Το μυστικό για λαμπερό δέρμα κρύβεται στο που πλένεις το πρόσωπο σου

0

Αν ο τρόπος που κάνεις μπάνιο περιλαμβάνει πολύ σαμπουάν την ώρα που λούζεσαι, gel ξυρίσματος αλλά και φυσικά δεν λείπει ο αφρός καθαρισμού για το πρόσωπο, τότε μάλλον είσαι σε καλό δρόμο! Όλοι οι τύποι καθαριστικών προσώπου περιέχουν και μία μικρή δόση σαπουνιού που μπορεί να σου προκαλέσει ξηροδερμία, γι’ αυτό ποτέ μην ξεχνάς την ενυδατική σου κρέμα.

Η περιποίηση του προσώπου είναι περίπλοκο ζήτημα. Για παράδειγμα όταν ήσουν μικρή έριχνες λίγο νερό στο πρόσωπο σου και ήσουν έτοιμη για το σχολείο ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα. Όμως οι περισσότεροι από εμάς στα 18 μας χρειαζόμασταν λίγη περισσότερη περιποίηση για να ξυπνήσουμε σωστά.

Αποτέλεσμα εικόνας για ντους

Σίγουρα το να πλένεις το πρόσωπο σου όταν κάνεις μπάνιο ίσως είναι το πιο φυσικό πράγμα που συνηθίζεις να κάνεις αλλά και ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για το πρόσωπο σου! Με τους υδρατμούς ανοίγουν οι πόροι του δέρματος σου και έτσι ο καθαρισμός γίνεται σε βάθος.

Άρα το μυστικό για λαμπερό και φρέσκο δέρμα το πρωί είναι ένα ζεστό και αναζωογονητικό ντουζ που κάνει το πρόσωπο σου να δείχνει λαμπερό και γεμάτο φρεσκάδα Μην ξεχνάς ποτέ την ενυδατική σου κρέμα που καλό είναι να την βάζεις αφότου έχεις τελειώσει το ντουζ σου!

 Content by AD prestige

Share.

About Author