Υποδοχή με κύρος, στην ομορφότερη reception

0

Γράφει ο Γρηγόρης Καπερώνης

Πόση γλαφυρότητα και χάρη οφείλει να έχει η πρώτη εντύπωση ενός χώρου; Η περίπτωση της reception ενός ξενοδοχείου είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ορθής μελέτης και ενισχύει στον υπέρτατο βαθμό την αισθητική του.

Αποτελεί το επίκεντρο του lobby ενός ξενοδοχείου και εναρμονίζεται με την επιλεγμένη διακοσμητική κατεύθυνση όλου του συγκροτήματος. Για άλλη μια φορά απευθυνθήκαμε στους ειδικούς του Descelto και μας μίλησαν για την επιλογή των υλικών και των χρωμάτων.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, το σχήμα αναλογεί στην διάταξη του χώρου και περιλαμβάνει διάφορες εκδοχές. Απ την εκκεντρική στρογγυλή, μέχρι την επιβλητική τοξοειδή, κάθε μια ενθαρρύνει μια νέα άποψη συμπληρώνει ιδανικά τα στοιχεία του χώρου.

Όσον αφορά τα υλικά, συναντάμε εξαιρετικές ποιότητες ξύλου και επιφάνειες γυαλιού. Οι συνδυασμοί και τα patterns είναι ατελείωτοι και ορίζουν την αρχιτεκτονική του δωματίου. Οι χρωματικοί τόνοι είναι καθαρά υποκειμενικό κομμάτι και αναλογούν στο γενικότερο στυλ του ξενοδοχείου. Να επισημάνουμε πάντως, οτι χρώματα όπως το κόκκινο είναι στη μόδα γι αυτό το έτος και είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν.

Share.

About Author