Όσο μεγαλώνεις, ομορφαίνεις. Το ίδιο πρέπει να κάνει και το make-up σου.

0

Αυτό το καιρό, οι make-up artists είναι πιο πιθανό να παίξουν με την ηλικία μιας γυναίκας και να την αναδείξουν με τον πιο όμορφο τρόπο, παρά να κρύψουν τις ατέλειες και τις ρυτίδες. Ο λόγος; Το ότι μεγαλώνουμε είναι μαγικό και είναι προνόμοιο. Πολλοί δεν έχουν την ίδια τύχη με εμάς. Άρα, πρέπει να αγκαλιάσουμε την ευλογία της ζωής, να την φορέσουμε σαν πανοπλία και να αδράξουμε την ημέρα ακόμα κι αν έχουμε κάποιες δεκαετίες στο ενεργητικό μας. Η ηλικία είναι εμπειρία, γνώση και γοητεία…

Το να βρεις όμως το make-up που θα κάνει μια γυναίκα να νιώθει τέλεια, μπορεί να είναι δύσκολο. Για να βγάλεις το τέλειο αποτέλεσμα σε μια γυναίκα, η ηλικία είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να επικεντρωθείς. Αντ’ αυτού, εστίασε στην ενέργεια και τον χαρακτήρα της.

older

Τι μπορείς να κάνεις για να τονίσεις όμορφα το make-up σου ανάλογα με την ηλικία σου; Αρχικά τόνισε τα φρύδια σου. Γέμισε τα κενά, όχι με μολύβι, αλλά με σκιά, στο χρώμα των φρυδιών σου, όχι πιο σκούρο ομως. Για eyeliner, προτίμησε να εφαρμόσεις λίγη μαύρη σκιά στη βάση του βλεφάρου, αντί για μολύβι. Η τεχνική αυτή θα ανοίξει το μάτι σου χωρίς υπερβολή. Με αυτήν την λογική, εφάρμοσε μόνο μια στρώση μάσκαρα.

Όσον αφορά τη βάση του μακιγιάζ, προτίμησε μια πιο ελαφριά σύνθεση χωρίς matte τελείωμα. Τόνισε τις φυσικές γυαλάδες του προσώπου σου, για ένα πιο φυσικό look.

Το μόνο matte που θα πρέπει να υπάρχει στο πρόσωπο σου είναι το κραγιόν σου. Προτίμησε ενυδατικά lip balms και ματ αποχρώσεις.

Share.

About Author