Τι να κάνεις αν το νέο σου κούρεμα σε απογοήτευσε!

0

Ένα κακό κούρεμα σε κάνει να αισθάνεσαι σαν το χειρότερο δυνατό πράγμα που μπορεί να σου συμβεί . Όταν,όμως, έχεις αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να κάνεις το μεγάλο βήμα και να αλλάξεις κούρεμα,τότε δημιουργούνται πολλές ανασφάλειες σχετικά με το εάν θα σου πηγαίνουν τα μαλλιά ή όχι. Είναι ,απλά, μαλλιά , και θα ξαναμακρύνουν, αλλά μέχρι τότε τι γίνεται; Παρακάτω σου έχουμε κάποιες λύσεις για να τραβήξεις τα βλέμματα απο τα μαλλιά σου, μέχρι να φτάσουν τα μαλλιά ξανά στο επιθυμητό μήκος.

*Τραβήξε την προσοχή αλλού
Φορέσε κάτι που θα τραβήξει τα βλέμματά όλων μακριά από τα μαλλιά- όπως ένα λαμπερό ή ιδιαίτερο κραγιόν .Ο απώτερος στόχος είναι να προσελκύσεις τους άλλους μέσα απο ένα άλλο χαρακτηριστικό του προσώπου σου. Αν ,πάλι,δεν συνηθίζεις να φοράς έντονα κραγιόν, κάνε ένα ιδιαίτερο μακιγιάζ ή χρησιμοποίησε ένα χρωματιστό μολύβι ματιών.

Pinterest

*Άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά
Ένα χρώμα μπορεί να κάνει πιο ενδιαφέρον ένα ατυχές κούρεμα και να βελτιώσει αισθητά την εμφάνιση σου χωρίς να το περιμένεις. Αν νιώθεις πως τα μαλλιά σου είναι τόσο χάλια, τόλμησε την αλλαγή. Δεν έχεις να χάσεις!

xens | via Tumblr

*Πρόσθεσε όγκο
Δημιούργησε μπούκλες ή κύματα στα μαλλιά σου για να δείχνουν πιο μακριά και λαμπερά. Οι μπούκλες προσθέτουν όγκο στα μαλλιά και κρύβουν οποιεσδήποτε ατέλειες.

Cute ombre hair

*Δημιούργησε κότσους
Έχει συμβεί σε όλους μας να μην νιώθουμε άνετα με το νέο μας χτένισμα.  Αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να διασκεδάσεις δημιουργώντας κότσους, χαλαρές αλογοουρές και διάφορα χτενίσματα που δεν είχες σκεφτεί πριν. Μέσα απο απλά χτενίσματα θα νιώσεις ανανεωμένη και φουλ αυτοπεποίθηση.

Fall
*Μην προσπαθήσεις να τα κόψεις μόνη σου
Μην ξεσπάσεις τα νεύρα σου πάνω στα μαλλιά σου. Δεν χρειάζεται να πειραματιστείς και να κόψεις τα μαλλιά μόνη σου. Είναι πολύ πιθανό να κάνει τη κακή κατάσταση πολύ χειρότερη.

you can't be so perfect tt

*Φρόντισε τα μαλλιά σου
Προσπάθησε να κρατάς τα μαλλιά σου υγιή για να μακρύνουν γρήγορα. Απέφυγε την υπερβολική χρήση των εργαλείων θερμότητας , να τρως σωστά , να πίνεις  άφθονο νερό και να χρησιμοποιείς μάσκες για να κρατάς υγιείς τις άκρες των μαλλιών σου. Θα έχεις φρέσκα μαλλιά σε ελάχιστο χρόνο.

Untitled

*Μην φοβάσαι τα ψεύτικα μαλλιά

Οι επεκτάσεις τρίχας μπορούν να γίνουν πολύ καλός σου φίλος. Αν μισείς το μήκος των μαλλιών σου και αισθάνεσαι πιο σίγουρη με τα μακριά μαλλιά,τότε απλά αγόρασε τα. Υπάρχουν στην αγορά τρέσες, εξτένσιον ή τούφες μαλλιών που μπορούν να αναπληρώσουν τα κομμένα σου μαλλιά. Δεν θα καταλάβει κανείς τη διαφορά και εσύ δεν θα έχεις λόγο να γκρινιάξεις μέχρι να μακρύνουν τα δικά σου μαλλιά.

Arianaaaa<3

 

Share.

About Author