Τα 5 λάθη των ανδρών στο κούρεμα τους

18

Όλοι οι άντρες όταν πάνε στον κουρέα τους βρίσκονται αντιμέτωποι με κάποια πολύ συγκεκριμένα προβλήματα. Εμείς τα εντοπίσαμε για εσάς και σας δίνουμε τη λύση! Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς στο αντρικό κούρεμα τρία είναι τα βασικά λάθη των αντρών σχετικά με τα μαλλιά τους,

1. Δεν πηγαίνετε στο κουρείο αρκετά συχνά

Οι περισσότεροι άντρες περιμένουν να περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που πήγαν για κούρεμα με σκοπό να μακρύνει πρώτα  το μαλλί και μετά να κουρευτούν. Αυτό είναι λάθος. Οι κομμωτές συνιστούν να κλείνεται ραντεβού στο κομμωτήριό σας κάθε τρεις μ τέσσερις εβδομάδες. Στο ενδιάμεσο διάστημα (κάθε δύο εβδομάδες) θα πρέπει να πηγαίνετε στο κουρείο για να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις στο στυλ σας για να μην δείχνουν ποτέ τα μαλλιά σας απεριποίητα και ακούρευτα!

2. Δεν έχετε άποψη για το στυλ σας

Κάθε άντρας που πηγαίνει στο κουρείο κάθεται στην πολυθρόνα κοιτάει τον καθρέφτη και περιμένει από τον κουρέα να του πει τι θέλει να κάνει με τα μαλλιά του. Αλλά κύριοι ξεχνάτε κάτι βασικό, αυτά πάνω στο κεφάλι σας είναι ΔΙΚΑ σας μαλλιά, δεν γίνεται να αποφασίζει άλλος για την εμφάνισή τους. Είναι καλό σε συνεννόηση πάντα με τον ειδικό να καταλήγετε εσείς σε κάποια βασικά πράγματα που σας πάνε σε σχέση με το κούρεμα και να κατευθύνεται εσείς το στυλ που θέλετε να σας δώσει ο κουρέας.

3. Δεν θέλετε να τολμήσετε με τιποτα μια αλλαγή

Ή όταν την τολμάτε θέλετε να γίνει μία και έξω με αποτέλεσμα μετά να μην αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στο καθρέφτη.΄Οι αλλαγές στο στυλ κουρέματος είναι επιθυμητές (αρκεί να μην είναι ακραίες), αλλά θα πρέπει να μην γίνονται κατευθείαν. Ο κουρέας σας θα πρέπει να σας κάνει κάθε φορά μικρές βελτιώσεις και αλλαγές στο στυλ. Έτσι σταδιακά θα αποκτήσετε το νέο σας look και θα ε΄ναι πολύ πιο εύκολο να το συνηθίσετε.

Via

Share.

About Author