Τα tropical prints στην διακόσμηση (pics)

0

To κλασσικό palm print χρησιμοποιείται χρόνια στην διακόσμηση και κρατά απ την εποχή που ο διάσημος διακοσμητής Don Loper τους εισήγαγε στους τοίχους του Coffee Room στο Beverly Hills Hotel.

75 χρόνια μετά, τα tropical prints αποτελούν κυρίαρχη τάση και επηρεάζουν κάθε στοιχείο της. Πως διαφοροποιούνται μετά απο τόσα χρόνια; Πρώτα απ όλα στο χρώμα.

Το πράσινο είναι πλέον αρκετά συνηθισμένο γι αυτό και οι καλλιτέχνες τους είδους στρέφονται σε άλλα χρώματα. Γι αυτό το αντικαθιστούν με αποχρώσεις του μπλέ, του ρόζ, ακόμα και του χρυσού.

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις, ο σκοπός της κουλτούρας αυτής είναι να δίνουν στον άνθρωπο την αίσθηση οτι βρίσκεται σε διακοπές. Γι αυτό και έχει σαν στόχο να δρα αγχολυτικά. Ένα ακόμη tip σύμφωνα με τους ειδικούς είναι οτι εφαρμόζουμε την τάση σε δωμάτια που δεν είναι και τόσο ευήλια.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν

tropical-prints-διακόσμηση tropical-prints-διακόσμηση-7 tropical-prints-διακόσμηση-6 tropical-prints-διακόσμηση-5 tropical-prints-διακόσμηση-4 tropical-prints-διακόσμηση-2 tropical-prints-διακόσμηση-1 Content by AD prestige

Share.

About Author