Τα 4 καλλυντικά που πρέπει να βρίσκονται σε κάθε τσάντα

0

Είναι πραγματικά ενοχλητικό να πρέπει να οργανώνεις τη τσάντα σου από πριν γνωρίζοντας ότι όλη μέρα θα είσαι έξω και δε θα γυρίσεις σπίτι πριν τις 22:30.

Τάπερ, ρούχα για γυμναστήριο και τα συμπαρομαρτούντα μπορούν να κάνουν ένα back-pack πραγματικό βαρίδι για όλη την ημέρα· ειδικά τη στιγμή που χτυπάει το τηλέφωνο για μια έξοδο και εσύ από την προίκα που κουβαλάς μαζί σου έχεις ξεχάσει το τσαντάκι με τα καλλυντικά.

Ωστόσο τα καλλυντικά που στην πραγματικότητα χρειάζεται να έχεις μαζί σου είναι 4 και μπορούν να βρίσκονται σε μια θήκη της τσάντας σου συνέχεια.

1. Ένα διπλό στικ contouring. 

Τα διπλά στικ είναι πραγματικά μαγικά. Η πιο ανοιχτή απόχρωση χρησιμοποιείται και για να καλύψεις τις ατέλειες και μετά να χρησιμοποιήσεις το στικ κανονικά για contouring.

2. Μια μάσκαρα

Βάλε στη τσάντα σου μια μάσκαρα που τελειώνει ώστε να τη χρησιμοποιήσεις να δώσεις ένταση στις φλεβαρίδες σου αλλά και να την περάσεις ελαφρά πάνω από τα φρύδια σου για να τα τονίσεις.

3. Ένα highlighter

To highlighter θα παίξει το ρόλο του ρουζ. Πέρασε με τα μήλα των δαχτύλων σου τα ζυγωματικά σου ελαφρά με το highlighter και έτοιμη για τη ξαφνική έξοδο.

4. Ένα έντονο κραγιόν

Ένα κόκκινο ή μωβ ματ κραγιόν σώζει την κατάσταση αυτομάτως. Όλες οι ελλέιψεις από το υπόλοιπο μέικ-απ καλύπτονται από το χρώμα των χειλιών σου και όλων η προσοχή επικεντρώνεται εκεί!

Share.

About Author