Τι μας προσφέρει ένα ποιοτικό ανώστρωμα;

0

Καλημέρα, καλημέρα, μ ένα πολύ χρήσιμο θέμα. Αν προσέξουμε τον τίτλο, ο σκοπός του άρθρου είναι σαφής. Ας ξεκινήσουμε όμως απο τα βασικά: Τι είναι το ανώστρωμα;

Πρόκειται για ένα στρώμα πάχους 5 εκατοστών, το οποίο και τοποθετούμε πάνω από το στρώμα μας και έχει εκπληκτικά αποτελέσματα. Ένα βασικό πλεονέκτημα είναι οτι επιμηκύνει την διάρκεια ζωής του στρώματος και μειώνει τις ενδεχόμενες φθορές. Επίσης αλλάζει τελείως την αίσθηση που αφήνει στον οργανισμό μας καθώς μαλακώνει τους κουρασμένους μύες. Ας μην ξεχνάμε οτι ένα ποιοτικό ανώστρωμα έχει ανατομικές ιδιότητες, γεγονός που σχετίζεται άμεσα με την ποιότητα του ύπνου.

Όσον αφορά το θέμα της υγείας και της καθαριότητας, παρέχει ένα ακόμη πλεονέκτημα: Είναι πολύ πιο εύκολο να το πλύνουμε, σε σχέση με το στρώμα. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνουμε αποτελεσματικά τα κατάλοιπα του ιδρώτα, της σκόνης και της υγρασίας. Ας μην ξεχνάμε και τα ακάρεα!

Η σημερινή μας πρόταση περιλαμβάνει το ανώστρωμα HD SPRING TOPPER, το οποίο διαθέτει ελατήρια, το οποίο κατασκευάζεται από έμπειρους τεχνίτες στο χέρι. Τα 100% φυσικά υλικά του σε συνδυασμό με τα HD ελατήρια προσφέρουν την μεγαλύτερη άνεση στον ύπνο, αγκαλιάζοντας κάθε σημείο του σώματος. Επιπλέον, η παγκόσμια καινοτομία της CANDIA, με την ειδική επεξεργασία του υφάσματος με Olive Oil Treatment, προσφέρει στο ύφασμα αντιβακτηριακή προστασία και τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου. Αποτελεί έναν από τους καλύτερους συνδυασμους με τη χειροποίητη συλλογή στρωμάτων BODYFIX. Θα το βρείτε φυσικά στο Descelto στον Πύργο.

Share.

About Author