Φεστιβάλ Καννών 2014 : Οι πιο glamorous εμφανίσεις διασήμων που είδαμε στο κόκκινο χαλί

16

Ολοκληρώθηκε το 67ο Φεστιβάλ των Καννών με πλήθος λαμπερών διασήμων και τα εντυπωσιακά looks. Εδώ και δώδεκα μέρες κατάφεραν να στρέψουν τα βλέμματα πάνω τους και να αποδείξουν για άλλη μια φορά πως το μεγάλο αυτό event  δημιουργεί τις δικές της τάσεις, στη μόδα και την ομορφιά.

Η παρέλαση των stars στην Croisette για τα Photocalls των ταινιών, τις μεγάλες πρεμιέρες, αλλά και όλα τις εντυπωσιακές εκδηλώσεις στις Κάννες στα πλαίσια του Φεστιβάλ, συνδυάστηκε με ένα ξεχωριστό catwalk στo οποίο περπάτησαν πολλές διάσημες κυρίες φορώντας εντυπωσιακά σύνολα των αγαπημένων τους μεγάλων οίκων.

Η μία διαδεχόταν την άλλη στο κόκκινο χαλί με τουαλέτες ή maxi φορέματα, λαμπερά κοσμήματα.

Η Marion Cotillard, η Cate Blanchett, η Nicole Kidman και η Blake Lively ήταν μερικές από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν, ενώ και οι γυναίκες-θρύλοι όπως η Sophia Loren και η Jane Fonda δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Η αλήθεια είναι πως παρακολουθώντας καθημερινά τις αφίξεις των celebrities στην Croisette, πήραμε κι εμείς λίγη από τη λάμψη τους, και ζήσαμε έστω και νοερά την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση. Αναμένουμε, λοιπόν, την επόμενη χρονιά!

 

Share.

About Author