Όλοι θα αγοράσουν δερμάτινα την λευκή νύχτα στον Χριστόπουλο

0

Μια ανάσα μακρυά απ την λευκή νύχτα, τα δερμάτινα Χριστόπουλος παρουσιάζουν την μεγαλύτερη έκπτωση που έγινε ποτέ στο είδος. Για το Σάββατο 19 Αυγούστου, θα έχετε την ευκαιρία δαπανώντας μόνο 100 ευρώ, να αποκτήσετε μπουφάν με αρχική τιμή 500 και 600 ευρώ!

Απ τον “Επαναστάτη χωρίς αιτία” James Dean και τον “Ατίθασο” Marlon Brando, μέχρι την Bella Hadid και το εξώφυλλο της Elle, το δερμάτινο μπουφάν ήταν πάντα στο επίκεντρο. Είναι η ασύγκριτη αίσθηση του, ακριβώς την στιγμή που θα το φορέσεις. Η αυτοπεποίθηση που χαρίζει σε κάθε εμφανιση. Είναι πραγματικά σαν να κουβαλά στο dna του, την δόξα των προκατόχων του.

Αν το εξετάσουμε απ την πρακτική του πλευρά, δεν υπάρχει πιο εύκολο ρούχο στους συνδυασμούς. Denim και sneakers διαμορφώνουν ένα βασικό look για κάθε έναν απο εμάς. Είναι ο πιο cool σύμμαχος του λευκού t-shirt και συμπληρώνει ιδανικά ένα cashmere μακό.

Ειτε ανεβαίνουμε σε μια cafe racer μηχανή για την απόδραση του Σαββατοκύριακου, είτε απλά ξεκινάτε για την δουλειά ένα ποιοτικό μπουφάν Valentino και Guy Laroche είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το μόνο που μένει είναι να το δοκιμάσετε!

Γκοτσίνα 3, Πύργος   2621028866

Δερμάτινα-Χριστόπουλος-λευκή-νύχτα-2

Η Bella Hadid φοράει Valentino για το εξώφυλλο της Elle

Share.

About Author