Πως να επιτύχω το σωστό σχήμα και απόχρωση στα φρύδια μου

0

Γνωρίζατε ότι αν κάνετε το σωστό μακιγιάζ στα φρύδια θα φαίνεστε πιο ελκυστική; Για παράδειγμα η Kylie Jenner όταν δημοσιεύει μια selfie στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της, πλημμυρίζει με σχόλια που την επαινούν για τα τολμηρά φρύδια της. Εδώ έχουμε μερικά πράγματα που όλες οι γυναίκες οφείλουν να γνωρίζουν για τα φρύδια τους.

Σχήμα φρυδιών

Μάθετε ποιο σχήμα ταιριάζει στο πρόσωπό σας. Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι είναι δύσκολο να διαμορφώσουν τα φρύδια τους για να ταιριάζει με τα πρόσωπά τους. Εδώ είναι ένα σχεδιάγραμμα που θα σας βοηθήσει εάν αισθάνεστε ότι έχετε χαθεί σε αυτή τη διαδικασία.

Να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση

Για μια γυναίκα που διαθέτει μαύρα μαλλιά το καστανό φρύδι είναι η καλύτερη επιλογή. Στις ξανθές γυναίκες ταιριάζει ένα σκούρο ξανθό σαντρέ ή μπεζ σαντρέ για να τονιστούν τα καλύτερα τα μάτια. Εάν έχετε καστανά μαλλιά, το φρύδι επιτρέπεται να έχει το ίδιο χρώμα. Τέλος, όσες διαθέτουν κόκκινα μαλλιά καλό είναι να εφαρμόσουν μία μίξη καφέ – κόκκινου χρώματος.

Αποτέλεσμα εικόνας για φρυδια

Μάθετε πώς να συμπληρώσετε τα φρύδια σας

Η συμπλήρωση των φρυδιών σας μπορεί να είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, γιατί παίρνει χρόνο και τη συγκέντρωση. Ο μέση γυναίκα ξοδεύει έως και τριάντα λεπτά για να επιτύχει μια επαγγελματική εμφάνιση. Χρειάζεται υπομονή.!Εδώ είναι ένα τρικ που θα σας βοηθήσει σ’ αυτή τη διαδικασία.

Αυξήστε τα φρύδια σας

Για να μεγαλώσετε τα φρύδια σας χρειάζεται χρόνο και υπομονή. Το καστορέλαιο έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην ανάπτυξη των φρυδιών  σας σε λιγότερο χρόνο.

Content by AD prestige

Share.

About Author