Τα ομορφότερα έπιπλα της άνοιξης για εξωτερικούς χώρους

0

Η φύση έχει γεμίσει χρώματα και η θερμοκρασία μας ωθεί όλο και περισσότερο στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού. Οι στιγμές χαλάρωσης είναι απαραίτητες για την οικογένεια, με τον κήπο ή την βεράντα να διαμορφώνονται με μεράκι, ανάλογα με τις συνθήκες.

Αυτή είναι και η αφορμή για το σημερινό μας αφιέρωμα στην διακόσμηση και πιο συγκεκριμένα στις rattan κατασκευές. Χαρακτηριστικό της κατηγορίας είναι η πλέξη και προσδίδει ένα όμορφο μοτίβο αισθητικά. Τα οφέλη όμως είναι και λειτουργικά, με τα εν λόγω έπιπλα να είναι απ τα πιο ανθεκτικά του χώρου.

Παράλληλα διατηρούν χαμηλό κόστος, δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε νοικοκυριό να τα αποκτήσει. Τα χρώματα και τα patterns είναι αναρίθμητα και προσαρμόζονται σε κάθε χώρο, οποιες ιδιαιτερότητες κι έχει.

Όσον αφορά το είδος, αποτελούνται από το κλασικό τραπεζάκι με καρέκλες, μέχρι ολόκληρες συνθέσεις καθιστικών, έτσι ώστε να επιλέξουμε οτι μας εξυπηρετεί. Δείτε τα σχέδια που μας προτείνουν οι ειδικοί του www.descelto.gr και επιστεφθείτε την έκθεση στο 4ο χιλ. Πύργου Πατρών.

Share.

About Author