Τα κατάλληλα γυαλιά για κάθε σχήμα προσώπου

19

Επιλέξτε ανάμεσα από εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα το στυλ που θα αναδείξει το όμορφο πρόσωπό σας!


Πώς θα βρείτε το ιδανικό σχέδιο για εσάς;

Πριν προβείτε σε κάποια αγορά, καλό είναι να διαβάσετε πρώτα τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές:Εάν είστε στρογγυλοπρόσωπη, χρειάζεστε κάποιο σκελετό που θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο λεπτό. Προτιμήστε τους ίσιους ή ελάχιστα μεγαλύτερους από το πλατύ μέρος του προσώπου σας, αλλά πάντα τετραγωνισμένους.

Εάν η γραμμή του πιγουνιού σας είναι έντονη, το μέτωπό σας φαρδύ και έχετε φαρδιά ζυγωματικά, ο καλύτερος σκελετός για εσάς είναι ένας στρογγυλεμένος ή οβάλ. Στρογγυλά ή τετράγωνα δεν έχει καμία σημασία, αφού και τα δύο θα δείχνουν εξίσου όμορφα στο μακρόστενο πρόσωπό σας. Μια μικρή λεπτομέρεια είναι ο σκελετός να έχει μικρές οριζόντιες, αλλά μεγάλες κάθετες γραμμές.

Όσες από εσάς έχετε οβάλ σχήμα προσώπου θεωρείστε ότι είστε από τις πιο τυχερές, αφού σας πηγαίνουν σχεδόν όλα τα στυλ. Πειραματιστείτε άφοβα, λοιπόν, με γυαλιά μάσκες, καθρέφτες, τετράγωνους σκελετούς ή με ελαφρώς στρογγυλές γωνίες. Τριγωνικό σχήμα προσώπου σημαίνει στενό πιγούνι και φαρδύ μέτωπο. Προτιμήστε τα οβάλ γυαλιά που θα τονίσουν τα μάτια σας και θα έρχονται σε ισορροπία με τον τύπο σας. Μπορείτε άνετα να διαλέξετε έναν τετράγωνο σκελετό, αλλά με στρογγυλεμένες άκρες.

via

Share.

About Author