να βρίσκεσαι σε ένα «σημείο καμπής» των υποχρεώσεών σου καθώς προσπαθείς να συμμαζέψεις όλο και περισσότερες προκειμένου να περάσεις κάποιες χαλαρές ημέρες πριν τη Λαμπρή! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου εμφανίζει πέρα από τις δουλειές που ξέρεις πως έχεις και κάποιες μικρές αγγαρείες που δεν γίνεται να αγνοήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου χαρίσει εφευρετικότητα και θα μπορέσεις πιο εύκολα να διευθετήσεις τις υποχρεώσεις σου! Είναι πιθανό να έχεις και μία ξαφνική ευκαιρία που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου ζητήματα η οποία θα σε χαροποιήσει!

Λέων

Άλλη μία ερωτική ημέρα ξεκινά καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη στον οίκο που σχετίζεται με τους έρωτες σου και δεν μπορεί παρά να σου χαρίσει ωραία διάθεση και όρεξη για φλερτ! Είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε είσαι ελεύθερος/η το φλερτ μπορεί να σε αναζωογονήσει και να δώσει αυτή την ευχάριστη νότα στην ημέρα σου που τόσο περιμένεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει ξαφνικές συναντήσεις και αισθηματικές εξελίξεις που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα! Μία βόλτα με τους φίλους σου μπορεί επίσης να είναι αναζωογονητική αρκεί να κάνετε κάτι διαφορετικό από αυτά που συνηθίζετε!

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και τα οικογενειακά meetings θα έχουν την τιμητική τους καθώς πιθανόν να προκύψουν θέματα που θα χρειαστεί να μαζευτείτε όλοι μαζί προκειμένου να τα διευθετήσετε. Αυτό μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό όπως ένα προσεχές οικογενειακό τραπέζι που ετοιμάζετε ή κάτι πιο σύνθετο όπως μία υποχρέωση που σχετίζεται με το σπίτι και παραμένει σε εκκρεμότητα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό είναι μία εξαιρετική όψη για να βρεις λύση σε οποιοδήποτε θέμα κι αν προκύψει, για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς χωρίς λόγο.

Ζυγός

Οι επαφές με αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς και φίλους θα είναι αρκετές κατά τη διάρκεια της μέρας και μέσα από αυτές θα μπορέσεις να μάθεις νέα που αφορούν τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει και ξαφνικές συναντήσεις με πρόσωπα που γνωρίζεις και μάλιστα αυτό θα σε χαροποιήσει. Η άποψη σου και οι ιδέες σου θα βρουν κοινό σήμερα και θα είναι αυτές που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να κερδίσεις το θαυμασμό των ανθρώπων γύρω σου.

Σκορπιός

Τα οικονομικά σου ζητήματα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν άμεσα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη σε έχει βάλει σε διαδικασία να μαζέψεις χρήματα, να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου και γιατί όχι να ξεκινήσεις και ένα πρόγραμμα αποταμίευσης. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε βοηθήσει να τα καταφέρεις όλα αυτά, αλλά και να σου δώσει νέες ιδέες εξοικονόμησης χρημάτων .Κράτησε οτιδήποτε σου έρθει στο μυαλό σήμερα και μην το απορρίψεις ακόμα και αν ακούγεται τρελό καθώς αν το δεις προσεκτικά είναι πιθανό να διαπιστώσεις πως μπορεί να είναι κερδοφόρο.

Τοξότης

Η ημέρα θα είναι γεμάτη συναντήσεις και συζητήσεις με τους συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου καθώς τις τελευταίες ημέρες η αλήθεια είναι πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό είναι εξαιρετικό για να κάνεις νέες γνωριμίες ακόμα και για να έρθει ένας κεραυνοβόλος έρωτας! Η ημέρα θα κρύβει εκπλήξεις θετικές για εσένα και για τα προσωπικά σου ζητήματα για αυτό μην ανησυχείς καθώς σήμερα δεν πρόκειται να πλήξεις ούτε στιγμή.

Αιγόκερως

Σήμερα θα έχεις την ανάγκη να απομονωθείς προκειμένου να ανασυνταχθείς καθώς τις τελευταίες μέρες πιθανόν να κουράστηκες σωματικά αλλά και συναισθηματικά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί τάσεις μοναχικότητας όμως το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα ισορροπήσει την κατάσταση. Από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να νιώσεις πως θες να βγεις μία βόλτα ή να συναντήσεις τους δικούς σου καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως οι αγαπημένοι σου άνθρωποι είναι η δύναμή σου! Μη μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια και μην αφήσεις τις σκέψεις σου να σε απορροφήσουν.

Υδροχόος

Οι επαφές με τους φίλους σου και τους ανθρώπους που ξέρεις πως σας ενώνουν κοινά γνωρίσματα συνεχίζονται ακάθεκτες και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη τις βοηθά! Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να νιώσεις γεμάτος/η μέσα από τις κοινωνικές συναναστροφές σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις με τις πρωτοποριακές και πιθανόν επαναστατικές ιδέες σου! Είναι πιθανό να κληθείς να βρεις λύση και σε θέματα που απασχολούν τους φίλους σου καθώς οι ιδέες σου θα γίνουν περιζήτητες σήμερα με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνεις να δίνει συμβουλές!

Ιχθύς

Επαγγελματικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο και αν συνεχίσεις έτσι δεν θα καταλάβεις πως θα περάσουν αυτές οι εορταστικές ημέρες! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Δώσε ιδιαίτερη σημασία σε οικονομικά ζητήματα καθώς θα είναι πιο εύκολο να τα τακτοποιήσεις σήμερα. Μία οικονομική συμφωνία ή μία επαγγελματική πρόταση που δεν είναι στο πρόγραμμα μπορούν όμως να συμβούν και να σε ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Share.

About Author