Το άκρως ανοιξιάτικο ντύσιμο της ημέρας

19

Η άνοιξη φόρεσε τα καλά της και ήρθε ,επιτέλους , για να μείνει.Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ένα ολοκληρωμένο σύνολο που μπορεί να φορεθεί απο το πρωί μέχρι το βράδυ για να είστε άνετες και κυρίως ανοιξιάτικες.

Το ελαφρύ παλτό είναι το τέλειο κομμάτι για αυτή την εποχή . Είναι εύκολοσυνδύαστο και φοριέται τόσο τις φωτεινές ημέρες της άνοιξης όσο και τα ψυχρά βράδια (με ένα πουλόβερ ή ένα κομψό πουκάμισο)

TheyAllHateUs

Ταίριαξε το ανοιχτόχρωμο παλτό με τη τελευταία λέξη της μόδας που ακούει στο όνομα ‘ψηλοκάβαλα τζιν’ (high waist jeans). Είναι άνετα και μπορούν να φορέσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Hi

Ένα t-shirt με logo κάνει το υπόλοιπο ντύσιμο ακόμα πιο ανοιξιάτικο και νεανικό. Για να γίνει πιο επίσημο μπορούμε να του προσθέσουμε διάφορα αξεσουάρ για το λαιμό  όπως  ένα εντυπωσιακό κολιέ ή μια χρυσή αλυσίδα.

when i feel not good...

Τα oxford shoes παραμένουν και φέτος στη μόδα και μετατρέπουν ένα απλό ντύσιμο σε σικάτο. Για πιο ανάλαφρο στιλ μπορείτε να γυρίσετε ελαφρώς το κάτω μέρος του τζιν. Φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας.

shoes

Τέλος,ένα  κόκκινο τσαντάκι μεσσαίου μεγέθους μπορεί να ολοκληρώσει ένα ανοιξιάτικο σύνολο. Χωράει κάτι παραπάνω απο τα απολύτως απαραίτητα και μπορεί να φορεθεί απο το πρωί μέχρι το βράδυ κεντρίζοντας  όλα τα βλέμματα.

style

Share.

About Author