Όταν η δημιουργία μιας τούρτας γίνεται έκφραση ψυχής

0

Ένας πραγματικός καλλιτέχνης εκπέμπει φως και χρώματα μέσα από κάθε δημιουργία του. Στο σημερινό μας αφιέρωμα μια νέα τάση στις τούρτες, με ένα ιδιαίτερο και εκλεπτυσμένο ύφος.

Σκοπός τους είναι να κάνουν μια ανάμνηση να κρατήσει για πάντα και κάθε στοιχείο είναι σοφά μελετημένο για να δημιουργεί το ανάλογο συναίσθημα. Κάποιες με retro στυλ, άλλες πιο μοντέρνες, ιδού η τελευταία τάση στην ζαχαροπλαστική!

Art-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-GnutArt-Cakes-Russian-Baker-Elena-Gnut

Share.

About Author