Όμορφοι αστέρες του Hollywood….αλλά άσχημοι άνθρωποι

0

Η ομορφιά είναι κάτω από το δέρμα. Τα πιο αληθινά λόγια που ειπώθηκαν. Ρίξτε μία ματιά στο Hollywood και θα δείτε ότι είναι γεμάτο με “τέλειους” ανθρώπους που κάνουν τα πιο ατελή πράγματα.

Όλοι κάνουμε λάθη, τα λάθη είναι ανθρώπινα. Αλλά κάποιοι άνθρωποι σπάνε τους κανόνες, έχοντας μια προκλητική αδιαφορία για τους άλλους, και τοποθετώντας τις επιθυμίες τους πάνω από όλα. Δείτε λοιπόν τις προσωπικότητες που είναι πανέμορφοι εξωτερικά, αλλά άσχημοι με την κυριολεκτική έννοια της λέξης, εσωτερικά.

Christina Applegate

Έχει ένα μεταπτυχιακό στη κλαψούρισμα. Δεν έχει σημασία το έργο που συνδέεται.  Όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία Παντρεμένοι … με παιδιά είχε μια δουλειά που κάθε ηθοποιός θα σκότωνε για να έχει, αλλά παραπονέθηκε ότι δεν την πήραν σοβαρά υπόψη. Όταν πρωταγωνίστησε στην Samantha Who κατηγόρησε κάποιους ότι δεν σέβονται τις γυναίκες της ηλικιακής ομάδας της.

Αποτέλεσμα εικόνας για christina applegate

Kate Winslet

Είναι το πιο αχάριστο άτομο στο Χόλιγουντ. Στον Τιτανικό συμπεριφερόταν σαν να καταστράφηκε η καριέρα της, όταν στην πραγματικότητα η ταινία αυτή αποτέλεσε αφετηρία για να εκτοξευθεί η καριέρα της. Η Winslet έχει δικαίωμα να πει τη γνώμη της, αλλά είναι κακό να δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει.

Αποτέλεσμα εικόνας για Kate Winslet

Jennifer Lawrence

Η υπεροψία είναι ένα από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα. Έχασε πολλούς θαυμαστές, όταν είπε ότι βρίσκει μόνο ένας άντρας ελκυστικό περίπου μία φορά το χρόνο. Οι περισσότεροι άνθρωποι ερμηνεύουν τη δήλωσή της ότι δεν υπάρχει κανείς αρκετά καλός γι ‘αυτήν.

Αποτέλεσμα εικόνας για Jennifer Lawrence

Nicky Hilton

Είναι ένα κακομαθημένο παιδί. Οι άνθρωποι της βλέπουν ως μια αμείλικτη κοινωνική ορειβάτη που μάχεται ασταμάτητα με την οικογένεια και τους φίλους της.

Αποτέλεσμα εικόνας για Nicky Hilton

Gisele Bundchen

Η Gisele είναι αυτάρεσκη και θέλει να τη φροντίζουν σαν να είναι το μοναδικό σημαντικό πλάσμα στη γη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Gisele Bundchen

Ben Affleck

O Ben Affleck είναι αλκοολικός, καταναγκαστικός γυναικάς, καπνίζει σαν μια καμινάδα και κλαψουρίζει σαν μωρό.

Αποτέλεσμα εικόνας για ben affleck

Anne Hathaway

H Anne Hathaway είναι η βασίλισσα πάγου. Ακόμη και η υπερθέρμανση του πλανήτη δεν μπορεί να την λιώσει. Ένας όνομα που επινοήθηκε γι ‘αυτήν, είναι το “Hathahate”.

Αποτέλεσμα εικόνας για Anne Hathaway

Content by AD prestige

Share.

About Author