Τα κορυφαία hair trends για το 2020

0

Ίσως η πιο κλασική ερώτηση για το στυλ του 2020: Τι θα κάνω με τα μαλλιά μου φέτος;

Στο σημερινό άρθρο την απάντηση θα δώσει η hairstylist Clayton Hawkin, γνωστή για την εξαιρετική δουλειά που κάνει σε πολλούς διάσημους αστέρες του Hollywood.

Μελαχρινή σε σκούρους τόνους

image

Έπειτα από πολλά χρόνια επικράτησης του platinum brown, ήρθε η ώρα να εφαρμόσουμε πιο σκούρους τόνους. Το σοκολατί και τα πιο ζεστά χρώματα είναι ιδανικά παραδείγματα και αξίζει να τα δοκιμάσετε.

Ανέμελες μπούκλες

image
Ο καιρός των beach waves τελείωσε και σηματοδοτεί το τέλος της προηγούμενης δεκαετίας. Ήταν αρκετά διασκεδαστικό, αλλά οι ανέμελες μπούκλες είναι η επόμενη κίνηση. Φέρνει τη λάψη των 70’s και ήρθε η ώρα να το σκεφτείς πολύ καλά.

Μακριά μαλλιά

image
Εμπρός στον δρόμο που διάλεξε Cher.! Είναι αρκετές οι γυναίκες που λατρεύουν τα μακριά μαλλιά και φέτος είναι η χρονιά τους. Λαμπερά χρώματα και καλό ίσιωμα είναι απαραίτητα.

Μακριά rasta

image
Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ και έχει έρθει στο προσκήνιο λόγω των red carpet εμφανίσεων.Ταιριάζει με πολλές τάσεις στο ντύσιμο και δίνει μια ιδιαίτερη νότα στις πιο σκούρες επιδερμίδες.!

Let’s Shag

image
Είναι σύμφωνα με τους ειδικούς, το πιο σημαντικό trend του 2020. Περιλαμβάνει διάφορα επίπεδα ( οι κομμωτές αναφέρονται ως layers ) και παρουσιάζει διάφορα μήκη. Το είδαμε και μας άρεσε πολύ στην Elizabeth Olsen και φέρει την χάρη της φυσικής κίνησης που πάντα γοητεύει.
Share.

About Author