Τα πιο συνηθισμένα λάθη στο ανδρικό ντύσιμο του χειμώνα

0

Το ανδρικό ντύσιμο του χειμώνα απαιτεί σίγουρα λιγότερη έμπνευση και η θερμοκρασία δεν ευνοεί την ανάδειξη των γραμμών και του σχεδιασμού ενός ρούχου.

Παρ όλα αυτά η εποχή έχει την χάρη της αλλά και τους κανόνες της, βάζοντας κάποια όρια σε όσους δεν δίνουν σημασία στο κρύο. Τον χειμώνα η μόδα αλλάζει πρόσωπο και η εφαρμογή της χρειάζεται προσοχή και οχι ακρότητες.

Για πάμε να δούμε τα πιο συχνά λάθη…

Απεριποίητα γένια

Οι αλπινιστές δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση σ αυτήν την περίπτωση και στην τελική είναι το τελευταίο πράγμα που τους απασχολεί στα 7.000 μέτρα.

Τα γένια μας κρατάνε ζεστούς, αρκεί όμως να έχουμε και ένα πρόγραμμα με την περιποίηση τους. Believe me, style counts …

Men's Short Beard Inspiration

Κομμένα γάντια

Αν ανήκεις στην κατηγορία του διαρήκτη ή του ποδηλάτη που ξέμεινε απ το καλοκαίρι, τότε δεν έχεις κανένα λόγο να φορέσεις κομμένα γάντια. Δεν ταιριάζουν με το χειμερινο ντύσιμο και όπως είναι λογικό δεν θα σε κρατήσουν ζεστό.

Men's Leather and Wool Gloves Winter Outfit Inspiration Lookbook

Φόρμες σε ανοιχτά χρώματα

Είναι πραγματικότητα οτι δεν παρακολουθείς τον καιρό 24 ώρες το 24ωρο, αλλά υπάρχουν tips που θα σε γλυτώσουν τον χειμώνα. Ένα παράδειγμα είναι οι σκούρες φόρμες, που είναι αρκετά διακριτικές οταν βραχούν και το νερό δεν φαίνεται.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις, ξέχνα τα έντονα χρώματα.

Men's Black and Navy Slimline Jogging Bottoms Outfit Inspiration Lookbook

H ομπρέλα

Ο άνδρας συνήθως υποτιμάει την ομπρέλα και πολλού απο εμάς αντιλαμβάνονται μόνο την λειτουργική της πλευρά. Αν επιλέξεις την σωστή, σίγουρα θα πάρεις πόντους. Αν όμως προτιμήσεις μια φθηνή τότε σε βλέπω να γίνεσαι θέαμα μια μέρα με αέρα και βροχή 🙂

Men's Umbrellas

Το ύψος του παντελονιού

Σίγουρα είναι cool να γυρίζεις ψηλά το παντελόνι σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά οχι μέσα στην καρδιά του χειμώνα. Τα άκρα μας είναι οι αισθητήρες της θερμοκρασίας του σώματος και είναι σημαντικό να τα προσέχουμε.

Εννοείται οτι δεν προτείνουμε να σέρνεται το παντελόνι κάτω, αλλά μια μέση λύση σε συνδυασμό με cashmere κάλτσες ή ισοθερμικές will do the thing !

Men's Winter Socks Outfit Inspiraton Lookbook

Τα λάθος παπούτσια

Δεν θα σας μπερδέψω, οτιδήποτε δεν είναι αδιάβροχο και ζεστό είναι off the list. Προσέξατε οτι η ακόμα και η all star δημιούργησε έκδοση των chuck taylor με πλήρη αδιαβροχοποίηση ; Το γεγονός δεν είναι καθόλου τυχαίο καθώς συνηδειτοποίησαν οτι οι funs της σειράς δεν καλύπτονται με την κλασσική πάνινη έκδοση.

Προσοχή επίσης στα derby shoes και τα oxford, καθώς πρέπει να συνδυάζονται με μάλλινες κάλτσες για να διατηρούν την θερμοκρασια των ποδιών σταθερή.

Men's Winter Shoes and Boots Outfit Inspiration Lookbook

Το χριστουγεννιάτικο πουλόβερ

Καλά κατάλαβες… Είναι αυτό που βλέπουμε στους χαρακτήρες των χριστουγεννιάτικων ταινιών των 90’s και ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια ! Ούτε να το σκέφτεσαι… Αντί αυτού δοκίμασε ένα πλεκτό με μοτίβα που είναι και στη μόδα.

Men's Christmas and Festive Jumpers Outfit Inspiration Lookbook

Του Γιωργου Μανίκα

powered by AD prestige

ανδρικά-κοστούμια-2016-γάμου-tsitsos-ss-2016-καλοκαίρι-Γιώργος-Μανίκας-studio-siamos-ad-prestige

 

Share.

About Author